Apoly kullanıcısının son içeriği

1. Apoly

Yardım One Plus 9 Pro | Yanlış rom kurulumu | Sürekli Fastboot'a atıyor.

Merhaba arkadaşlar Amerika'dan aldığım One Plus 9 Pro cihazıma, aosp rom yüklemek istedim. Yanlışlıkla One Plus 9 Pro'ya One Plus 9 Rom'u yükledim yeniden başlattıktan sonra farkına vardım... Telefonu ne zaman başlatsam fastboot'a atıyor. Twrp falan yüklemeye çalıştım başaramadım, her türlü...
  2. Apoly

Soru OnePlus 9 Pro için Gcam önerisi

Arkadaşlar merhaba, OnePlus 9 Pro için en ideal gcam sürümü hangisi acaba?
  3. Apoly

Yardım Google Pixel 6 Pro | Dokunmatik Sorunu

Selam arkadaşlar yeni aldığım Pixel 6 Pro cihazımda sonradan fark ettiğim bir dokunmatik sorunu oluştu. Bu sorun yazılımsal mı yoksa teknik bir sorun mu? Sorun şu şekilde, ana ekranda veya herhangi bir yerde bir simgeye veya widget'a basılı tutarken hafif titremeler oluyor simge sabit durmuyor...
  4. Apoly

Tavsiye OnePlus 9 Pro vs Pixel 6 pro

Merhaba arkadaşlar uzun süren Xiaomi maceramdan sonra bu iki markadan birine geçmeye karar verdim. Deneyimi olan arkadaşlar tarafsız bir şekilde öneri sunabilir mi? Teşekkürler. 💛 ( KONU DOĞRU YERE AÇILMADIYSA ÖZÜR DİLERİM. )
  5. Apoly

Yardım Netflix Widewine L3 sorunu?

Merhaba arkadaşlar, Sabahtan beri Widewine L3 olarak gözüken cihazımı, L1 olarak değiştirmeye çalışıyorum, fakat bir türlü beceremedim. #Aosp rom da denedim olmadı. (DotOs) #Eu Stabil de denedim olmadı. #Şimdi de eu beta son sürüm denedim yine olmadı. Parmak izi ayarlarından sertifika yükleme...
  6. Apoly

Çözüldü Twrp format data yaptıktan sonra telefona dosya atamıyorum!

Merhaba arkadaşlar, poco x3 nfc cihazıma twrp üzerinden format data yaptım rom yüklemek için, format data yaptıktan sonra telefonu bilgisayara bağlayınca dosyalar gözükmüyor? nerede hata yaptım? rom dosyasını telefona yükleyemiyorum acil yardım ederseniz sevinirim.
  7. Apoly

Çözüldü AOSP Romlara Yaşayan Evren duvar kağıdı yükleme?

Merhaba arkadaşlar, MİUİ arayüzünden bezmiş ve AOSP romlara geçiş yapan bir bireyim, RR rom en sevdiğim AOSP Rom fakat, Evox ve Pixel Exp... 'de ki Yaşayan Evren canlı duvar kağıtları yok bunları nasıl yükleyebilirim? Teşekkürler.
  8. Apoly

Soru Instagram, WhatsApp ve diğer platformlara fotoğraf yükleyince kalite kaybı yaşamak.

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır Mi 9T Pek kullanıcısıyım, başlıkta belirttiğim gibi; Sosyal Medya platformlarına resim atınca kalite düşüşü yaşıyorum. Özellikle Instagram storylerin de ciddi bir düşüş söz konusu oluyor. Kullandığım rom Eu Stabil Son sürüm, bu konunun rom veya yazılım ile...
  9. Apoly

Tema MIUI 12 Satürn Süper Duvar Kağıdı

Merhabalar Henüz alfa sürecinde olan Satürn Süper Duvar Kağıdını sizlerle paylaşmak istedim... GÖRSELLER: KURULUM DOSYALARI: SAI: Buraya Tıkla! APK: Buraya Tıkla! KURULUM DETAYLARI: #1 Sai Dosya yükleyicisini açıp, ayarlar menüsünden Yükleyici'yi robotlu yapıyoruz. #2 SAI yükleyiciyi açıp...
  10. Apoly

Soru Video çekimi için rom önerisi?

Merhabalar Ufak çaplı bir YouTube kanalım var, Videoları Mi 9T Pro ile çekiyorum. Video çekerken, çekim süresi olsun, pil performansı v.b. özelliklerde en iyi performansı veren rom hangisidir. Bütün tavsiyeleriniz benim için çok önemlidir, şimdiden teşekkürler.
  11. Apoly

Yardım Note 8 açılıp kapanıyor fastboot açılmıyor?

Merhaba arkadaşlar telefonu ayarlardan sıfırlamış arkadaşım ben de twrp kurup global rom yükledim reboot system yaptıktan sonra, telefona siyah bir ışık gelip açılıp kapanıyor, fastboot moduna almaya çalışırken aynı şekilde bir salise fastboot ekranı gelip hemen kapanıyor. Yardım etmek isterken...
  12. Apoly

Çözüldü Redmi Note 8 | The system has ben destroyed hatası?

Merhaba arkadaşlar, redmi Note 8 yurtdışı kayıtlı cihazım açılırken bu hatayı verdi, nasıl çözebilirim?
  13. Apoly

Yardım Mi Box 3 | Twitch FPS ve Kasma sorunu.

Merhaba arkadaşlar, başlıktan anladığınız gibi bu sorunu yaşıyorum. YouTube ve diğer playerlar çok akıcı çalışırken, Twitch sanki 30fps de çalışıyor gibi sorunun çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim. Iyi forumlar.
  14. Apoly

Anket MiRoom Beta Vs Xiaomi.Eu Beta

Merhaba arkadaşlar, sürekli rom değiştirmekten sıkıldım, bir beta kullanıcısı olarak bu iki rom arasında çok kararsız kaldım. Sizlere sorum şu hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz? İki Rom arasında ki, öne çıkan farklar nedir? Kullandığım cihaz: Mi9T Pro Fikirleriniz önemli, değerli...
  15. Apoly

Sohbet Mi 9T Pro, Sizce satmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar Elimde Mi 9T Pro var yurtdışı 7 ay kullandım, letgoya koydum bir arkadaş 3000₺ teklif etti sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Üst Alt