AvanueLf kullanıcısının son içeriği

1. AvanueLf

Mod Xiaomi.eu 12.5 Uyumlu Miui Camera Mod (08.07.2021 Güncellendi)

Aosp romlarda çalışır mı
  2. AvanueLf

Soru İşlemci saat hızını nasıl arttırabilirim?

Haklısın stock img şifreli çalıştıramadım
  3. AvanueLf

Soru İşlemci saat hızını nasıl arttırabilirim?

Merhaba arkadaşlar konu basit çok telefon oynayan birisi değilim yine de telefonu overclock etmek istiyorum bunun için internette kernel bulamadım telefonun işlemci saat hızını nasıl arttırabilirim
  4. AvanueLf

Yardım Bluetooth kulaklık ses seviyesi eşit değil

Herkese merhaba elimde Xiaomi airdots tws pro var ama son zamanlarda telefonda bir şeyler açınca ses seviyesi eşit çıkmıyor sağ kulaklık var ile yok arasında çalışıyor fakat kulaklığın dokunmatik geri bildirimleri ve başka telefonlarda açılan müzik gibi şeylerde ses seviyesi normal çıkıyor...
  5. AvanueLf

Rom [OFFICIAL] AOSIP DERPFEST 10 grus [20.04.20] Mi 9SE

Android 10 derpfest bir önceki sürüm
  6. AvanueLf

Rom [OFFICIAL] AOSIP DERPFEST 10 grus [20.04.20] Mi 9SE

Bende bunun bir önceki sürümü var telefonu sıfırlamadan güncellemenin bir yolu var mı?
  7. AvanueLf

Gcam HyperCam 7.3 E4

Download 018 apk buyrun
  8. AvanueLf

Gcam HyperCam 7.3 E4

Doğru olması gerekiyor, az sonra yeniden deneyeceğim
  9. AvanueLf

HyperCam 7.3 E4

Çok teşekkür ederim. biraz araştırdım ama bu sürüm ile ilgili konu bulamadım sanmıştım o zaman konuyu silebiliriz
  10. AvanueLf

Gcam [ROOT] [ANDROİD Q] Google Kamera 48mp Mi9T/Pro - Mi9 [GÜNCEL]

Bunu Mi9 SE telefonlarda yapmanın bir yolu var mı?
  11. AvanueLf

HyperCam 7.3 E4

Brezilya takımının en güncel Gcam uygulaması Kamera hakkında pek detaya gerek yok standart HyperCam ama daha güncel. Gözüme takılan ufak detaylardan bazıları ayarlar sekmesinin düzenlenmesi oldu böylece ince ayarları tek bir sekmeden yapabileceğiz ayrıca Mİ9 SE model telefonlarda fotoğrafı...
  12. AvanueLf

Gcam HyperCam 7.3 E4

Herkese merhaba bu benim ilk forum gönderim olacak. Brezilya takımının en güncel Gcam uygulamasını size sunuyorum Kamera hakkında pek detaya gerek yok standart HyperCam ama daha güncel. Gözüme takılan ufak detaylardan bazıları ayarlar sekmesinin düzenlenmesi oldu böylece ince ayarları tek bir...
  13. AvanueLf

Rom [GRUS] Mi 9 SE HavocOS 3.2 [10.0] [OFFICIAL] [24.02.20]

Buradaki sürüm, son sürüm linkini rica edebilir miyim
  14. AvanueLf

Rom [GRUS] Mi 9 SE HavocOS 3.2 [10.0] [OFFICIAL] [24.02.20]

Birazcık üzerinde çalışılınırsa çok güzel bir rom olacağına inanıyorum zaten diğer telefonlarda gayet güzel sonuçlar çıkmış
Üst Alt