AtesBey kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü 15T Pro VoWifi ayarı

Teşekkür ederim cvpdan dolayı ama benim sorunum o değil wifi arama var sadece wifi aramanın altında Ağ tercihleri olacak ordan da Sadece Wifi mi yoksa Mobil mi seçenekleri olması gerekiyor o yok. benim evde telefon bi çekiyor bi çekmior çekmediği yerde wifi araması yapıyor konuşma esnasında...
  2. A

Rehber IMEI Belgeseli

konu dışı ama yardım lazım yardım edebilecek birileri varmıdır ; Bizim Evde telefon çekmiyor İnternet wifisinden bağlanarak çekiyor telefondan Vowifi açarak kullanabiliyorum ancak ben Evden sadece Wifi ağı tercih etsin diyorum ama öyle bir ayar yok bundan önce Note 9 pro kullanıyordum onda bile...
  3. A

Çözüldü 15T Pro VoWifi ayarı

merhaba yardım edebilecek birileri varmıdır ; Bizim Evde telefon çekmiyor İnternet wifisinden bağlanarak çekiyor telefondan Vowifi açarak kullanabiliyorum ancak ben Evden sadece Wifi ağı tercih etsin diyorum ama öyle bir ayar yok bundan önce Note 9 pro kullanıyordum onda bile var 15T pro da yok...
  4. A

Çözüldü Rehber Sorunu

Merhaba; Mevcut sürümüm olan KARARLI EEA 12.5.8 den miui 13 Endonezya 13.0.4.0 sürümüne yükledim. ama REHBER'imi bulamıyoırum ne mi account da kişiler nede SİM rehberimde herşey gitti nasıl yapabiliriz yada neyapabilirim bilgi verin lütfen.
  5. A

Yardım Note 9 Pro Şarj kablosu

Merhabalar; Note 9 Pro Şarj kablom mu yok cihazdan mı bilemedim yad anasıl anlıcam bilmiyorum hangisinde sorun 2 güne kadar Turbo şarj doldurmuyor taktığımda Hızlı şarj yazıyor bir ara turbo yazdı ama sonra artık yazmamaya başladı kablodan şüpheleniyorum. Bizim bu kullandığımız özellikleri...
  6. A

Redmi Note 9 Pro Global MIUI12 Manuel Güncelleme Nasıl Yapılır?

youtube de gezerken takip ettiğim bir kişi bir video yüklemiş miui 12 yükleme videosu twrp yada o bu şu yok direk kolay bir biçimde yükleme videosu belki bekleyenler yada yüklemeyi indirmeyi bilmeyen arkadaşlara yardımcı olabilir belki. MIUI12 Manuel Güncelleme
  7. A

Yardım Redmi note 9 pro 33w şarj kablosu

Merhaba arkadaşlar şuan orijinal turuncu uçlu kablosunun özellikleri nedir internette bulamadım da o kablo ile şarj ettiğimde turbo yazıyor 5V/2.5 yada 2 falan taktığımda hızlı şarj diyor turbo olmuyor. turuncu uçlu orijinal kablosu bozuldu aynı turbo hızda şarj edecek kablo lazım bana trendyol...
  8. A

Yardım Redmi Note 9 pro REHBER deki aynı isimler var destek lütfen!!

Redmi Note 9 pro yeni aldım ama hem sim kartımda hem mi hesabımdaki aynı kişiler rehberimde görünüyor yani her isimden 2şer tane var nasıl düzelteceğim acaba bilgi verebilrmisiniz.
  9. A

Çözüldü Tema Sonrası Açılmama

Tşk ettim başka bir telefondan kendimi arayarak menü geldi sonra Ayarlar/Tema bölümünden başka tema yükledim düzeldi :D
  10. A

Yardım Tema sonrası Açılmama

Merhaba arkadaşlar; Bir tane Tema yükledim Mythemer gibi bir uygulamadan tema uygulandı buraya kadar sorun yok . Yazı tipi için yeniden başlatmam gerekiyordu başlattıktan sonra telefon açılıyor ama hiç bir simge gelmiyor hiç bir işlem yapamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. sadece boş...
  11. A

Çözüldü Tema Sonrası Açılmama

Merhaba arkadaşlar; Bir tane Tema yükledim Mythemer gibi bir uygulamadan tema uygulandı buraya kadar sorun yok . Yazı tipi için yeniden başlatmam gerekiyordu başlattıktan sonra telefon açılıyor ama hiç bir simge gelmiyor hiç bir işlem yapamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. sadece boş...
  12. A

Rom Mi5 MIUI10 Global Stable 10.0.1.0 OAAMIFH

Gerekli değil ben şimdi kurdum sıkıntı yok winrar olarak indiğin dosyayı telefona at sonra sistem güncelle kısmında yukarıda sagda 3 nokta bas paketi seç i tıkla sonra dosyayı seçtikten sonra yükleniyor bu kadar.,
  13. A

Rehber Mi5 Global Stable 9.5.3.0'a Güncellemeyin

ee benim şimdi ne yapmam gerekiyor telefonun bootloaderi kitli , hata ayıklaması kapalı geri döndürmeye çalışıyorum olmuyor şuan atılacak adımları söyleyebilirmsiniz. telefonsuz kaldım kime götürcem anlayamadım nasıl halledicem
  14. A

Rehber Mi5 Global Stable 9.5.3.0'a Güncellemeyin

Arkadaşlar benimde açılmıyor miflash ile denedim bu seferde aşağıdaki hatayı veriyor sanırım cihazın bootloaderi kitli e şimdi cihaz hiç açılmıyor ne yapmam gerekiyor şimdi kafayı yicem yardım edin telefoncuya mı vericem ne yapcam benim yapabilceğim biş var mı ?
  15. A

Mi5 Cpu 1.59 Çalışması

Bir deneyeyim hemen tşk ederim. yükledim bir tane de oyun oynadım mobile legend ama cpu zorlandı ama yok banamısın demedi D:
Üst Alt