Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Amerika'dan aldığım One Plus 9 Pro cihazıma, aosp rom yüklemek istedim.
Yanlışlıkla One Plus 9 Pro'ya One Plus 9 Rom'u yükledim yeniden başlattıktan sonra farkına vardım... Telefonu ne zaman başlatsam fastboot'a atıyor.
Twrp falan yüklemeye çalıştım başaramadım, her türlü...
Selam arkadaşlar yeni aldığım Pixel 6 Pro cihazımda sonradan fark ettiğim bir dokunmatik sorunu oluştu. Bu sorun yazılımsal mı yoksa teknik bir sorun mu?
Sorun şu şekilde, ana ekranda veya herhangi bir yerde bir simgeye veya widget'a basılı tutarken hafif titremeler oluyor simge sabit durmuyor...
Merhaba arkadaşlar uzun süren Xiaomi maceramdan sonra bu iki markadan birine geçmeye karar verdim.
Deneyimi olan arkadaşlar tarafsız bir şekilde öneri sunabilir mi? Teşekkürler. 💛
( KONU DOĞRU YERE AÇILMADIYSA ÖZÜR DİLERİM. )
Sertifika gideli uzun zaman oldu diyebilirim, 6 ay kadar önce gidiş sebebini bilmiyorum. Şimdi kafama takıldı, Netflix aldım 4k paket SD izliyorum... İçler acısı.
Merhaba arkadaşlar,
Sabahtan beri Widewine L3 olarak gözüken cihazımı, L1 olarak değiştirmeye çalışıyorum, fakat bir türlü beceremedim.
#Aosp rom da denedim olmadı. (DotOs)
#Eu Stabil de denedim olmadı.
#Şimdi de eu beta son sürüm denedim yine olmadı.
Parmak izi ayarlarından sertifika yükleme...