arruna kullanıcısının son içeriği

1. arruna

Yardım Tam Gizlilik Sorunu - Telefon Acilmiyor

Merhabalar arkadaslar, cihazim op7pro kendisine ne yaptim bilmiyorum ama ne yaparsam yapayim cihaz normale donmuyor. format atmak istemiyorum ama baska carem de yok gibi sizce sorun nedir acaba?
  2. arruna

Yardım Mi 9se twrp de dosyalarım gözükmüyor

xiaomi kendini kilitlemiş, format data yapın düzelir.
  3. arruna

Yardım Mi5 Unlock olmuyor

çok basit, aynısı başıma geldi, eski bir sürümle sorun ortadan kalkıyor.
  4. arruna

Yardım Merkezi sistem uydu arızası

Bizim apartman 4 haneli kolay olmuştu bana :d önce onu öğrenin sonra lnb'de gevşemeler var mı kontrol edin, düzelecektir.
  5. arruna

Mod [Mi9T Pro/K20 Pro] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 75 - 81HZ [RooT]

Android 10'da sadece 9.8.15 sürümünde çalışıyor. Sizin telefondaki sürümde çalışmaz.
  6. arruna

Yardım Merkezi sistem uydu arızası

lnb'de size ait kablo gevşemiş olabilir, sinyal sorunu bizde de olmuştu, ailem uzakta olduğu için anlamıyorlardı TV hep sorunluydu, tatile gittiğimde çıktım çatıya baktımki sorun tam da düşündüğüm gibiydi, lnb'deki bizden giden kablo gevşemişti, kestim yeni konnektör aldım, yayınlar sorunsuz...
  7. arruna

Mod [Mi9T Pro/K20 Pro] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 75 - 81HZ [RooT]

Çünkü 10.3.16 sürümünde çalışıyor sadece. Xiaomi eu'nun bu sürümü kuruluydu o şekilde çalışmıştı.
  8. arruna

Soru TWRP yükleme sorunu

Foruma şimdi girdim, görsem önceden yazardım :d
  9. arruna

Soru TWRP yükleme sorunu

driverların doğru kurulduğundan emin olun.
  10. arruna

Soru Mi 9T Pro için Custom Rom önerisi

Pixel Experience (official var) ve Evolution X bu iki romu şiddetle tavsiye ediyorum. Bende custom kullanıyorum her zaman, İmei kaybı olmuyor pocophone cihazımda eu üzerine kurdum twrp üzerinden doğal olarak sıkıntı çıkmadı.
  11. arruna

Yardım Custom Rom Hatası

Rom sorunlu olabilir, aynısı geçen başıma geldi. Dakikalarca kurulum ekranında kaldı, yapımcı da sorunlu olduğunu kabul edip sürümü güncelledi. İsterseniz başka sürüm deneyin.
  12. arruna

Soru k20 pro cihaza xiaomi.eu rom kurulumu nasıl

Recovery - [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.3.1-9 Tek Tuş Yükleme Aracı üstteki twrp'yi kurarak deneyin.
  13. arruna

Soru k20 pro cihaza xiaomi.eu rom kurulumu nasıl

Android Q'yu destekleyen twrp ile deneyin bir de.
  14. arruna

Soru Mi 9t Pro Pil Sorunu

Cihaz yeni ise pil zamanla randıman verir acele etmeyin.
Üst Alt