Çözüldü 15T Pro VoWifi ayarı

AtesBey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.206.0.VOSMIXM
Telefon Modeli
15T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba yardım edebilecek birileri varmıdır ; Bizim Evde telefon çekmiyor İnternet wifisinden bağlanarak çekiyor telefondan Vowifi açarak kullanabiliyorum ancak ben Evden sadece Wifi ağı tercih etsin diyorum ama öyle bir ayar yok bundan önce Note 9 pro kullanıyordum onda bile var 15T pro da yok youtubeden bir vdeio izledim 15T onda bile var burdan yok yardımcı olabiliecek varmı Ağ tercihini WİFİ yapmak istiyorum evde arada sırada çekmeye çalışıyor ondan arama esnasında kopukluklar oluyor

Çözüm
merhaba yardım edebilecek birileri varmıdır ; Bizim Evde telefon çekmiyor İnternet wifisinden bağlanarak çekiyor telefondan Vowifi açarak kullanabiliyorum ancak ben Evden sadece Wifi ağı tercih etsin diyorum ama öyle bir ayar yok bundan önce Note 9 pro kullanıyordum onda bile var 15T pro da yok youtubeden bir vdeio izledim 15T onda bile var burdan yok yardımcı olabiliecek varmı Ağ tercihini WİFİ yapmak istiyorum evde arada sırada çekmeye çalışıyor ondan arama esnasında kopukluklar oluyor
Sizin mesajı görünce merak ettim baktım mobil ağlara girin hattınızın takılı olduğu sime basın açılan sayfanın en altında wifi arama var. Açılmıyorsa *#*#869434#*#* kodu girerek açabilir ve kapatabilirsiniz.

2506BPN68G cihazımdan Tapatalk...

saddosa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sadullah
Cihazım
Mi 15t pro
Konular
0
Sizin mesajı görünce merak ettim baktım mobil ağlara girin hattınızın takılı olduğu sime basın açılan sayfanın en altında wifi arama var. Açılmıyorsa *#*#869434#*#* kodu girerek açabilir ve kapatabilirsiniz.

2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla: Çözüm

AtesBey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim cvpdan dolayı ama benim sorunum o değil wifi arama var sadece wifi aramanın altında Ağ tercihleri olacak ordan da Sadece Wifi mi yoksa Mobil mi seçenekleri olması gerekiyor o yok. benim evde telefon bi çekiyor bi çekmior çekmediği yerde wifi araması yapıyor konuşma esnasında çektiği zaman mobile mi geçiyor bişi yapıyor konuşmalar kesiliyor sıkıntı oluyor. neyse youtube de buldum yaptım oldu *#*#869434#*#* yaparak disable yaptım ve manuel oldu. ardından *#*#86583#*#* yaptım Volte yi manuel yaptıktan sonra dediğim ekran geldi sadece "Wifi Tercih et" yaparak sorunum düzeldi.

Oyla:
Üst Alt