Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 10s cihazımda always on display düzgün çalışmıyor. AOD yi açıyorum sorunsuz çalışıyor ekrana bastığında açılıyor bunda hiç sorun yok ama 1 2 gun gecktikten sonra hatta bazen 1 saat geçse de oluyor ben ekrana dokununca açılmıyor. Bu sizde de oluyor mu dener misiniz çünkü yazılımsal bir...
Redmi note 10s de stereo hoparlör var fakat ben telefonu aldığımdan beri üstte çıkan sesle altta çıkan ses aynı değil üstteki hoparlörden az ses geliyor sizde de böyle mi yardım eder misiniz?
telefonumda sürekli açık ekran düzgün çalışmıyor ekranı kapattığım zaman normal olarak açıklıyor fakat kapandıktan sonra ekrana bastığım zaman açılması lazım belli bir süre basınca açılıyor fakat bir süre sonra ekrana basınca açılmıyor ayarlardan aç kapa yapınca düzeliyor bu yazılımsal bir sorun...
redmi note 10s TR verdiyonunda always on display özelliği düzgün çalışmıyor ekrani kapattığmda açılıyor normal olarak daha sonra ekrana dokununca açılması lazım fakat bazı zamanlar açılıyor bazı zamanlar açılmıyor bunun nedeni nedir yazılımsal bir sorun mu sizde de oluyor mu
Arkadaşlar bir tane telefoncu global kayıtlı redmi note 10s satıyor adamla birazcik konuştum adam telefoncu imei yi kendi attığını söylüyor ve kalıcı oluyor dedi bu konu hakkında yorumlarinizi alabilirmiyim çünkü bu konulara pek aşina değilim ilerde sorun yasarmiyim