Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note8 telefonuma pixel experience 12 plus yükledim. Sanırım raise to wake up özelliği yok. Telefon masanın üstündeyken elime aldığımda açtıran özellik. Bunu şuanlık sadece play store uygulaması ile çözdüm başka bilen var mı ?
Arkadaşlar selam redmi note 8 telefonuma rom kurucam. Öncesinde unlock yapıcam miunlock uygulamasından giriş yapıyorum önce cihaz verfiyng kısmında 1004 hatası yazıyor ama aşağıda unlock butonu açık oluyor. unlock butonuna basıyorum. ve bana biraz bekleyince bu hatayı veriyor bunu nasıl çözerim...
Merhaba 2020 ocak alınma garantisi bitmiş Redmi note 8 4/64 orjinal telefona sahibim. Miui den çok bunaldığım için pixel romu kurmak istiyorum. Romu nasıl yüklerim bir kılavuz var mı brick yapmak istemiyorum bu telefona ilk defa kurulum yapıcam. Birde pixel romda herhangi bir eksi varmı kamera...