amatör49 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım YARDIM

Hastahanede annesine refakat için bulunan eşimim kullanmış olduğu Redmi Not 4 telefonununa ekranı açar açmaz "Gbord Sürekli olarak duruyor" şeklinde bir uyarı yazısı ve uzunca bir hata raporu çıkıyor. Bu yazı ekranın yarısını kapattığı ve hiç gitmediği için telefonu kullanamıyor ancak Whatsapp...
  2. A

Yardım otomatik döndürme

Tamam şimdi oldu çok ama çoook teşekkür ederim.
  3. A

Yardım otomatik döndürme

Merhabalar bende Mİ5 premium model telefonumda ayarlardan kapatmama rağmen bazı fotoğraflarda ekran dönme sorunu yaşıyorum çok sinir bozucu bazen çektiğim bir belgedeki yazıyı okumak mümkün olmuyor ekran kendiğiliğinden yatayda dikeye dikeyden yataya geçiyor çözümü varmıdır bu sorunun ...
  4. A

Yardım Yurt Dışından Telefon Getirme.

Teşekkür ederim, sağ olun.
  5. A

Yardım Yurt Dışından Telefon Getirme.

M5 Premium kullanıcısıyım telefondan çok memnunum, eşim içinde M6 almak istiyorum bunu yakında Dubai ye gidecek yeğenim vasıtasıyla yapmak istiyorum, bir sıkıntı olurmu nelere dikkat etmek lazım ? Teşekkür ederim.
  6. A

Yurtdışı Telefon Nasıl Gelir?

M5 Premium kullanıcısıyım telefondan çok memnunum, eşim içinde M6 almak istiyorum bunu yakında Dubai ye gidecek yeğenim vasıtasıyla yapmak istiyorum, bir sıkıntı olurmu nelere dikkat etmek lazım ?
  7. A

Rehberde sorun

teşekkür ederim.
  8. A

Rehberde sorun

İlginize teşekkür ederim kusura bakmayın yoğunluktan bu sıra forma bakamadım. Telefonda dediğiniz gibi bir seçenek çıkmıyor, numarayı yazdıktan sonra; yeni kişi kişilere ekle ve mesaj seçenekleri çıkıyor "yeni kişi" seçeneğini tıklayınca da , adı, telefon e- posta şeklinde seçenekler çıkıyor en...
  9. A

Rehberde sorun

Merhabalar forma ilk defa yazıyorum ve acemiyim bende de bu sorun var bugün bir telefon numarasını kaydetmek isterken yanlışlıkla sim kartı tercih ettim şimdi tercihimi telefon olarak değiştirmek istiyorum ama rehber ayarlarına bir türlü ulaşamadım :) yardım rica ediyorum
  10. A

Yardım mi4 rehber de isim değişme sorunu

Merhabalar forma ilk defa yazıyorum ve acemiyim bende de bu sorun var bugün bir telefon numarasını kaydetmek isterken yanlışlıkla sim kartı tercih ettim şimdi tercihimi telefon olarak değiştirmek istiyorum ama rehber ayarlarına bir türlü ulaşamadım :) yardım rica ediyorum.
Üst Alt