Alptuğ 23 kullanıcısının son içeriği

1. Alptuğ 23

Soru Yurt Dışı Telefon önerisi

Değerli hocalarım geçtiğimiz günlerde mi note 10 lite cihazımın durup dururken anakartı yandı telefon çöp oldu benzer özelliklere sahip amoled ekran ve imei atılabilen bir cihaz arıyorum fakat redmi serisinden uzak duruyorum. Ben daha çok xiaomi 13 lite ve 12 lite serisi arasında kaldım kıymetli...
  2. Alptuğ 23

Soru Kendi kendine kapanıp açılma

Telefonu 2.5 yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum fakat son zamanlarda telefon açıkken durup dururken kapanıyor defalarca miui ekranında kalıp yeniden başlatıyor 2 dakika boyunca. şuana kadar bu durumu 2 kere yaşadım neden kaynaklanıyor olabilir bilinen bir çözümü var mı donanımsal mı yoksa...
  3. Alptuğ 23

Soru Xiaomi mi note 10 lite güvenli modda nasıl açılır?

Arkadaşlar sürüm miui 12.5 üzeri nasıl açıyoduk unuttum da ses kapatma açma bir kombinasyon vardı. Yada alternatif bir yöntem var mı
  4. Alptuğ 23

Yardım 3.Taraf uygulama yedekleme ve geri yükleme sorunu

Kıymetli hocalarım mi pc suite ile yedek almışdım tüm veriler dahil. Fakat mi pc suite ile geri yüklediğim zaman 3.taraf uygulamalar hariç bütün yedekleri başarılı şekilde yükledi. Uygulamarı seçip yükleyince koca 5 gblık dosya 1 saniye geçmeden yükledi yazısı geliyor ama yüklenmiyor Yedek...
  5. Alptuğ 23

Çözüldü Twrpden ve twrpdekl şifreli dosyalardan kurtulamıyorum

Değerli hocalarım orrange Fox recovery indirdim hiç sorun yaşamadım. Taaki magisk kurana kadar. Magiski kurdum birkaçtane modül kurmuştum ama sonra kurduğum bütün modülleri kaldırdım. Sonra bir gün twrp ye gireyim dedim ne var ne yok bir girdim bütün dosyalar abuk sabuk uzun harf ve rakamlardan...
  6. Alptuğ 23

Çözüldü Mi 10t IMEI kaydı yapılıyor mu

Yurt dışı mi 10t almak istiyorum IMEI kaydı yapılıyor mu hocalarım
  7. Alptuğ 23

Soru Google play hizmetleri alternatifi

Değerli hocalarım kullanmadığım halde google servisleri arka planda sürekli RAMi sömürdüğü için bende devre dışı bıraktım fakat arkadaşlarla arada sohbet etmek, vakit öldürmek için pubg oynarım. Pubgde Hesap açarken play oyunlar hesabı ile google play hizmetlerini etkinleştirin diye hata...
  8. Alptuğ 23

Soru Android 11 için xposed nasıl kurulur

CustoMIUIzer uygulamasını kullanmak için xposed yüklü olması gerekiyor acaba nasıl yüklerim yada customiuizer uygulamasını kullanmak için başka yapabilceğim bir şey var mı?
  9. Alptuğ 23

Soru En uygun fiyatli cihaz

Kıymetli dostlar sevgili forum kardeşlerim aşağıda saydığım özelliklerde alabileceğim yurt dışı ve garantisiz cihaz da olur hiç fark etmez en ucuz telefon nedir mümkünse xiaomi olmalı Olmazsa olmaz özellikler en az 90 hz ekran en az 64mp ana kamera snapdrogaon 800 üzeri veya muadili işlemci...
  10. Alptuğ 23

Soru AOD cihaza donanımsal bir sorun bırakır mı

Kıymetli forum kardeşlerim miui 12.5 ile oldukça beğendiğim her zaman açık ekran temaları gelmiş. Fakat aklıma takılan bazı sorular var sizce uzun kullanımda cihazda amoled yanığı veya hayalet ekran gibi donanımsal sıkıntılar oluşur mu. Ayrica 2 gece kullandim ilk gün 2 saate yüzde 1 yedi. Fakat...
  11. Alptuğ 23

Çözüldü Telefon karanlık modda kaldı

Kıymetli forum üyeleri bugün 12.1.4.0 sürümüne yükselttim fakat ekranı ben sürekli karanlık modda kullanırım ama bir deneyeyim dedim karanlık modu kapatmayı kapatamadım ayarlardan ekrana geliyorum ışık modunu açıyorum sadece azıcık ekran parlaklığı artıyor o kadar yine her taraf simsiyah...
  12. Alptuğ 23

Redmi note 10 pro 90 fps pubg desdekler mi

Cihazın ana kısmında da yazdım cevap alamadım sanırım bu cihaz forumda yeni. cihazda 120 hz ekran 6 gb ram ve snapdragon 732g işlemci var sizce yeterli mi 90 fps için
  13. Alptuğ 23

Soru Redmi note 10 pro pubg 90 fps destekler mi

Değerli hocalarim 120 hz ekrana 6 gb rame ve snapdragon 732g işlemciye sahip olan bu telefon 90 fps için kağıt üzerinde tüm özellikleri karşılıyor fakat deneyen oldu mu gerçekten de 90 fps alan oldu mu sizce 90 fps alirmiyim
  14. Alptuğ 23

Soru Miui 12 kamera uygulamasını miui 11 e nasıl yüklenir

Cihazım mi note 10 lite miui 12 kullanırken güvenlik uygulamasının apksını kopyaladım ve miui 11 e geçince güvenlik uygulamasını kopyaladığım güncel sürümlü uygulumayla değiştirebildim fakat kamera uygulamasını ne yaptıysam değiştiremedim miui optimizasyonunu kapatıp yüklemeyi denedim olmadı her...
Üst Alt