atakankp kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Bedava Dirençsiz Çift Sim Kayıt İsteyeni Beklerim

4/64 kullanan birisi benimle QCN dosyasını paylaşırsa veya TWRP üzerinden EFS yedeğini çift sim yasal kayıt gerçekleştirilecektir özel mesaj atabilirsiniz
  2. A

Sohbet Dual apps 2den fazla yapma

parasını ver sana ne yazılımlar yaparlar bu ülkede. forumda işi yok adamların
  3. A

Soru redmi note 9s geçeyim mi?

1550 liraya note 9s var sizce geçeyim mi? benim redmi note 8 china model a11 yavaş şarj sorunu var ekran süresi 6 saat zor veriyor hangi romu yüklersem yükleyeyim tıkanıyor belli bir süre sonra baydırdı beni geçmek sizce işime gelir mi
  4. A

Soru kamera için herhangi bir modifikasyon mevcut mu?

hocam 2 ayrı redmi note 8 de denedim evde t-shirtlerinizden deneyebilirsiniz renkli t-shirtleri ortalama yakınlıkta detaylı çekmeye çalışın lila - beyazımsı soluk renklerde, haki renk gri tonlarda, kırmızı renk pembeleşmiş bir kırmızı renk verecek 1 metre uzaktan çekersen renkler nerdeyse doğru...
  5. A

stüdyo tipi ürün fotoğrafı çekimi aramıyorum askılığa ürünü koyup çekiyorum photoshopa atıp ayarlamaları yapıyorum gayet yeterli oluyor kamerası tek sıkıntı belirttiğim gibi renkleri çok yanlış alıyor örneğin kırmızı rengi pembe, haki rengi gri alması gibi. stock kamerada proya geçip ayarları...
  6. A

merhaba benim giyim markam var ürün fotoğrafları çekiyorum aslında kalite olarak çok iyi photoshopta oynamalar yapmak için yüksek megapiksel de işime yarıyor ama renkler konusunda çok berbat, odak çok berbat, iso otomatik ayarlamaları çok kötü. gcam sürümlerini ve config dosyalarını da denememe...
  7. A

Rom DotOS 5.0.1 Official R for Redmi Note 8

ryzen kernel ile kullanıyorum %50 ye 2 saat ekran süresiyle iniyor çok tuhaf ya tüm aosp romlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum
  8. A

Soru Redmi Note 8 ROM Önerisi

ben bir aosp rom sevdalısı olmama rağmen maalesef bu cihazda kullanamadım çin modeli kullandığım için sanırım aosp romlarda wifi az çekiyor hızı düşük, bildirimler geç geliyor, şarj aospta iyi olması gerektiği halde iyi değil ve aosp 11 romlarda çok yavaş şarj oluyor satıp başka cihaza geçmek...
  9. A

Yardım DOTOS 5 Android 11 cihazım çok yavaş şarj oluyor

btkdan imei sorgularsanız cihazın orijinal imeisini orda bir model kodu çıkıyor onu aratarak nereye ait öğrenebilirsiniz
  10. A

hocam kernellerin tüm R AOSP sürümlerini denedim cihaz açılmadı
  11. A

Rom [Android 9] Redmi Note 8 - Latin Amerika Stabil V10.3.18.0.PCOLMCR

romu kurduktan sonra *06# tuşlayınca sadece sim1 imei görünüyor 2. sim slotunu görmüyor romun sıkıntısı bu bilginiz olsun şimdi yine başka rom yüklemeye gidiyorum :D
  12. A

hocam sırf çin cihazı olduğu için telefondan bir keyif alamadım :D aosp 10 romlarda wifi az çekiyor sürekli kopuyor aosp 11 romlarda wifi 5ghz olanlar görünmüyor bağlanılmıyor şimdi de şarj sorunu olduğunu öğrendim band 7 ve band 20 zaten yok çok kötü durumdayım tam dotos u çok beğenmiştim...
  13. A

inception kernel, ryzen kernel kurulumu yaptım ikisinde de cihaz açılmadı android 11 hangi romu kullanırsam kullanayım bu sorunu yaşıyorum çözüm hiç paylaşılmamış yabancı forumlarda aratıyorum sorunu yaşayan yok dotos official bir rom bu sorunu görmezden gelmiş olamazlar herhalde ya da...
  14. A

Yardım Ekran süreme deney yaptım lanet olsun kanser etti :D

evet forumdaki firmware konusundan hangi romu denersem onun için gerekli firmware'i indiriyorum veya romun konusuna eklendiyse o firmware'i flashlıyorum düzelmiyor ya 2-3 hafta gibi bir kullanımda da sonuç aynı youtube vanced veya magisk bunu yapan diye şüpheleniyorum
  15. A

Yardım Ekran süreme deney yaptım lanet olsun kanser etti :D

benim bir sıkıntım var asla çözemiyorum yaptığım deney şu şekilde arrowos android 10 kurulumu yaptım magisk ile rootladım başka bir işlem yok ondan sonra whatsapp, insta, letgo, youtube, telegram, twitch, video player vesaire böyle düz uygulamalar kurdum %100 şarj olduktan sonra cihazımı ilk...
Üst Alt