assento kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Kablosuz Kulaklık Mikrofon Sorunu

Unutup bağladım izin olaylarının hepsini denedim sadece kulaklığa harf reset yapmadım. Bluetooth bağlantısı ayarlarını dahil sıfırladım ama telefon sadece aramalarda mikrofonu kullanıyor ne yazık ki anlamadım hiçbir kablosuz kulaklığın mikrofonuni tanımıyor. Diğer düşük sürüm telefonlar bile...
  2. A

Yardımcı olacak yok mu veya çözümü bilen ?
  3. A

Selamün aleyküm Mi 10 üzerinde Redmi Buds 8 Active Bluetooth kulaklık deniyorum ama sadece aramalarda mikrofonu kullanıyor çözümü var mı ne yaptıysam bulamadım. Telefon Modeli : Mi 10 8/256 Android : 13 Miui : 14.0.6.0 (TJBINXM) Bluetooth : 5.1 Çıkış Yılı: 2020 Kulaklık Modeli : Redmi Buds 8...
  4. A

Yardım Mi 10 Type C Kulaklık Önerisi

Merhaba Arkadaşlar kolay gelsin sizlerin önerilerine ihtiyacım var , Hem Ses Hemde Özellikle mikrofon kalitesi olarak önerebileceğiniz kulaklık varsa yazabilirmisiniz , gürültülü ortamlarda çalışıyorum .
  5. A

Yardım Mi 10 Eu Rom Android Düşürme

Merhaba Kolay Gelsin, Telefonumda Eu Rom China Stabil Var IMEI Sim 2 ye Kayıtlı , Bootloader kilidi açık root yok , Şuan ki pil tüketimi çok fazla onerebileceginiz IMEI sorunu yaşamadan geçiş yapabileceğim bir Rom var mı ? Geçiş aşamalarını Profesyonel şekilde bilmesemde bilgim var geçiş...
Üst Alt