Anime kızı kaçakçısı kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Rusya'dan pixel telefon alınır mi?

Babam Rusya'da çalışıyordu 2 hafta içinde gelecek telefonu değiştirelim dedi ben de pixel almak istiyorum. Rusya'da satılıyor mu pixel cihazlar? Satılmıyorsa da alınabilir mi?
  2. A

Soru Parmak iziyle geri gitme tuşu yapma

Play Store'da böyle uygulamalar var ama hiçbir işe yaramıyor. Böyle tek tıklayınca geri giden çift tıklayınca son uygulamaları açma gibi şey var mı?
  3. A

Yardım MIUI 12.5.3 ses problemi

Modlu bir ROM kurdum ama ses sürekli cızırtılı geliyor her şeyde. Nasıl düzeltebilirim?
  4. A

Çözüldü TWRP'de dosyalar şifreli

Hangi TWRP sürümünü kurarsam kurayım hep böyle. TWRP'den dosyalara erişmek istediğimde şifreli gözüküyor. Telefonda şifre yok, açarken şifre istemiyor. Format data geçici çözüm. Format data yapıp telefonu açıp kapatıığımda geri şifreleniyor. Nasıl kaldırabilirim bu şifrelemeyi?
  5. A

Soru Redmi Note 8 MİUİ 13 alacak mı?

Bir zamanlar gelecek diyorlardı okuduğum bazı yerlerde de gelmeyecek diyordu. Gelecek mi gelmeyecek mi?
  6. A

Rom ArrowOs WhatsApp açılmıyor

ArrowOs kurdum ve root attım. Ama WhatsApp'a bir türlğ gitmiyor.
  7. A

Soru Root atarken dosya adları karışık

Telefonumda şifre yok. SİM kartında da şifre yok. TWRP'yi yükleyip açıyorum. Daha sonra İnstall kısmına geldiğimde karışık karışık yazılar çıkıyor. Ama SD kartta her şey normal. Ben de Magisk'i SD karta atıp oradan yükledim ama bu sefer de redmi yazısı gidip gidip geldi. Ben de orijinal ROM'u...
Üst Alt