Altunf kullanıcısının son içeriği

1. Altunf

Soru Mi band 5 ekran koruyucu

Sanırım haklısınız hocam elektronik konusunda biraz pimpirikliyim de çizilince falan sinir oluyorum ama işe yaramazsa da zaten 15 tl verdim yani çok değil. Bakalım belki de işe yarar
  2. Altunf

Evet hocam ben de gördüm maalesef. Aldığım üründe 1 yorum var o da olumlu ama bakalım tabii pek de ümidim yok :D Bu arada kuponum vardı 15 liraya geldi o yüzden aldım yapışmazsa da çok para gitmemiş olur diye 1604090562 Sağol hocam gelince yorumlarımı yazıcam :)
  3. Altunf

Trendyoldan 3lü ekran koruyucu aldım beyler, uyurken sağa sola çarpar çizerim diye alayım dedim. Bakalım gelince yorumumu yazarım
  4. Altunf

Arkadaşlar mi band 5 aldım ekran koruyucu almak istiyorum ürün önerebilecek olan var mı?
  5. Altunf

Anket Mi Band 4 ve 5 Bildirimlerdeki Harfleri Büyütme

Hocam bahsettiğiniz yazılımı iPhoneda da kullanabilecek miyiz acaba?
  6. Altunf

Soru Mi Band 5 Türkçe karakter sorunu

Anladım hocam sağ olun. Sizi de yordum ama dün bir forumda mi band 5’de uzun bir whatsapp mesajı aldığımızda tamamını direkt okuyamadığımızı, bildirimler kısmından girip okumak zorunda olduğumuzu yazmış biri ancak 4’de böyle bir sorun yokmuş. Bu doğru mu? Bir de son soru olarak Türkçe...
  7. Altunf

Nasıl yani hocam tüm harfler standart boyuttan küçük mü olacak Türkçe karakterler dahil? Bir de kesin düzelir mi bu sorun, son olarak mi band 4 için aynı soruyu sorsam bilginiz var mıdır?
  8. Altunf

Arkadaşlar çinden çin versiyonlu bir mi band 5 almayı düşünüyorum. Telefonum iphone. Bildiğim kadarıyla Türkçe dil desteği geldi ancak benim sorum şu: Mi band 5’de gelen bildirimlerde Türkçe karakterlerin (ı,ö,ş,ç,ğ) küçük görünmesi ya da görünmemesi gibi bir sorun var mı?
Üst Alt