arruna kullanıcısının son içeriği

1. arruna

Rom Tavsiye edeceğiniz rom varımdır.

direkt üzerine kuruyorsunuz zaten. eski romdan eser kalmıyor. x3 pro eski 2 önceki cihazım, anakart sorunu sebebiyle çöp olmuştu. o kadar iyi zamanlar geçirdik kendisiyle ve seçenek çok sizde. aosp seviyorsanız crdroid ya da arrow romlarını tavsiye ederim ama stock isterseniz normalde forumda en...
  2. arruna

Yardım Ekran değişimi sonrası 120 hz olmuyor !

Ekran orijinal ise yazılımsal bir sorun işareti olabilir. Acaba istemeden ekran adına bir özellik mi açık bilinmez. Sorun yaşamadığınız bir sürüm yükleyerek gözlem yapabilirsiniz.
  3. arruna

Yardım Xiaomi Youtube Ekran Kararması

Öncelikle bu sorunun çözümü olmadığını düşünsem de, yazmak istedim. Çünkü gerek farklı romlar, gerek aosp romlar denesem de, bu sorunu hiç aşamadım. Her zaman olmasa da, en güncel Rus romunu attım ama çözemedim. Nasıl lanet bir sorun ise çözümü yok gibi. Benim için xiaomi pişmanlığı nedense...
  4. arruna

HyperOS Hyperos & Miui Debloater V2.0 2024 gereksiz uygulamaları silme (ROOTSUZ)

yemin ederim aranan kan resmen bu. teker teker elle girmek, hangisi gerekli hangisi gereksiz bakmak tam bir zaman kaybıydı. elinize sağlık. 😇 küçük bir bağış yaptım, ederi daha fazla olsa da...
  5. arruna

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

teşekkür ederim, elinize sağlık. hissettirmeden çalışıyor. adaway denen saçma uygulama host dosyası indirir indirmez youtube geçmişini kapatıyordu bu ilaç gibi geldi. github'dan yıldız vermeyi öğrenip yıldız vereceğim teşekkürler.
  6. arruna

Soru Poco F6 Pro hakkında düşünceleriniz?

Merhabalar dostum. Aslında aldığım yerden biraz rötarlı geldi. O zaman zarfında satıcıya "13t pro yollasanız da olur" demiştim ama mesajı görmediler ve bu cihazı gönderdiler. Öncelikle, Samsung A73 ardından bu cihaza geçtim. normalde xiaomi hayatımın ciddi bir bölümünde vardı ancak bu saatten...
  7. arruna

İpucu XiaomiEU'da Play Store Sertifikalı Değil sorunu çözümü

çok teşekkür ederim. yeni f6 pro cihazımı kurar kurmaz baktığım şey buydu ve play store sertifikasızdı, sayenizde çözdüm.
  8. arruna

Soru Poco F6 Pro hakkında düşünceleriniz?

Merhabalar, şu lanet olası xiaomi reklamları bu cihazda da mevcut mu? Cihazım yd çarşamba günü gelecek, ona göre eu rom kuracağım. Reklam ihtimali canımı sıkıyorda 😌
  9. arruna

Çözüldü Bluetooth Kulaklık Önerisi

Ben jabra elite 10 alacağım ama o fiyat bandında Qcy HT10 Ailybuds öneririm.
  10. arruna

Yardım Poco X6 Pro Bootloader Sorunu

cihazın bedelinin yarısı ama sorun şu ki; garanti verilmiyor. hiç uğraşmayın kullanın öyle.
  11. arruna

Yardım Poco X6 Pro Bootloader Sorunu

10 gün önce başıma gelen şey. Öncelikle geçmiş olsun, maalesef kilidi açma şansınız yok (bildiğim kadarıyla yok) Sorun şurada, siz direnç kayıtlı tel aldınız (yanılmıyorsam) ve imeiler değişti tabi. Bununla birlikte imeiler değiştiği için, mi unlock telefonu orijinal xiaomi olarak görmüyor. Eski...
  12. arruna

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

merhabalar, kilit açma işleminde mi unlock giriş sonrası get user region error hatası alıyorum. bunun için ne yapabilirim acaba?? edit: xiaomi topluluğu süresi 3 gün diyor ki bu hesap 5 senedir olmasına rağmen. sanırım bundan ötürü izin vermiyor ne yapsam 30 günü aşamadım.
  13. arruna

Rom Poco X6 Pro [duchamp] Taiwan OS1.0.6.0.UNLTWXM Android 14 Güncelleme Bağlantıları

kardeşim telefonu alır almaz denedim ve türkiye saati ile 19:00'de denedim birkaç deneme sonrası kabul verdi. Ayın 14'ü saat 19:00'e alarm kur ve hemen o anda dene.
  14. arruna

Rom Poco X6 Pro [duchamp] Taiwan OS1.0.6.0.UNLTWXM Android 14 Güncelleme Bağlantıları

Xiaomi topluluğu uygulamasından başvuru yaptınız mı?
Üst Alt