Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Video kısmından video çekip Instagram'dan story atılınca insanlar soruyordu bu nasıl bir kamera, bu hangi telefon filan diye. Gerçekten cam gibi atıyordu videoları. Uzun zamandır Android güncellemesi yapmıyordum, yaptım ve son sürüme yükselttim. Instagram'a şimdi çektiğim videoları atınca o eski...
Malum yöntemle kayıt edilmiş bir Redmi Note 8 pro'ya sahibim. Çok temiz kullandım, bunu satmayı düşünüyorum. Peki bunu satıp ne almalıyım?
Yine malum yöntemle kayıt edilebilecek bir telefon arıyorum. Note 10 PRO'da malum yöntem sanırım çalışmıyor şu an.
Oyun oynayan biri değilim, benim için...
Yurtdışı cihaz sahibiyim, cihazda NFC bulamadım. Telefonun dış kabında made in china yazıyordu ama cihazda made in india yazıyordu. Cihazdaki rom hindistan romu filan mı acaba, nasıl öğrenebilirim?
Türkiye'den kayıtsız cihaz alıp 2 simden 4x2= 8 ay TR'de kullanıp daha sonra Avrupa ülkelerinde satabilir miyiz? Hollanda veya Almanya'da.
Almayı düşündüğüm telefon Mi Note 10, sizce bunu 8 ay sonra Hollanda veya Almanya'da 2. el olarak kaç euroya satabilirim ortalama olarak.
Merhabalar,
Yurtdışından hediye olarak Mi Note 10 geldi.P asaportum olmadığı için mecburen imei ile kaydetmem lazım. Mi Note 10'da imei atmak mümkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yurtdışından gelen telefona imei işlemi yaparsak sıkıntı çıkartır mı? Elimde çalışmayan bir adet meizu telefon var onun imeisini attırsam mesela. Başıma gelebilecek sorunlar neler acaba?
Instagram hikayelerde paylaştığım video takılarak izleniyor, donuyor. Arkadaşlarım devamlı sövüyor ben video atınca.
Başına gelen var mı ve çözümü nedir?
Arkadaşlar arka kameradan fotoğraf çekerken eğer ortamda ışık varsa fotoğraftaki gibi ışık süzmesi gözüküyor. Bu sorun başına gelen var mı? Var ise çözümü nedir? Işık olan mekanda fotoğraf çektiğimde ışık çizgileri çıkıyor.
telefonun herhangi bir sorunu veya eksisi var mı? mi4 kullanıyorum ve ekranda yanma oluştu sarı sarı lekeler. o yüzden artık mi'ye şüphe ile bakar oldum.