Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 4 yıldır Xiaomi cihaz (mi9) kullanıyorum ancak arayüzü yazılımı öyle hatalarla dolu ki resmen bir yazılımcıya dönüştürüyor sahibini. Bu nedenle ismini stabilliği ile duyurmuş one plus marka bir cihaz almak istiyorum. Kafamda olan model One Plus 9R 12 256 modeli sizce pil ve performans...
Merhabalar 2020 airdots pro 2 ye sahibim ancak ne kadar apk indirdiysem kulaklık bağlanmadı. Ürünün kutusunda da karekod vb. yok orijinal mi onu bile bilmiyorum
Merhabalar cpu-z ve görev yöneticisinden baktığımda laptopumda 4 slot olduğunu ve ikisinin boş olduğunu gösteriyor ancak arka kapağı açtığımda 2 slot görüyorum acaba slotlar ikili olabilir mi?
Merhabalar hem pcden hem mobilden WhatsAppa giriyorum fazla geçiş yaptığım için fake bir numara aldım bir siteden wp için . Bu numaralar tehlikeli mi? Numaraların sahipleri varmı bu numaralar nasıl oluşuyor? Eve polis falan gelmez umarım :) (ufaktan korkuyorum)
Merhaba Aliexpresste olan kargom normal adımlarla geliyordu (depodan çıktı vb.) bu sabah baktığımda Gönderi, menşe ülkesi deposundan yola çıkamadı yazısını gördüm. Acaba neden çıkamadı başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?
Merhabalar bugün 290 tlye aldım aklıma takılan birkaç soru var hemen sorayım
1-) Kulaklık çok kaba duruyor mu aşağıya uzanan kısım çok kalın mı?
2-) Güncelleme sonrası ses iyi hale geldi dediler. Ses fiyatına göre iyi mi?
3-) Kablosuz şarj desteği var mı?
4-) Ses kayması yaşanıyor mu?
5-) Mi9...
Merhabalar dün Türk Telekomdan Türknete geçiş yaptım (internet) ama şöyle bir sorun oluştu evde 4 telefon var 3 ü bağlandı diğeri bağlanıyor ama internet yok diyor bilgisayarda da aynı sorun var.
Burada senin tercihin önemli mi9 kullanıyorum ve memnunum ama sen pop up kamera veya daha büyük batarya istersen mi9t pro alabilirsin ama bana göre mi9 çok daha zarif duruyor.
Antutu da 440k aldım miroom telefonda test sırasında ısınma olur bu her telefonda olur oyun kısmına gelirsek evet pil yeterli değil ancak ne Pubgde ne de Cod da takılma yok. Daha fazla detay isteyene yardımcı olabilirim.