Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Cihazıma merak edip HyperOS kurulumu yaptım. Sonra dil olayını beceremeyip Global 14.0.8 romunu kurdum. Can Yılmaz Bey'in paylaştığı modem dosyasını flashlamama rağmen cihaz sürekli kendini recovery ekranına atıyor. Global 14.0.2 romunu da kurdum ona uygun olan modem dosyasını da...
Redmi Note 10 Pro cihazıma pixel experience rom kurdum. Stock rom'a göre daha akıcı ve rahat telefon evet ama şarj MIUI'a göre çok yavaş doluyor ve çok daha hızlı bitiyor. Bir çözümü var mıdır?
Redmi Note 10 Pro (sweet, sweetin) Miui13 sorunsuz modem. Kamera, gece modu, mor ekran, AI Kamera hatası vs fix.
Fastboot modunda flashlayabilirsiniz.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-10-pro-ve-pro-max-sorunsuz-modem-dosyasi-gece-modu-ve-ai-calisiyor.128971/
Merhaba, geçen hafta yüklediğim ROM'u bugün yüklerken bu hata ile karşılaşıyorum. TWRP kaldırmak istemiştim. Cihaz şuan Fastboot ekranında, güç tuşuna basılı tuttuğumda da tekrar fastboota giriyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba,
Ara ara foruma ulaşamıyorum. 404 hatası veriyor. Sanırım sıklıkla çöküyor gibi. Ayrıca mobil görünümde "Yeni Mesajlar" kısmında aşağı kaydırdığımda "Bir sorunla karşılaştık." diyip yükleme yapmıyor. Bu problemler genel problemler midir? Teşekkürler
Merhaba,
Redmi Note 10 Pro India (Max) modeli cihazım var. BL kilidim açık. MIUI 13 kurmak istiyorum ancak dosyaları bulamadım. Bu cihaz için rom dosyalarını nasıl bulabilirim? Birde istediğim romlar arası geçiş yapabilmek için Redmi Note 10 Pro Global başlığındaki romları kullanabilir miyim...
Merhaba,
10 gün önce bu cihazı satın aldım. Dünden itibaren çağrılarda ara ara takılmalar oluyor. Bazen algılamıyor çağrıda olduğumu ekran siyahlaşmıyor vs. Yapılabilecek birşey var mı?
Birde plaka işlemi sonrası cihazda sensör ve kamera sorunları halen oluyor mu? Yoksa bu sorunlar çözüldü mü...
Redmi Note 9 telefonuma Android 11 güncellemesi geldi, daha sonra uygulamalardan uygulamalara geçiş yaparken mobil veri internet bağlantısı kopuyor. Twitter'a giriyorum sonra çıkıp Instagram'a giriyorum "Bağlantı Yok" hatası veriyor. Sürekli olarak telefonu uçak moduna alıp kapatmak durumunda...
Arkadaşlar merhaba
Redmi 9 cihazım dün geceye kadar sorunsuz bir şekilde şarj oluyordu. Orjinal şarj aleti ile hızlı şarj oluyordu. 1 saat içinde %60-70 doluyordu. Şarj dolarken şarj aleti ve telefonda hızlı şarj olduğu için biraz ısınma oluyordu.
Ne olduysa dün gece oldu. Telefonumun şarjı %5...
Arkadaşlar merhaba Redmi 9 cihazıma ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla yaptım, bu ekranı geçemiyorum. WiFi ile veya mobil veri ile kurulum yapmaya çalıştım hep bu ekranda hata veriyor bir türlü ilerlemiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Redmi Note 8 Pro cihaza ENG rom yükledim imei repair işlemi yapacağım. Minimal ADB and Fastboot'a adb shell yazdıktan sonra "adb not found" hatası alıyorum. kod ile fastboot moduna alamıyorum ne yapmam lazım? Teşekkürler
1617995995
hata şu şekilde