Asdqwer kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Mi 8 Wifi Açılmıyor - Teknik Destek

Selam arkadaşlar, Mi 8 telefonumun Wifi'si açılmıyor. Aç dediğim zaman buton açıldı olarak gözüküyor 1 2 saniye. Sonra kapanıyor geri. Muhtemelen Wifi Entegresi bozuldu. Değişim yapan bir Teknik Servis var mı? Mümkünse İstanbul içi
  2. A

Çözüldü Mi 8 TWRP Ekranında Kaldı

Arkadaşlar TWRP kurmak istediğimde bu ekranda kaldı. İlerlemiyor hiçbir şekilde. Ses kısma + güç tuşuna basınca yine TWRP logosu geliyor. Ses açma + güç tuşuna basınca da TWRP geliyor. Telefona nasıl rom kurabilirim bu şekilde ? Global rom kuruluydu. Yine global rom kurucam. Her şeyi silerek.
  3. A

Soru Mi 8 İthalatçı Garantili Telefonu Xiaomi Türkiye'de Ekran Değişimi Mümkün mü ?

Arkadaşlar ithalatçı garantili mi 8 128 gb telefonu Xiaomi Türkiye servisinde ekran değişimi mümkün mü ?
  4. A

Soru İthalatçı Teknik Serviste Takılan Yan Sanayi Ekran İçin Şikayet Başvurusu Nereye Yapılır ?

Arkadaşlar merhaba. İthalatçı garantili telefonun ekranı serviste yan sanayi bir ekran ile değiştiğini gözlemledim. Bunun için gerekli şikayeti nereye yapmalıyım ? Daha önce birisinin başına bu geldi mi acaba ? Sonucunda ne oldu ? Yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
  5. A

Soru Roborock S5 Max Hem Roborock hem Mi Home uygulamasına bağlamak ?

Arkadaşlar, 2 uygulamaya da bağlamak mümkün mü ? Ayrıca bir sorum daha var. Farklı 2 telefona bağlamak mümkün mü ? Bir başka telefona bağlayınca diğer telefondan siliniyor.
  6. A

Soru MIUI Pro Patched ROM Nedir ?

Arkadaşlar Mi 8 dipper için MiuiPro 20.1.16 romunu buldum. 2 rom mevcut ama. Birisi miuipro_v10.0_dipper_20.1.16.zip diğeri ise miuipro_v10.0_dipper_20.1.16_patched_by_SAS.zip Bu 2 si arasındaki fark nedir ? Patched olanı mı kurmalıyım ?
  7. A

Soru Geliştirici Seçenekleri Ayarları Sıfırlanıyor

Xiaomi Eu MIUI 20.2.20 v2 kullanıyorum arkadaşlar. Geliştirici ayarlarında Bluetooth Ses ayarlarını değiştiriyorum. Ama ekranı kapattığım anda ayarlar tekrar varsayılana dönüyor. ROM'dan kaynaklı mı yoksa Ayarlar kısmında varsayılana dönmemesi için bir ayar daha mı var onu mu açmam gerekiyor ...
  8. A

Soru PC'den ADB ile Uygulama Yüklerken Telefon Fastboot Durumunda mı Olmalı ?

Arkadaşlar Telefonu PC'ye bağladım. Hata ayıklama ve PC'den uygulama yükleme açık. ADB yükledim. Telefona APK yüklemek için ADB ile, Fastboot da mı olmalı ? Yoksa Telefon normal açık ikende yüklenir mi ?
  9. A

Soru Xiaomi Eu 20.1.21 Yeni MIUI 11 Android 10 Gesture Çalışmıyor

Arkadaşlar adb ile yükledim 3 farklı sürümü ve aşağıdaki konudaki APK'yı. Fakat çalışmayı durdurdu diyor. Var mı bir çözümü ? Yada 20.1.21 de çalıştırabilen var mı ? https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-11-yeni-animasyonlari-beta-kullanma.69422/
  10. A

Soru MIUI 11 Android 10 Animasyon Launcher Durdu Hatası

Arkadaşlar TWRP ile yükledim. Mount kısmından System i seçtim. Sonra MIUIHome klasörüne kopyaladım. APK ya tıkladım. Cmod dedim ve 0644 dedim. Yeniden başlattım telefonu, Oldugunu gördüm ama launcher sürekli Sistem başlatıcı sürekli durmaya devam ediyor diyor. Acaba 0644 dediğim için mi böyle...
  11. A

Soru İnstall Esnasında TWRP Ekranı Dondu

Arkadaşlar install zip dedim. Şuanda dondu ekran. Ne yapabilirim acaba ? Kurcalarken mal ettik. Şimdi sadece ROM yükleyip bırakıcam. Sabaha kadar halletmem lazım :)
  12. A

Soru Flaşlanabilir Zip Dosyası İsteği

Arkadaşlar, Xiaomi EU'ya dışarıdan sistem uygulaması yüklenemiyor. Özgür Android'de kapatmışlar bunu!!! Bu yeni Android 10 Gestures kurabilmek için de Root atmadan Flashlayarak kurabiliyoruz herhalde. Ekteki APK dosyasını TWRP'den yükleyebilir miyim ?
  13. A

Soru Xiaomi EU ROM Sistem Uygulaması Güncelleme Hatası

Arkadaşlar EU BETA ROM kurdum 20.1.21. Yeni Animasyonlar için System Launcher'u güncelleyecektim. APK Mirror'dan indirdim fakat kuramıyorum. "Can't install system applications from unofficial channels" Hatası alıyorum. Ne yapabilirim ?
  14. A

Soru Sürekli TWRP Ekranının Açılması

Arkadaşlar tek tuşla TWRP yükleme aracını kullanarak Mi 8 cihazıma TWRP yükledim. Sonra Install kısmında ANX Camera yükledim. Reboot System diyorum fakat sürekli TWRP açılıyor. Ne yapabilirim ? Format atmadan telefonu açabilir miyim ?
  15. A

Yardım Mi 8 Root Attıktan Sonra Geri Kapatılabilir Mi ?

Merhaba arkadaşlar. Bu konudaki Magisk ile Root attıktan sonra geri Root işlemini iptal edebilir miyim ? https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-magisk-ile-root-bootlop-sorunsuz.27836/
Üst Alt