arslan1010 kullanıcısının son içeriği

1. arslan1010

Recovery Twrp'den kurtulmak isteyenlere (Fabrika Recovery) // Global Mi Rom içindir.

Herkese Selamlar, Bazılarımızda global mi rom yüklü olup ayarlardan gelen güncellemeleri almak isteyenlere kendimce denenmiş ve sonuç almış aldığım xiaomi kendi recovery ekranı sizlerle... Twrp, Orange fox, Pitch black veyahut Hellas Twrp ekranından aşağıda linki bulunan zip dosyasını install...
  2. arslan1010

Rom Mi Note 10 Lite Evolution X 5.5.2 -UNOFFICIAL-Android 11 (Video)

Selamlar, bende zaten konudaki eu rom urlsini eklemiştim :)
  3. arslan1010

Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU v12.0.3.0 İndirme Bağlantısı(MIUI12) Sorunsuz

Herkese Selamlar, şahsi görüşüm olarak ekran süresi ıvır zıvırı kafanıza bence pek takmayın, stock rom'un hatalarına ve ekstra saçma sapan reklamlara göre eu custom rom kullandığım romlar arasında en iyisi.Kullandığınız telefon xiaomi. aosp tabanlı rom denedim fakat beğenmedim yada...
  4. arslan1010

Estağfurullah, bilgi paylaşılınca güzel, kullandığım TWRP'nin ve rom'un url'si aşağıda https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-note-10-lite-twrp-3-4-2b.88539/...
  5. arslan1010

Yardım her güncellemede imei gidiyor

Merhaba selamlar, bende bu problemi çok yaşadım, ayarlardan cihazı sıfırladığımda imei hep gitti. 1-ilk olarak cihazınıza twrp yükleyin. aşağıda url mevcut https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-note-10-lite-twrp-3-4-2b.88539/ 2-twrp recovery yüklendikten sonra efs ( yani imei ve modem )...
  6. arslan1010

Rom Mi Note 10 Lite Xiaomi.Eu Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11

şiddetle bu romu öneriyorum, İmei repair işlemli cihazlar için birebir, twrp li bi şekilde ayarlardan güncellemeyi otomatik alıyor. yani rootsuz stock romlu tr cihazı gibi oluyor...Öneriyorum hemde şiddetlee.. (:
  7. arslan1010

şarj sanki stock romdan bi tık daha iyi gidiyor, ama malesefki xioami.eu 12.1.4 roma geri döndüm, hatta cihaz şuan tam isteiğim gibi, ayarlardan güncelleme geliyor, twrpye atıyor ve direk otomatik güncelleniyor. bu evo romdan vazgeçme sebebim, xiaomi kamera konforunu bulamamak, belki ekstra bir...
  8. arslan1010

Selamlar, şimdi yükledim romu. Cihaz mermi gibi hızlı, tabi miui alışkanlığı hemen unutmak lazım (:
Üst Alt