Apoly kullanıcısının son içeriği

1. Apoly

Yardım One Plus 9 Pro | Yanlış rom kurulumu | Sürekli Fastboot'a atıyor.

Hocam indirdim fakat cihazı görmüyor uygulama.
  2. Apoly

Yardım One Plus 9 Pro | Yanlış rom kurulumu | Sürekli Fastboot'a atıyor.

Merhaba arkadaşlar Amerika'dan aldığım One Plus 9 Pro cihazıma, aosp rom yüklemek istedim. Yanlışlıkla One Plus 9 Pro'ya One Plus 9 Rom'u yükledim yeniden başlattıktan sonra farkına vardım... Telefonu ne zaman başlatsam fastboot'a atıyor. Twrp falan yüklemeye çalıştım başaramadım, her türlü...
  3. Apoly

Soru OnePlus 9 Pro için Gcam önerisi

Arkadaşlar merhaba, OnePlus 9 Pro için en ideal gcam sürümü hangisi acaba?
  4. Apoly

Yardım Google Pixel 6 Pro | Dokunmatik Sorunu

Selam arkadaşlar yeni aldığım Pixel 6 Pro cihazımda sonradan fark ettiğim bir dokunmatik sorunu oluştu. Bu sorun yazılımsal mı yoksa teknik bir sorun mu? Sorun şu şekilde, ana ekranda veya herhangi bir yerde bir simgeye veya widget'a basılı tutarken hafif titremeler oluyor simge sabit durmuyor...
  5. Apoly

Tavsiye OnePlus 9 Pro vs Pixel 6 pro

Kullanan arkadaşım var. Bende kullanılamıyor diye biliyordum ama demekki yöntemi varmış. 🤭
  6. Apoly

Tavsiye OnePlus 9 Pro vs Pixel 6 pro

Merhaba arkadaşlar uzun süren Xiaomi maceramdan sonra bu iki markadan birine geçmeye karar verdim. Deneyimi olan arkadaşlar tarafsız bir şekilde öneri sunabilir mi? Teşekkürler. 💛 ( KONU DOĞRU YERE AÇILMADIYSA ÖZÜR DİLERİM. )
  7. Apoly

Soru Oyuncu romu arıyorum.

DotOs rom + Notkernel Kernel kombinasyonunu öneririm.
  8. Apoly

Rom MiuiMix MI 9T Pro / K20 Pro Stabil Rom

Kullanan arkadaşlar, deneyimlerini yazabilir mi?
  9. Apoly

Rom [AOSP] Nusantara Project OFFICIAL Android 11 OSS Vendor [9T Pro | K20 Pro] 12.10.2021

RR son sürüm kullanıyorum, bu Rom'a geçmeye değer mi? Teşekkürler.
  10. Apoly

Yardım Netflix Widewine L3 sorunu?

Cevaplar için teşekkür ederim hepinize, sanırım bir yolu yok gibi.
  11. Apoly

Sertifika gideli uzun zaman oldu diyebilirim, 6 ay kadar önce gidiş sebebini bilmiyorum. Şimdi kafama takıldı, Netflix aldım 4k paket SD izliyorum... İçler acısı.
  12. Apoly

Merhaba arkadaşlar, Sabahtan beri Widewine L3 olarak gözüken cihazımı, L1 olarak değiştirmeye çalışıyorum, fakat bir türlü beceremedim. #Aosp rom da denedim olmadı. (DotOs) #Eu Stabil de denedim olmadı. #Şimdi de eu beta son sürüm denedim yine olmadı. Parmak izi ayarlarından sertifika yükleme...
  13. Apoly

Rom [AOSP] ArrowOS OFFICIAL Android 11 OSS Vendor [9T Pro | K20 Pro] 23.01.2022

UnlnViTeD Hocam, bu romun oyun performansı nasıldır?
  14. Apoly

Çözüldü Twrp format data yaptıktan sonra telefona dosya atamıyorum!

Hocam çok teşekkür ederim, çözüldü.
Üst Alt