atakandirekci kullanıcısının son içeriği

1. atakandirekci

Yardım redmi 9 brick oldu

flash tool ile yazılım atıyorum anında doluyor flash done diyor ama acılmıyor cıhaz yazıda kalıyor
  2. atakandirekci

Yardım Redmi 9 Twrp Bulamiyorum

Arkadaşlar sizden ricam redmi 9 UYUMLU TWRP bulurmusunuz birde IMEI Arıcan root ile nasıl twrp ve root yüklerim anlatır mısınız.
  3. atakandirekci

Yardım REDMİ 9 UYUMLU TWRP YOK

Arkadaşlar sizden ricam redmi 9 UYUMLU TWRP bulurmusunuz birde IMEI Arıcan root ile nasıl twrp ve root yüklerim anlatır mısınız.
  4. atakandirekci

Soru Redmi 9 otomatik tekrar arama yok

Arkadaslar güncellemelerden önce otomatik tekrar arama vardı ama şimdi yok ve ayarlar arama yerine yazınca ismi çıkıyor ama açmak için pencere yok
  5. atakandirekci

Soru Redmi 9 64 global

Arkadaşlar merhaba redmi 9 a 12 MIUI ne zaman gelir sizce birde sitede kullanan yok sanırsam yeni aldım da bakıyorum bulamadim
  6. atakandirekci

Soru MIUI 11 Güncellemesi

Nasıl ya note 6 pro yazmıyor
  7. atakandirekci

Soru MIUI 11 Güncellemesi

Note 6 pro güncelleme alacak mı bu gün ?
  8. atakandirekci

Yardım Redmi note 7 şebeke sorunu

Arkadaşlar çözümü soyleyim size isterseniz deneyin note 6 pro da oluyor ayarlara girin telefon bilgisi dahili depolama alanına 4 kere hızlıca tıklayın açılan sayfada hangisine takiliysa hattınız ona girin tercih edilen ağ türünü ayarlayi seçin ve (LTE/TD-SCDMA/ WCDMA) seçin altta SMSC: yazan...
  9. atakandirekci

Yardım Redmi note 6 Pro şebeke sorunu

Arkadaşlar çözümü soyleyim size isterseniz ayarlara girin - telefon bilgisi - dahili depolama alanına 4 kere hızlıca tıklayın - açılan sayfada hangisine takiliysa hattınız ona girin - tercih edilen ağ türünü ayarlayi seçin ve (LTE/TD-SCDMA/ WCDMA) seçin altta SMSC: yazan yere yenile güncelle...
  10. atakandirekci

MIUI 11 MIUI 11'in gelmesine son 1 gün!

Note 6 pro alacak mı ne zaman alicak kararlı rom sürümü ?
  11. atakandirekci

Haber Xiaomi MIUI 11 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu!

Anladım peki global ne zaman belli olur
  12. atakandirekci

Haber Xiaomi MIUI 11 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu!

NE YANİ Note 6 Pro güncelleme almiyacak mi ?
  13. atakandirekci

Çözüldü Guncellemeden, Rom atınca Mi Ekranında Kalanlar Okuyunuz

Konu başlığında tümü büyük yada renkli bişi göremiyorum ben ?
Üst Alt