anilvuraal kullanıcısının son içeriği

1. anilvuraal

Yardım Redmi Note 10 Pro ROM Sonrası Modem Flashlama

Merhaba, Cihazıma merak edip HyperOS kurulumu yaptım. Sonra dil olayını beceremeyip Global 14.0.8 romunu kurdum. Can Yılmaz Bey'in paylaştığı modem dosyasını flashlamama rağmen cihaz sürekli kendini recovery ekranına atıyor. Global 14.0.2 romunu da kurdum ona uygun olan modem dosyasını da...
  2. anilvuraal

Yardım crDroid'ten sonra telefon açılıp kapanıyor.

Arkadaşlar RN10 Pro cihazıma crDroid kurdum. Cihaz açılırken kendini direkt TWRP atıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı?
  3. anilvuraal

Yardım Redmi Note 11E Yarı İngilizce Yarı Türkçe

Redmi Note 11E cihazı satın aldım cihaz kodu; 22041219C Cihazın yarısı ingilizce yarısı türkçe bu sorunu nasıl çözebilirim? Mi kilidi açık.
  4. anilvuraal

Soru Pixel Experience yavaş şarj ve hızlı batarya tüketim sorunu hk.

Redmi Note 10 Pro cihazıma pixel experience rom kurdum. Stock rom'a göre daha akıcı ve rahat telefon evet ama şarj MIUI'a göre çok yavaş doluyor ve çok daha hızlı bitiyor. Bir çözümü var mıdır?
  5. anilvuraal

Haber Redmi Note 10 Pro (sweet, sweetin) MIUI13 Sorunsuz Modem!

Redmi Note 10 Pro (sweet, sweetin) Miui13 sorunsuz modem. Kamera, gece modu, mor ekran, AI Kamera hatası vs fix. Fastboot modunda flashlayabilirsiniz. https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-10-pro-ve-pro-max-sorunsuz-modem-dosyasi-gece-modu-ve-ai-calisiyor.128971/
  6. anilvuraal

Rom RN10 Pro AOSP Rom öneri

Merhaba Redmi Note 10 Pro için önereceğiniz aosp rom ve kernel var mıdır MIUI kullanmak istemiyorum. Oneri
  7. anilvuraal

Yardım Redmi Note 10 Pro Max MiFlash hata hk.

Merhaba, geçen hafta yüklediğim ROM'u bugün yüklerken bu hata ile karşılaşıyorum. TWRP kaldırmak istemiştim. Cihaz şuan Fastboot ekranında, güç tuşuna basılı tuttuğumda da tekrar fastboota giriyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
  8. anilvuraal

Sohbet Forum'a Ara Ara Ulaşamama

Merhaba, Ara ara foruma ulaşamıyorum. 404 hatası veriyor. Sanırım sıklıkla çöküyor gibi. Ayrıca mobil görünümde "Yeni Mesajlar" kısmında aşağı kaydırdığımda "Bir sorunla karşılaştık." diyip yükleme yapmıyor. Bu problemler genel problemler midir? Teşekkürler
  9. anilvuraal

Yardım Redmi Note 10 Pro Max Rom Yükleme hk.

Merhaba, Redmi Note 10 Pro India (Max) modeli cihazım var. BL kilidim açık. MIUI 13 kurmak istiyorum ancak dosyaları bulamadım. Bu cihaz için rom dosyalarını nasıl bulabilirim? Birde istediğim romlar arası geçiş yapabilmek için Redmi Note 10 Pro Global başlığındaki romları kullanabilir miyim...
  10. anilvuraal

Soru Redmi Note 10 Pro Max cihazım için plaka işlemi ve sensör sorunu hk.

Merhaba, 10 gün önce bu cihazı satın aldım. Dünden itibaren çağrılarda ara ara takılmalar oluyor. Bazen algılamıyor çağrıda olduğumu ekran siyahlaşmıyor vs. Yapılabilecek birşey var mı? Birde plaka işlemi sonrası cihazda sensör ve kamera sorunları halen oluyor mu? Yoksa bu sorunlar çözüldü mü...
  11. anilvuraal

Yardım Pil Verilerini Sıfırlama

Merhaba arkadaşlar, bu ekrandaki verileri nasıl sifirlayabilirim? Şarj ettikten sonra ki kullanımımı görmek istiyorum sadece.
  12. anilvuraal

Yardım Redmi Note 9 Sürekli internet bağlantısı kopma sorunu.

Redmi Note 9 telefonuma Android 11 güncellemesi geldi, daha sonra uygulamalardan uygulamalara geçiş yaparken mobil veri internet bağlantısı kopuyor. Twitter'a giriyorum sonra çıkıp Instagram'a giriyorum "Bağlantı Yok" hatası veriyor. Sürekli olarak telefonu uçak moduna alıp kapatmak durumunda...
  13. anilvuraal

Yardım Redmi 9 hızlı şarj problemi

Arkadaşlar merhaba Redmi 9 cihazım dün geceye kadar sorunsuz bir şekilde şarj oluyordu. Orjinal şarj aleti ile hızlı şarj oluyordu. 1 saat içinde %60-70 doluyordu. Şarj dolarken şarj aleti ve telefonda hızlı şarj olduğu için biraz ısınma oluyordu. Ne olduysa dün gece oldu. Telefonumun şarjı %5...
  14. anilvuraal

Yardım Redmi 9 Fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra "Oturum açılamadı" hatası

Arkadaşlar merhaba Redmi 9 cihazıma ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla yaptım, bu ekranı geçemiyorum. WiFi ile veya mobil veri ile kurulum yapmaya çalıştım hep bu ekranda hata veriyor bir türlü ilerlemiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  15. anilvuraal

Çözüldü Minimal ADB and Fastboot hata alıyorum.

Redmi Note 8 Pro cihaza ENG rom yükledim imei repair işlemi yapacağım. Minimal ADB and Fastboot'a adb shell yazdıktan sonra "adb not found" hatası alıyorum. kod ile fastboot moduna alamıyorum ne yapmam lazım? Teşekkürler 1617995995 hata şu şekilde
Üst Alt