Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar;
Redmi Pad SE tabletimiz var oğlan şifre koymuş ama unutmuş resetleme işlemi yapacağız fakat 2. sıradaki Wipe Data menüsü yok. Nasıl gelir yardımcı olabilecek şifreyi kırabilecek var mı acaba? Bacanak ile aynı aldık onda aynı işlemi yaptığımızda wipe data geliyor bizde...
Merhaba;
Mevcut sürümüm olan KARARLI EEA 12.5.8 den miui 13 Endonezya 13.0.4.0 sürümüne yükledim. ama REHBER'imi bulamıyoırum ne mi account da kişiler nede SİM rehberimde herşey gitti nasıl yapabiliriz yada neyapabilirim bilgi verin lütfen.
Hocam bende yükledim ama telefon rehberimi bulamıyorum Mi accoutta kişiler 0 yazıyor bilgin varmı
Hatta SİM rehberim bile gitti Sorunu çözümünü bilen varmı acaba tekrar eski roma mı dönmem gerekiyor ?
12.5.8 EEA romunu kullanıyordum 13.0.4 Endonezya romuna geçtim o yüzden mi göremiyorum acaba...
ben romu indirip güncelleme ayarlarında güncelleyici paketi seçip o şekilde yükleme yapamıyormuyum. eğer yapabiliyorsam hangi indirme link tıklamam gerekiyor.
Bende Android sürümü 11 yazıyor sizde kaç acaba bu güncelleme arayüz güncellemesimi yoksa android mi android i nasıl yükseltiriz bilgisi olan. Miui sürümüde 12.5.8.0 yazıyor
Merhabalar;
Note 9 Pro Şarj kablom mu yok cihazdan mı bilemedim yad anasıl anlıcam bilmiyorum hangisinde sorun 2 güne kadar Turbo şarj doldurmuyor taktığımda Hızlı şarj yazıyor bir ara turbo yazdı ama sonra artık yazmamaya başladı kablodan şüpheleniyorum. Bizim bu kullandığımız özellikleri...
Merhabalar benim sürüm 12.0.4.0 QJZEUXM bu güncelleme geldi 12.0.1.0 RJZEUXM diye ne güncellemesi bu bilgi verir misiniz birinde QJZ birinde RJZ IMEI atılmış şekilde benimkisi güncelleme de bir sıkıntı yaşar mıyım andorid sürümüm 10 QKQ diye gidiyor başka niri yardım konusuna yazmış bu...
Bu işlemi yapan bir telefoncuya sordum atıyoruz dedi hatta gecen hafta X3 pro ya IMEI atılmış şekilde sattım diyor bende kullanmadığımız bir telefonun imeisini attırabilirmiyim diye sordum sıkıntı olmaz daha garanti olur dedi getirirseniz yardımcı oluruz dendi