Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bayram arefesinde olduğumuz için herkesin bayramını ve değerli MIUI forum üyelerinin bayramını kutluyorum. sorum iseki redmi note 9 pro kullanıcısı olarak Android 11 işletim sistemi kullanmaktayım Google Play uygulamalarının güncellemesini ben her defasında kapatıyorum baktığım halde tekrar...
bu uygulamalanın içine tüm indirilenler gelmiyor nereden kaynaklandığını bilmiyorum
Örneğin ( chromeden indirdiğim bir müziği kendi bünyesinde indiriyor ve miui arayüzüne atmıyor )
bunun çözümünü bilen varsa yazabilirmi
google playdaki tüm uygulamaları göremiyorum ve yana kaydırılan sekme çıkmıyor güncelleme yapabilmem için şifreler, kredi kartları, vs bilgiler yana kaydırılınca çıkıyordu şimdi bugün itibariyle söz konusu değil bile bunun çözümünü bilen varmı
iyi geceler görevde olan herkese iyi mesailer babamın kullandığı redmi note 8 cihazın miui 12yle gelen son güncellemeyle beraber mobil ağ bölümünden kaldırılmış bunu sms ile çözmenin yolu varmıdır yada biz kendimiz nereden kapatabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
Gsm Operatör : Vodafone TR
Gelecek ay taahütüm bitiyor sözleşmemi feshedip başka internet sağlayıcı firmaya geçiçeğim türk telekom bahaneleri ve altyapısını kullanmaktan sıkıldım türknete geçicemde şimdi bizim taahüt üzerine aldığımız taksitli modem var taksidi bitmiş o modemin üzerinden türknet interneti alabilirmiyim ve...
Arkadaşlar hepinize merhaba redmi note 9 pro için miui 12 globale dönücemde imei repair yapılmış olan cihazımda twrp yok şimdi onu kurucamda uygun twrpyi bulamıyorum birde twrp yüklersem imei uçarmı
Hepinize merhaba arkadaşlar 2021 yılından itibaren e-sim uygulaması hayatımıza geçiçek ve fiziksel sime veda edilicek sizde Xioami Redmi serilerinde redmi note 9 pro da e-sim olacakmı acaba yanıtlarınızı bekliyorum
Selamın aleyküm arkadaşlar redmi note 9 pro (joyeuse) nin endonezya rom güncellemeleri ne zaman gelecek acaba desteği geri çekilirmi acaba en son sürüm 12.0.3dü yoksa en son bumu olacak
arkadaşlar imei repairli redmi note 9 pro cihazımın romu endonezya rom magisk root var twrp çince telefon biraz kasıyor bu normalmidir birde volteyi nasıl açıcaz cihazımn şuanda romu redmi note 9s olarak gözüküyor herhangi bir tehlike yaratabilirmi veri açısından
miui türkiye ailesinin bir ferdi olarak bu forumun tamircisi diye hitap edilen Zenex hocama yanlış yapıldı bazı sosyal medya mecralarından her türlü soruya cevap veremediği için bazı argo kelimeler kullanılmış bunu bir forum üyesi olarak kınıyorum Zenex hocama yanlış yapılmaz her türlü...
Son dönemlerde üreticilerin çoğu önümüzdeki yıl amiral gemisi cihazları beklenenden daha erken bir tarihte piyasaya sürmeyi planlıyor. Samsung'un Ocak ayında Galaxy S21 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor ve OnePlus'ın OnePlus 9 ailesini Nisan yerine Mart ayında piyasaya süreceği söyleniyor...
Sabahtandır internet kesiliyor nedenini bilemediğim bir kaynaktan hiçbir haber yapmamışlar sizdede bugün internet ile sorun olduysa buraya yazarmısınız
arkadaşlar iyi forumlar bazı arkadaşlar bu soruyu forumda bulabilirsiniz diye derler ama çok açıldı ama benzer değil sadece değişik birşey sorucamda yurtdışı cihazımda iki tane imei var imei repair yaptıktan sonra mevcut romun üzerine güncelleme twrpdenmi aktarılır yoksa ota dosyasını indirip...
arkadaşlar merhaba işin ehli birisi olana imeil attırmak için verdim yalnız bootloader kilidi açıkken fastbood moda alıp rom yüklemeye çalışmış yüklenme saniyesi 1700e kadar çıkmış ama sonra rom yüklenmemiş usb çıkarttıktan sonra telefon açılmadı zenex hocam yetkili hesapla açarsa çok büyük bir...
selamın aleyküm arkadaşlar bu hafta içinde cihazıma imeil atılıcakta sim 1den atılırsa kapatılırmı acaba yada imeil atılırsa sim1le sim2ye aynı anda atılırmı iki tane