aRiSe kullanıcısının son içeriği

1. A

Haber Mi Max 2 A12 rom ve 4.9 kernel

Evet arkadaşlar yabancı gruplarda güzel bir gelişme mevcut şuanda Mi Max 2 için a12 rom geliştiriliyor. 4.9 versiyon kernel ve rom ile ilgili çalışmalar custom rom geliştiricileri tarafından şuan devam etmekte. Yakında güzel haberleri alacaksınız. Aşağıdaki linkten gelişmeleri takip...
  2. A

Rom CherishOS 2.4 (Gapps) Android 11 (R) MI MAX 2 [AOSP]

Kesinlikle OrangeFox ile kurun Rom Adı: - CherishOS (Gapps) Derleme Sürümü: - 2.4 Android Sürümü: - Android 11 (R) Cihaz: - MI MAX 2 Güvenlik Yaması: - 5 Nisan 2021 -------------------------------------------------- - ‍ Geliştirici: - @GenXinvenits...
  3. A

Rom Evolution X 4.7 for Xiaomi MI MAX 2 (Oxygen) [FINAL] [REMASTERED] AOSP A10

Merhaba arkadaşlar MIUI 11 A7 den bu Roma geçtim. Başlarda biraz yadırgadım fakat gerçekten müptelası olacağınıza eminim. Bi kere kamera çağ atlıyor nerdeyse. Gram hata yok herşey mükemmel. https://forum.xda-developers.com/t/evolution-x-4-7-for-xiaomi-mi-max-2-oxygen-final.4178247/
  4. A

Sohbet Android 10 güncellemesi Mi Max 3'e gelecek mi

Max 2 ye güncelleme dahi gelmedi en çok tutulan seri olmasına rağmen
  5. A

MIUI 11 Mi Max 2 Mi Room (Android 7.1.1)Kararlı V11.0.2.1 _ 9.10.10 Beta Rom

md5 paylaşabilir mi biri doğru indirip indirmediğimi doğrulamak istiyorum .
  6. A

MIUI 11 Mi Max 2 Mi Room (Android 7.1.1)Kararlı V11.0.2.1 _ 9.10.10 Beta Rom

En son hangi sürüm var indirip kuracağım Birde miui11 çalışması olacak mı?
  7. A

Rom Mi Max 2 Xioami EU Beta Rom MIUI 10.5_9.6.13

Artık beta güncellemesi gelmeyecekmiş doğru mu
  8. A

Rom Mi Max 2 MIUI10 Xioami.Eu Çin Stable Rom V10.2.1.0 / Beta Rom 9.5.9

İlk defa uğraşmadan update ettim :D
  9. A

Rom Mi Max 2 MIUI10 Xioami.Eu Çin Stable Rom V10.2.1.0 / Beta Rom 9.4.25

Temiz kurulum yaptım gayet iyi.
  10. A

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.4.25

Ben eu roma geçtim. Bildirimler çatır çatır geliyor. Greeshandayken bana hiç bir şey gelmiuor muş :D
  11. A

Bulup indirmiş kurmuştum zaten. Uyumsuzluk yaşamamak adına sordum bazen olmuyor. Yalnız greshandan daha iyi gibi geldi daha seri çalışıyor telefon. Ve bildirimler gelmiyordu. Sadece WhatsApp ve messenger bildirimleri geliyordu.
  12. A

Greshannda bende bildirim alamıyorum. Buna geçmeye karar verdim. Bu romun official sitesi nerede? Magisk manager nerden indirebilirim?
  13. A

Yardım Bluetooth un Kendi Kendine Kapanıp Açılma Sorunu

Sıfırladığınızda düzelmedi mi
  14. A

Yardım Mi Max 2 bir kaç sorun var.

Şöyle söyleyeyim. Temiz kurulum yapmadan önce yine aynı romdaydım greeshan 9.3.21 . Genelde 6 saat en fazla 7 saat alıyordum. Şuan %51 de olmasına rağmen 5 saat 50 dakika. Telefonu ilk aldığımda da 12-13 saat alıyordum. Fakat ben wifiyi çok kullanamıyorum genelde %75 mobil ağda 4.5G sürekli açık...
  15. A

Yardım Mi Max 2 bir kaç sorun var.

Greeshan romdayım. Batarya sorunu yaşıyordum. Sürekli dirty flash yapıyordum. 9.3.21 sürümünü herşeyi silerek sıfırdan kurdum. Sonuç mükemmel.
Üst Alt