Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Niye resmi uygulaması varken böyle saçma şeyler kullanayım. Bu telefon daha kendi çektiği videoyu instagrama atamıyorsa hiçbir işe yaramaz. Bu nasıl yazılım güncelleştirmesi, çalışan şeyi bozmuşlar!
Video kısmından video çekip Instagram'dan story atılınca insanlar soruyordu bu nasıl bir kamera, bu hangi telefon filan diye. Gerçekten cam gibi atıyordu videoları. Uzun zamandır Android güncellemesi yapmıyordum, yaptım ve son sürüme yükselttim. Instagram'a şimdi çektiğim videoları atınca o eski...
evet üst segmente geçmek için sordum zaten. ama benim için kamera önemli. sadece whatsapp, instagram ve banka uygulamaları vs kullanıyorum. işlemciyi zorlayacak oyun vs oynamıyorum
Malum yöntemle kayıt edilmiş bir Redmi Note 8 pro'ya sahibim. Çok temiz kullandım, bunu satmayı düşünüyorum. Peki bunu satıp ne almalıyım?
Yine malum yöntemle kayıt edilebilecek bir telefon arıyorum. Note 10 PRO'da malum yöntem sanırım çalışmıyor şu an.
Oyun oynayan biri değilim, benim için...
volte kapadım, premiumdan izin ver dedim, yukarıdaki ayarları gprsten lteye kadar seçip kaydettim ve hala mesaj gitmiyor.
redmi note 8 pro (türk telekom)
hocam kayıtsız cihaz bu, bootlader kaldırdılar bu hafta imei attırmaya gideceğim. öncesinde bu roma yükseltsem imei atmada problem çıkar mı? daha sonrasında fabrika ayarlarına dön yapamayacağım için bu romu yüklemek mantıklı mı? güncelleme otadan gelir mi?