Asln kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Tema için dil ayarı

Merhaba, Ben sizin alginiza sahip değilim.Ordan bakinca sizler sorularimi "aklina estikçe" olarak algilamissiniz. Aklima esmiyor, sizin sular seller gibi bildiğiniz şeyleri ben bilmiyorum. Alay etmeye gerek yoktu. Kac yasina geldim şu aklina esti dediginiz seyi cevremde 50 kisiye ev halki da...
  2. A

Yardım Tema için dil ayarı

Telwdonun tema bolumunden daha fazlasi siye dokununca indirmek icin temalar çıkıyor. Ordan bu asagiya ekledigim harika temayı buldum. Pinky winky. Ama hep İngilizce yazıyor.aciklamasinda Türkçe ayari var dememis. Indirirsem ingilizcemi olacak telefonum? 1554227710 1554227825 Temanin storedeki...
  3. A

Yardım Telefon ışığı

Bu isik rengini ve dozunu değiştirmek için bir ayar varmi? Gece uyurken once beyaz sari oluyor sonra gece lambasi gucunde yeşile dönüyor. Ustune bir sey örtmek zorundayim.Pil dolarken de illaki ışık istiyorum ama hafif. Samsung la4da rengi kendimiz yaratiyorduk. Hemde dozuda ayarlanabilir...
  4. A

Çözüldü Youtube Mp3 İndirme Programı Tavsiyesi

Storeden bu isimde arattım bulamadım. Link. Atabilirmisiniz
  5. A

Çözüldü Youtube Mp3 İndirme Programı Tavsiyesi

Youtubeden mp3 indirmek icin bir program varmi
  6. A

Yardım Dosya aktarmak

Tamam tesekkur ederim
  7. A

Yardım Hotmail engelleme sorunu

Outlook desem daha doğru. Programini kullanıyorum memnunum. Fakat bulamadığım bir ozelligi var, spama gelen yalanci iletiler para cikti, apple Hesabin calindi, yada vss gibi mailleri engelle diye bir secenek olmalıydı. Ek olarak kimlik avi dolandiriciligi diyede secenek vardi. Pc den çıkıyordu...
  8. A

Yardım Dosya aktarmak

Tamam bunu deneyeyim 1554123933 Goremedim. Pardon beyefendi 1554124020 Ayfonla eslesmiyor. Yada biz yapamadik. Onu eledim 1554124906 Kurdum fakat fotoğrafları göremiyorum. Muzikler. Var. Fotolar yok?
  9. A

Yardım Dosya aktarmak

Bende drop var evet. Telin ustinde gelmişti. Ayfonda sıkıntı oluyor eşleşmesi sorun oldu. Baska bir tavsiye olsa kullanan varsa?
  10. A

Yardım Dosya aktarmak

Çevremde sadece ayfon ve Samsung cihazları var. Ben tek miui kullananim.video fotograf ses vss aktarmak icin telimin ustunde olan araci kullanarak deniyorum. Olmuyor. Hele ayfonlular tam sıkıntı. Hani ayfondayken ayfondan ayfona, ordan oraya cok hizli dosya atan bi sey vardi. Miuim icin hizli...
  11. A

Yardım Çöpler

Teşekkür ederim
  12. A

Yardım Çöpler

Dun. 1.4 gb dosya sildim. Süpürge olan telefonun kendi uzerinde gelen seyle temizlik yaptim,490 mb buldu. Sildi. Nereye gidiyor kalan fark? bugun 760 mb dosya sildim. Süpürge ile Gene temizle Dedim. 560 mb cikti. Bugunde bi yerde kaldi silinenler. Bu konuya takilmis durumdayim. Telefonda elle...
  13. A

Yardım Çöpler

Telefonda bir Şeyler siliyorum. Mesela fotoğraf, video, watsap yada sms.E kitap pdf, doc. Yada klasör mp3 ler. Merak ettiğim bunlar nerdeler? Çöpler pc gibi bir çöp kutusuna mi saklanma yapıyor? Orda bir yerde çöp kutusu varsa hic temizlenmedim birikiyor mu? Bu androit sistemi ayni pc gibi...
  14. A

Yardım Dosya silmek

Tamam. Bir daha deneyeceğim. Masalsi bir anlatımdi. Cunku bu konulardaki geri bilgimi Nazikçe fark edip, detaylica zaman verdiniz. Tatli tatlı okurken hic gerilmedim. :) normalde okurken bile aciklamanin icinde yeniden. Açıklanması gereken bilmediğim seyler çıkabiliyor. Tesekkur edeyim size...
  15. A

Yardım Dosya silmek

Simdi anlatayim size, muzik uygulamasina girince absolite klasorunu gorduk dimi. Evet muzik uygulamasinin. Icindeyken istiyoruzki absolite klasorunu tek seferde icindeki 38 sarki ile silelim. Silmek icin sagindaki 3 ust uste noktaya gidip bakıyoruz. Sadece gizle ciktigi icin hic bisey...
Üst Alt