Rehberde sorun

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhabalar forma ilk defa yazıyorum ve acemiyim bende de bu sorun var bugün bir telefon numarasını kaydetmek isterken yanlışlıkla sim kartı tercih ettim şimdi tercihimi telefon olarak değiştirmek istiyorum ama rehber ayarlarına bir türlü ulaşamadım :) yardım rica ediyorum

Yeni kişi kayıt ederken en üstte ortada kayıt yeri seçeneğini görebilirsiniz hocam.

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
merhabalar,
mi5. mi5s mi5s plus kullandım bütün hepsinde aynı. o harfinden sonrakiler çalışmıyor u v y z çalışıyor.bende anlamadım sorun nerede

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

amatör49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
xioami
Konular
2
Yeni kişi kayıt ederken en üstte ortada kayıt yeri seçeneğini görebilirsiniz hocam.
İlginize teşekkür ederim kusura bakmayın yoğunluktan bu sıra forma bakamadım. Telefonda dediğiniz gibi bir seçenek çıkmıyor, numarayı yazdıktan sonra; yeni kişi kişilere ekle ve mesaj seçenekleri çıkıyor "yeni kişi" seçeneğini tıklayınca da , adı, telefon e- posta şeklinde seçenekler çıkıyor en üste de "tamam" seçeneği var başka da bir şey yok.Sormadığım kişi göstermediğim telefoncu kalmadı desem yeridir. Daha önce rehbere kayıt yaparken böyle bir sorunla karşılaşmadım eski rehberimide bu telefona "Mi Mover" uygulaması ile taşımıştım, çözüm için destek bekliyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İlginize teşekkür ederim kusura bakmayın yoğunluktan bu sıra forma bakamadım. Telefonda dediğiniz gibi bir seçenek çıkmıyor, numarayı yazdıktan sonra; yeni kişi kişilere ekle ve mesaj seçenekleri çıkıyor "yeni kişi" seçeneğini tıklayınca da , adı, telefon e- posta şeklinde seçenekler çıkıyor en üste de "tamam" seçeneği var başka da bir şey yok.Sormadığım kişi göstermediğim telefoncu kalmadı desem yeridir. Daha önce rehbere kayıt yaparken böyle bir sorunla karşılaşmadım eski rehberimide bu telefona "Mi Mover" uygulaması ile taşımıştım, çözüm için destek bekliyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam tamam seçeneğinin yan tarafında açılır sekme olarak resimdeki gibi google yazması gerekli...

amatör49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
xioami
Konular
2
teşekkür ederim.