aRiSe kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru 12T HyperOS 2.0 geçen oldu mu?

Geçilmeyecek kadar kötü değil 15 saat kullanıyorsan 14 saate düşmüş gibi düşün
  2. A

Soru 12T HyperOS 2.0 geçen oldu mu?

Geçtim güzel olmuş. Batarya tüketimi bir tık kötü önceki sürüme göre. Ama memnun gibiyim. Stabilite iyi.
  3. A

Yardım Xiaomi 12T cihazım suya düşdü

Güçlü bir Süpürge ile ile tüm su girecek noktalardan çekmek gerek ilk etapta
  4. A

Rom Mİ 12T global OS1.0.7.0.ULQMIXM

Bu güncelleme nerde ya hala gelmedi kaç gün oldu
  5. A

HyperOS Xiaomi Mi 12T Xiaomi.Eu OS1.0.5.0-ULQMIXM HyperOs ROM A14

Bu sorun normal hyper OSta da oluyor. Hat ne senin? Benim vodafone
  6. A

Soru 12T OS1.0.5.0.ULQEUXM sürümünü deneyen var mı ?

Edindiğim bilgilere göre A14 14.0.7 ye göre bir tık daha fazla şarj tüketiyormuş. A13 son sürümden daha başarılı bir batarya performansı mevcutmuş. Bakalım bende global sürümdeyim bana hala gelmedi. Ne zaman gelecek bilmiyorum ama gelince yüklemekten vazgeçebilirim performansa göre.
  7. A

Haber Efsane yaşıyor...(Mi Max 2 )

Kernel 4.9 dan 4.19 sürümüne güncellendi. A14 desteği.geliyor bilginize arkadaşlar.
  8. A

Haber Global android 14 geldi...

Yükledim performans olarak daha akıcı gibi geldi. Pil tüketimi sanki daha iyi. Sadece hoparlör sesi azalmış ve Bluetooth kulaklık ile müzik dinlerken ses azalmış.
  9. A

Rom Xiaomi 12T (plato) eu ROM (xiaomi.eu_multi_PLATO_V14.0.1.0.TLQMIXM_v14-13)

Evet mediatek işlemcilere destek vermiyorlar.
  10. A

Çözüldü Xiaomi 12t Custom Rom'dan Global Kararlı Rom'a geçme

Bu telefon için çin romu yok zaten
  11. A

Rom Xiaomi 12T (plato) eu ROM (xiaomi.eu_multi_PLATO_V14.0.1.0.TLQMIXM_v14-13)

Emin misiniz? 14.04 geldi geçen ay global cihazlara.
  12. A

Rom Xiaomi 12T (plato) EEA Avrupa Kararlı Rom V14.0.3.0.TLQEUXM İndirme Bağlantıları

Ben cihazı Türkiye garantili aldım bende global rom yüklü BL açık değil. Bunu yükleyebilme şansım yok sanırım?
  13. A

Rom Xiaomi 12T (plato) EEA Avrupa Kararlı Rom V14.0.3.0.TLQEUXM İndirme Bağlantıları

Yüklemek için root mu gerekiyor? doğrulamadı OTA üzerinden.
  14. A

Soru MIUI 14 sonrası LTE çekmiyor

Bende keşke güncelleme yapmasaydım ama yaptık düzeltme bekleyeceğiz. Batarya çok kötü MIUI 14 Türkiye sürümünde
  15. A

Rom xiaomi 12T bootloader kilidi açma

Ben bootloader kilidini uzunca bir dönem açmayacağım. Sadece 7 günlük süreyi başlattım.
Üst Alt