anticlock kullanıcısının son içeriği

1. anticlock

Yardım MIUI 11 Çağrı Bildirimi Sorunu...

MIUI 10 için çözüm var. Fakat bu ayar MIUI 11 de mevcut değil. Her ayara baktım ama bulamadım.
  2. anticlock

Yardım MIUI 11 Çağrı Bildirimi Sorunu...

Merhaba Arkadaşlar, Bilmeden bir bildirim ayarını kapattım ve telefon çaldığında ekrana o gelmesi gereken ekran gelmiyor. Sol üstte "00:00" yazan bir görüntü geliyor ve üzerine dokunduğumda çağrı ekranını görüp telefonu açabiliyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Yardım lütfen.
  3. anticlock

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Tamamdır, teşekkürler.
  4. anticlock

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Merhaba arkadaşlar, MIUI 11 kurabilmem için telefonun root lu mu olması gerekiyor ? Telefonum Mi8
  5. anticlock

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.4.26 Global Beta Rom

Merhaba arkadaşlar, pil performansı çok kötü. Güncellemeyi henüz yüklememiş olan arkadaşlar güncelleme yapmasınlar.
  6. anticlock

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.3.21 Global Beta Rom

Parlaklık olayı düzgün çalışıyor, Google Maps çok kararlı değil...
  7. anticlock

Yardım Mi 8 arka pil kapağı

Burayı bir dene istersen. Xiaomi Mi8 Mi 8 Orijinal Pil Kapağı Arka Kapak Cam - n11.com
  8. anticlock

İnceleme Data kablosu önerisi. Artık kablo problemine son.

Merhaba Arkadaşlar, Aşağıda linkini paylaştığım ürünü incelemenizi tavsiye ediyorum. Kabloda hasarlanan kısmı keserek herhangi bir ilave alet gerekmeden uç kısmı takabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. US $1.99 60% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı İyi forumlar.
  9. anticlock

Haber Xiaomi Mi 8 için çok önemli güncelleme geliyor!

Çinli telefon üreticisi Xiaomi'nin amiral telefonlarından biri olan Xiaomi Mi 8 için yeni bir güncelleme yayınlanmak üzere. Bakın güncelleme ile birlikte telefonunuzda ne değişecek? Xiaomi, sattığı telefonlara olan desteğini yayınladığı güncellemelerle yakından sürdürüyor. Son olarak yayınlanan...
  10. anticlock

Haber Xiaomi'nin mobil araba yarışı oyununu herkesten önce oynayın!

OYUN MERAKLILARI İÇİN Mi Racing (APK) indirin, Xiaomi'nin mobil araba yarışı oyununu herkesten önce oynayın! Mi Racing (APK), Xiaomi’nin Android telefonlarda oynanabilen ücretsiz araba yarışı oyunu. Mobilde en çok indirilen yarış oyunu Asphalt serisi ve Need For Speed (NFS) kadar kaliteli bir...
  11. anticlock

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Yazdığımız mesajlar mı siliniyor arkadaşlar... ?
  12. anticlock

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Merhaba Arkadaşlar, aşağıdaki linkten güncellemeyi indirip cihaza kopyalayıp güncelleme paketini seç kısmında yükleme yapabilirsiniz. Ben buradan yükledim, çalışıyor. ( 10.2.1.0 dan 10.2.2.0 Mİ 8 için ) Doğru bir güncelleme olduğunu forumdaki tecrübeli arkadaşlarımızın onaylaması en doğrusu...
  13. anticlock

Sohbet Duvar Kağıdı Önerileri

Kendi çektiğim ve telefonumda kullandığım bazı duvar kağıtları... :)
  14. anticlock

Yardım Amazfit pace sahtemi degilmi nasil anlarim

Merhaba, Kutu üzerindeki güvenlik kodunu aşağıda web adresini paylaştığım sayfada doğrulayabilirsiniz. Product Authentication İyi forumlar.
  15. anticlock

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar, 10.2.1.0 yükledikten sonra “Updater” içerisindeki “Güncelleme paketini seç” ve “Kurtarma moduna yeniden başla” seçenekleri görünmüyor. Bu seçenekleri kullanmak için büyük renkli “10” ikonuna 10 kere tıklandıktan sonra “Ek güncelleme özellikleri” etkin oluyor ve seçenekler...
Üst Alt