Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar konu basit çok telefon oynayan birisi değilim yine de telefonu overclock etmek istiyorum bunun için internette kernel bulamadım telefonun işlemci saat hızını nasıl arttırabilirim
Herkese merhaba elimde Xiaomi airdots tws pro var ama son zamanlarda telefonda bir şeyler açınca ses seviyesi eşit çıkmıyor sağ kulaklık var ile yok arasında çalışıyor fakat kulaklığın dokunmatik geri bildirimleri ve başka telefonlarda açılan müzik gibi şeylerde ses seviyesi normal çıkıyor...
Brezilya takımının en güncel Gcam uygulaması
Kamera hakkında pek detaya gerek yok standart HyperCam ama daha güncel. Gözüme takılan ufak detaylardan bazıları ayarlar sekmesinin düzenlenmesi oldu böylece ince ayarları tek bir sekmeden yapabileceğiz ayrıca Mİ9 SE model telefonlarda fotoğrafı...
Herkese merhaba bu benim ilk forum gönderim olacak. Brezilya takımının en güncel Gcam uygulamasını size sunuyorum
Kamera hakkında pek detaya gerek yok standart HyperCam ama daha güncel. Gözüme takılan ufak detaylardan bazıları ayarlar sekmesinin düzenlenmesi oldu böylece ince ayarları tek bir...