asd220 kullanıcısının son içeriği

1. A

Alış Mi5 orijinal batarya

Baya bir araştırmama rağmen Türkiye'de mi5 orijinal sıfır batarya bulamadım, bildiğiniz bir yer var mı, yurtdışında da olur .
  2. A

Yardım Mi5 ekranda kalan izler( ghost screen)

Kesinlikle donanımsal, benim tahminim lg ekran kullanan mi5 lerde olduğu yönünde, en azından benimki lg ekran, internette araştırırsanız lg telefonlarda ghost screen sorununa çok benziyor, bu demek değil ki bütün lg ekranlar da bu sorun var, sadece çok ta tesadüf gibi gelmedi.
  3. A

Eğer yapabiliyorsanız Lineage Os indirin, neredeyse hiç belli olmuyor, hemde miui den daha performanslı hemde şarjı daha uzun gidiyor, sorun sadece bildirimi indirince çok hafif belli oluyor. Garantiye de göndermeyin zaten, bu sorunun kronik olduğu LG serisini bile 3 4 ay elinde tutuyor o arada...
  4. A

Mi5 telefonumda bir ekran bir süre açıksa, ekranda e izler kalıyor, sebebi nedir, sizde de kalıyor mu, bazen çok rahatsız ediyor çünkü. Resmini çekemedim ama sol üstte sıkıntı. Telefon açılırken görünmüyor ama açıldıktan sonra görünüyor. LG de görülen ghost screen sorunun aynısı
  5. A

Yardım Mi5 batarya sıkıntısı

Telefonum uykudayken %20 şarjım gitti, normal mi, değilse ne yapmam lazım?
  6. A

Uygulama MIUI 8 türkçeleştirilmiş klavye

İşin garibi iosta google klavyede i ü harfleri var basılı tutmana gerek olmuyor, nasıl iş ki android te yok anlamış değilim
  7. A

Yardım Miui 8.2 bildirimden hızlı cevap

Hocalarım güncellemeyi yapan kişiler bildirimden hızlı cevap özelliği geldi bi gecelik güncelleme ile birlikte
  8. A

Soru Google Asistan

sistem dili türkçe olarak kullanılmıyor malesef
  9. A

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Bildirimden hızlı cevap özelliğini dener misin bi .) .)
  10. A

Mi5 miui 8.2

Derken ??
  11. A

Mi5 miui 8.2

şu bildirimden hızlı cevap vermeyi kontrol eder misin .).).)
  12. A

Mi5 miui 8.2

Bildirimden cevaplama stabil bir şekilde çalışıyor mu bi bakar mısınız
  13. A

Yardım 7.3.2 öncesi romda Müzik çalar apk'sı lazım

Klasör gösterme var aslında, siz< bulamadınız sanırım, şarkılar listesinin sağ üst köşesindeki karelere basarsanız görünüyor
  14. A

Yardım Mi5 batarya kalibrasyon

Mi5 de rom attıktan sonra kalibrasyon yapmalı mıyım? Eğer yapmalı isem nasıl yapılıyor? Bir de global rom attığımda nasıl oluyor kalibrasyon root yok sonuçta
Üst Alt