atakankp kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Bedava Dirençsiz Çift Sim Kayıt İsteyeni Beklerim

4/64 kullanan birisi benimle QCN dosyasını paylaşırsa veya TWRP üzerinden EFS yedeğini çift sim yasal kayıt gerçekleştirilecektir özel mesaj atabilirsiniz
  2. A

Soru redmi note 9s geçeyim mi?

1550 liraya note 9s var sizce geçeyim mi? benim redmi note 8 china model a11 yavaş şarj sorunu var ekran süresi 6 saat zor veriyor hangi romu yüklersem yükleyeyim tıkanıyor belli bir süre sonra baydırdı beni geçmek sizce işime gelir mi
  3. A

Soru kamera için herhangi bir modifikasyon mevcut mu?

merhaba benim giyim markam var ürün fotoğrafları çekiyorum aslında kalite olarak çok iyi photoshopta oynamalar yapmak için yüksek megapiksel de işime yarıyor ama renkler konusunda çok berbat, odak çok berbat, iso otomatik ayarlamaları çok kötü. gcam sürümlerini ve config dosyalarını da denememe...
  4. A

Yardım DOTOS 5 Android 11 cihazım çok yavaş şarj oluyor

inception kernel, ryzen kernel kurulumu yaptım ikisinde de cihaz açılmadı android 11 hangi romu kullanırsam kullanayım bu sorunu yaşıyorum çözüm hiç paylaşılmamış yabancı forumlarda aratıyorum sorunu yaşayan yok dotos official bir rom bu sorunu görmezden gelmiş olamazlar herhalde ya da...
  5. A

Yardım Ekran süreme deney yaptım lanet olsun kanser etti :D

benim bir sıkıntım var asla çözemiyorum yaptığım deney şu şekilde arrowos android 10 kurulumu yaptım magisk ile rootladım başka bir işlem yok ondan sonra whatsapp, insta, letgo, youtube, telegram, twitch, video player vesaire böyle düz uygulamalar kurdum %100 şarj olduktan sonra cihazımı ilk...
  6. A

Yardım hangi kerneli atarsam atayım fastboota atıyor

global 12.0.3'de bir kernel uyumsuzluğu sorunu mu var yoksa disable dm verity mi flashlamam gerek? tüm kernelleri denedim açılmıyorlar mecbur boot dtbo backupunu restore ederek açıyorum cihazı. disable dm verity flashlarsam cihaz sıfırlanıyor mu bir de öyle denerdim güncelleme: custom olmayan...
  7. A

Soru Qcn Değiştirmek Lte Bandı Aktif Eder Mi?

Çin modeli Redmi Note 8'im var operatörlerin en hızlı bandı Band 7 2600MHz bunu çin modeli destekliyor görünmüyor ama global cihazlar destekliyor bu yazılımsal olarak kapatılmış bir özellik mi çin modelinde yoksa donanımsal mı bu bilgiyi bilen var mı? Global QCN'si ile imei repair işlemi yapsam...
  8. A

Yardım Whatsapp mesajları 20 dakika kadar geç geliyor MIUI12 - Global

Whatsapp'ın ayarlarına gittim pil kısıtlamasını da kapattım whatsappı hiç açmazsam bildirimler 20 dakika gibi bir süre sonra bildirim olarak geliyor bunun bilmediğim bir ayarı mı mevcut? MIUI 12 12.0.3 kullanıyorum
  9. A

Soru fastboot rom şeklinde yedek almam mümkün mü?

merhaba fastboot rom şeklinde twrp içinde bulunan backup gibi her şeyimi o an ki haliyle yedekleyip bilgisayardan tekrar mi flash ile flashlamak istiyorum bu metod kullanılıyor mu rehber video veya bakmam gereken bir makale varsa iletir misiniz?
  10. A

Yardım twrp açılışta şifre sormuyor dosyalar şifreli görünüyor

miui global 12.0.1 romunu yükledim daha sonra içinden manuel olarak 12.0.3 e güncelledim fastbootdan twrp flashlanmıyor boot edebiliyorum twrp açılıyor ama şifre sormuyor dosyalar şifrelemeli görünüyor şifre sormasını nasıl sağlayabilirim sıkıntımı bilen var mı nasıl çözerim factory reset de...
  11. A

Yardım MSM Xtended kullanıyorum kafasına göre Wifi dan çıkıyor

bu sorunu düzeltmenin bir yolu var mı romdan çok memnunum ama 2-3 çubuk arası çeken wifidan çıkıyor otomatik bağlanması geç sürüyor ben mesela gidip wifi sekmesini açıp tekrar bağlan dersem bağlanıyor yoksa bekliyor güç tasarrufu tarzı bir sorun değil durduk yere çekim gücü azalınca otomatik...
  12. A

Soru Redmi Note 8 China kullanıyorum Widevine L1 kullanabilir miyim?

xiaomi.eu romdayım widevine l1 magisk modülleri falan denedim gelmedi temiz global kursam widevine l1 gelir mi? persist silmiştim bir de daha önce
  13. A

Soru Android 10 MIUI12 için KCAL desteği veren kernel var mı?

MIUI11 kullanıyorken Ryzen Kernel KCAL desteği veriyordu ekranın renk ayarlarını değiştirebiliyordum Xiaomi.eu MIUI12'ye geçince Ryzen Kernel'in Q için olanını flashladım KCAL geldi görünüyor ama etki etmiyor başka tavsiye kerneliniz var mı?
  14. A

Rehber Redmi Note 8 Ghost Screen Kesin Çözüm (Root)

Cihaz ısındıkça ghost screen başlayabiliyor çok rahatsız edici seviyeye ulaşmasa da hiç görmemenin bir yolu var. %99.9 çözüm diyebilirim görmeniz mümkün değil. renkleri biraz da olsun optimize etmiş oluyorsunuz. Yöntemi daha önce LG V20 kullanıyorken öğrenmiştim gerçekten de çok iyi çalışıyor...
  15. A

Soru Band 7 2600 Mhz çalışmıyor açmanın yolu var mı?

Merhaba cuma günü redmi note 8 aldım benim hattım vodafone burada az çekmesine rağmen en hızlı frekans 2600 frekansı. kitlemek için network signal guru çalışmıyor zaten anlamadığım şekilde cellular pro ile bandı 2600mhz ye sabitleyince 2g ye düşüyor asla çalışmıyor bunun imei ile alakası var...
Üst Alt