Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Durum aşağıdaki gibi. Parmak izi okuyucusuna dokunduğumda ekran açılıyor. Bu normal bir durum herhalde.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran kapalı iken parmak izi okuyucusuna dokunduğumuzda ekran açılıyor. Parmak izi okuyucu ile kilit açma da devrede değil.
Yurtdışı düşünürseniz aşağıdakini tavsiye ederim. Güzel yanlarından biri zamanlayıcıya sahip olması. İki saat sonra şarjı durdur diyorsunuz şarj aleti iki saat sonra şarjı kesiyor.
US $22.66 31%OFF | Baseus 45W hızlı şarj 4.0 3.0 USB iphone şarj cihazı XR X XS USB tip C PD3.0 5A hızlı şarj şarj...
Siz o an aktif olan pencereyi mi kapatmak istiyorsunuz? Geri tuşuna ya da üç tuştan birine aktif uygulamayı kapat seçeneği eklenebiliyor. O an çalışan uygulamayı zorla durduruyor.
Redmi note 8 pronun kamerası bu kamera uygulamasından daha iyi. Google kamerasını niye bu kadar çok istiyorlar?
Türk telekomda bu hizmet açıldıktan sonra telefonun menüsünde bu hizmeti açmak ve kapatmak için bir seçenek ekleniyor. Vowifi ise bu seçenekler arasında yok.
Vodafoneda ise bu seçenek menüler arasında yok. Menülerde ağları otomatik seç seçeneği var. Ayrıca vodafoneda vowifi seçeneği telefonun...
disable yazarsa kapattın demektir. Enable yazarsa açtın demektir.
Yanlış mıyım?
Türk telekom için volte yazıp 5555 e sms atmak gerekiyor
Var. Eşimin telefonunda açtım. Geri status barda yazmıyor. Vodafone faturasız hattımda ise status barda yazıyor
Arkadaşlar ekranın sürekli açık kalmasını istiyorum. İki uygulamam vardı ikisi de işe yaramıyor. Marketten iki üç tane denedim yine olmadı. Bildiğiniz bir uygulama var mı?
İkinci bir isteğim, indirme hızının yanında iç içe iki çember çıktı. Anlamları nedir? Yarım saat sonra kayboldu.
Redmi Note...