Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu uygulama sayesinde ücretli, ücretsiz tüm kanalları canlı olarak internet üzerinden izleyebilirsiniz. Uygulamamızın ismi VAVOO. Öncelikle VAVOO'nun apksınını kuruyoruz ve uygulamayı açıyoruz. Sonra önümüze gelen vavoo.tv yazısını vavoo.to olarak değiştiriyoruz entera basıyoruz. 30 MB'lık bir...
CPU Throotling Test uygulamasını indirip yük altında işlemcisinin aldığı değerleri paylaşır mısınız? Bakalım telefonunuzun işlemci stabilitesi nasıl. Telefon modelinizi de belirtiniz. Testi 10 dakikayı geçmesin, 5-7 dakika arası yeterli olur sonuçlar için. Program aniden yükleniyor işlemciye...
Degistirdim bootanimationı ama tamamen silindi android yazısı geliyor 2 farklı exprolerla baktım dosya duruyor Media dosyasında ama android yazısıyla açılıyor öncekini geri yükledim hala oyle
Arkadaşlar kaliteli oneui rom lazım. Erfan gsi oneui kurdum çalışmadı cihazım mi 6
1578862078
Color os gsi veya flyme gsi de olsa olur erfanınkileri denedim çalışmadı.
kablosuz mouse bağlayınca ekranda sanal klavye çıkmıyor çıkarınca ise sorun yok.ben kablosuz mouse bağlayınca sanal klavye gözüksün istiyorum. son güncellemeden sonra oldu
Sesimi tanımıyor daha doğrusu konuşurken mikrofonda dalgalanma olur ya o yok . Yani kumandadan mikrofon tuşuna basıyorum konuşuyorum mikrofon ses almıyor güncellenerek sonra oldu ayarlardan nasıl çözülür sifirlamam gerekmez insallah
1578772348
Kumandayı bağlantısını koparıp tekrar bağladım...
Evet arkadaşlar MIUI 11 yüklü eu rom 11.0.2.0 sürümü yüklü cihazımda en günceli. Ben simgeleri sevmiyorum global romdaki gibi yapmak istiyorum teşekkür ederim hocalarım