anlamli99 kullanıcısının son içeriği

1. A

Selamlar

Hoşgeldin aramıza
  2. A

Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

6.8.25 güncellemesi gelmiş arkadaşlar. Güncelliyorum şimdi. Umarım hatalar bitmiştir.
  3. A

Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

Arkadaşlar 6.8.11'i kurdum. İlk tespitim ; Tema pek yok. Ayrıca parmak izi eklemiyor , hata veriyor. Temalara bağladım ama kendi varsayılanında da aynı hata var.
  4. A

Hadi yaaa. Bende bir yerde batarya düzeltmesi var diye indiriyorum şu an :S
  5. A

Arkadaşlar 6.8.11 otomatik güncellemem geldi. Batarya için güzel yorumlar okudum. Geçen arkadaşlar numaralar vs siliniyor mu ? Yedek alalım mı ??
  6. A

Yardım Xiaomi Mi 5 Ekran Kırılması

Evet paypal kapandı ancak sanal kart oluşturarak alışveriş yapabilirsiniz. Ben alacağım kadar limit açıp sanal kart ile alışverişimi yapıyorum
  7. A

Mi 5 pro için bu video gerçek mi ?

Bende Mi5 pro var ancak cam herhalde. Direk şeffaf kılıf aldığım için tertemiz şimdilik :) :)
  8. A

Yardım Xiaomi Mi 5 Ekran Kırılması

Geçmiş olsun. İstanbulda olsan delta servis yapardı herhalde. Xiaomi tecrübeleri var sonuçta. Malzemeyi aldıktan sonra değiştirilebilir bence
  9. A

Yardım Mi5 şarj amperi

Bende artık öyle yapıyorum. Teşekkürler cantara. Bir kere kullandım. İkinciyi denemiyorum
  10. A

Yardım Mi5 şarj amperi

Telefonumun orjinal şarj aleti 2.5 a zaten. 3.1a nın zararı olur mu ? cantara güvenmiyorum da 10 gün idare etmesi lazım. pcden 12 saatte şarj ediyorum. Hiç mi takmayalım ?
  11. A

Yardım Mi5 şarj amperi

Arkadaşlar şarj aletim evde kaldı ve uzun bir süre gelmeyecek. Bende bulunduğum tatil kasabasında quick şarj destekli olarak bulduğum tek şarj aletini aldım. İphone 5-6 vs yazıyor üzerinde . Markası Syrox. Sorum şu 3.1 amper çıkış değeri demiş. Kaliteli bir şeye benzemiyor. 3.1 amper vermez ama...
  12. A

BAYRAMLAŞMA

Herkese iyi bayramlar
  13. A

İnceleme Xiaomi Mİ5 ses kalitesi

Emeğine sağlık hocam. Bende çıkışlardan memnunum
  14. A

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

2 adet Mi5 Pro Mi Hybrid Kulaklık Kamera sipariş aşamasında :)
  15. A

Alış Gearbest Kılıf ve Ekran Koruyucu

Takılmamıştır. Hollanda post ile geliyorsa ptt ile bağ kopukluğundan öyle şeyler yazabiliyor. Biraz daha bekleyin derim
Üst Alt