alvinaone kullanıcısının son içeriği

1. alvinaone

Yardım mi 13 imei

peki mi 13 dirençt kayıtlı kimden alınır? bazı cihazlarda hat çekmeme vs gibi sorunlar oluyormuş.
  2. alvinaone

Yardım Instagram Video sorunu!

daha önce normaldi, güncelleme yapınca oldu. androide yeni sürüm çıkartırken hiç mi test etmiyorlar anlamadım. ya da instagram bilerek mi yapıyor?
  3. alvinaone

Niye resmi uygulaması varken böyle saçma şeyler kullanayım. Bu telefon daha kendi çektiği videoyu instagrama atamıyorsa hiçbir işe yaramaz. Bu nasıl yazılım güncelleştirmesi, çalışan şeyi bozmuşlar!
  4. alvinaone

Video kısmından video çekip Instagram'dan story atılınca insanlar soruyordu bu nasıl bir kamera, bu hangi telefon filan diye. Gerçekten cam gibi atıyordu videoları. Uzun zamandır Android güncellemesi yapmıyordum, yaptım ve son sürüme yükselttim. Instagram'a şimdi çektiğim videoları atınca o eski...
  5. alvinaone

Yardım Redmi Note 8 PRO'yu Satıp Ne Almalı?

mi 11t lite'a da geçmeye gerek yok di mi? inceledim de aralarında bir fark yok gibi.
  6. alvinaone

oo çok fenaymış, maceraya hiç gerek yok
  7. alvinaone

evet üst segmente geçmek için sordum zaten. ama benim için kamera önemli. sadece whatsapp, instagram ve banka uygulamaları vs kullanıyorum. işlemciyi zorlayacak oyun vs oynamıyorum
  8. alvinaone

konu güncel. başka önerisi olan var mı?
  9. alvinaone

Sanki bu telefonlar için mevcut telefonumu değiştirmeme gerek yokmuş gibi. Biraz daha mı beklesem acaba?
  10. alvinaone

Malum yöntemle kayıt edilmiş bir Redmi Note 8 pro'ya sahibim. Çok temiz kullandım, bunu satmayı düşünüyorum. Peki bunu satıp ne almalıyım? Yine malum yöntemle kayıt edilebilecek bir telefon arıyorum. Note 10 PRO'da malum yöntem sanırım çalışmıyor şu an. Oyun oynayan biri değilim, benim için...
  11. alvinaone

Yardım Bazı 4 haneli numaralara SMS gönderemiyorum

4 haneli sms göndermeyi başardım. 3223 facebook onay kodu servisine göndermiyor. Facebook'a giricem giremiyorum :)
  12. alvinaone

Yardım Bazı 4 haneli numaralara SMS gönderemiyorum

volte kapadım, premiumdan izin ver dedim, yukarıdaki ayarları gprsten lteye kadar seçip kaydettim ve hala mesaj gitmiyor. redmi note 8 pro (türk telekom)
  13. alvinaone

Soru Redmi Note 8 Pro'da NFC Yok

band 20 olmaması ne sorunu yaratır hindistan telefonlarda?
  14. alvinaone

niye endonezya rom, global rom niye tavsiye edilmiyor?
  15. alvinaone

hocam kayıtsız cihaz bu, bootlader kaldırdılar bu hafta imei attırmaya gideceğim. öncesinde bu roma yükseltsem imei atmada problem çıkar mı? daha sonrasında fabrika ayarlarına dön yapamayacağım için bu romu yüklemek mantıklı mı? güncelleme otadan gelir mi?
Üst Alt