Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Bilmeden bir bildirim ayarını kapattım ve telefon çaldığında ekrana o gelmesi gereken ekran gelmiyor. Sol üstte "00:00" yazan bir görüntü geliyor ve üzerine dokunduğumda çağrı ekranını görüp telefonu açabiliyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Yardım lütfen.
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıda linkini paylaştığım ürünü incelemenizi tavsiye ediyorum. Kabloda hasarlanan kısmı keserek herhangi bir ilave alet gerekmeden uç kısmı takabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
US $1.99 60% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
İyi forumlar.
Çinli telefon üreticisi Xiaomi'nin amiral telefonlarından biri olan Xiaomi Mi 8 için yeni bir güncelleme yayınlanmak üzere. Bakın güncelleme ile birlikte telefonunuzda ne değişecek?
Xiaomi, sattığı telefonlara olan desteğini yayınladığı güncellemelerle yakından sürdürüyor. Son olarak yayınlanan...
OYUN MERAKLILARI İÇİN
Mi Racing (APK) indirin, Xiaomi'nin mobil araba yarışı oyununu herkesten önce oynayın!
Mi Racing (APK), Xiaomi’nin Android telefonlarda oynanabilen ücretsiz araba yarışı oyunu. Mobilde en çok indirilen yarış oyunu Asphalt serisi ve Need For Speed (NFS) kadar kaliteli bir...
Merhaba Arkadaşlar,
aşağıdaki linkten güncellemeyi indirip cihaza kopyalayıp güncelleme paketini seç kısmında yükleme yapabilirsiniz.
Ben buradan yükledim, çalışıyor. ( 10.2.1.0 dan 10.2.2.0 Mİ 8 için )
Doğru bir güncelleme olduğunu forumdaki tecrübeli arkadaşlarımızın onaylaması en doğrusu...
Merhaba arkadaşlar,
10.2.1.0 yükledikten sonra “Updater” içerisindeki “Güncelleme paketini seç” ve “Kurtarma moduna yeniden başla” seçenekleri görünmüyor.
Bu seçenekleri kullanmak için büyük renkli “10” ikonuna 10 kere tıklandıktan sonra “Ek güncelleme özellikleri” etkin oluyor ve seçenekler...