Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
note 10s telefonumu arkadaşım istedi ona verdim 11T alayım dedim ama şarj konusunda problem yaşıyorum
3 buçuk saat ekran süresi alıyorum miui 13 global rom var.
yardımcı olacak varsa fikir ve önerilere açığım
hali hazırda max3 kullanıcısıydım bana 1 adet daha max 3 lazım bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı siz nerden aldınız son fiyatlar ne alemde?
bugün biraz aciliyeti var ankaradayım yarın istanbula yola çıkacağım telefonum alıkonulduğu için telefonum yok şuan madurum
çift sim kar var ikisinde de denedim
işyerimde 4g sürekli çekiyor t - platinum kullanıyorum
romu güncelledim whatsapp silip tekrar yükledim normale döndü bir kaç görüşme sonrası eski haline geri döndü
cevaplarınız için teşekkür ederim
max3 4gb ram pasaport kayıtlı telefonum var
eşimle whatsapp üzerinden görüntülü görüşme sırasında görüntü sürekli donuyor yalnız kafa kurcalayan kısım
wi-fi üzerinden yapılan görüşmelerde sıkıntı yokken mobil veri üzerinden görüşme yapamıyorum donuyor ses görüntü optimizasyonu tutmuyor
bu...
saliharda bana verdiğin linki takip ederek gittiğim siteyi takip ediyordum dün düştü linki indirdim ama kurmadım :) :)
MIUI Revolution 8.9.29 - MiuiPro
Bende beklemiyordum şaşırdım açıkçası tabi bunu görünce kan rahat durmuyor 2~3 şarj daha takip Edip revolution OS mu kursam diye düşünüyorum özelleştirmeleri çok ve şarj olarak pro dan daha iyi diye okuyorum ne kadar doğru denemeden bilemeyiz [emoji16] bu da yatmadan şarja taktım sana son...
saliharda şarjım bu hale anca bugün düştü ilk izlenim iyi xiaomi.eu kullanırken şarj %20 iken ekran süresi 5-6 saat arasıydı pro rom onun kadar gitmez diyordum ama memnunum tabi bu ilk şarj bugün 2. Kez takacağım
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi