alperyuceer kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Redmi Note 7 akıcılık ve şarj için rom

Hocam buldun mu
  2. A

Soru Redmi Note 7 akıcılık ve şarj için rom

Biliyorum çok fazla öneri rom konusu var ama rn 7 için son zamanlarda göremedim düzgün rom. Şuan eu 11.0.6 rom kullanıyorum ama şarj konusunda ve akıcılık için sıkıntılar çıkarmaya başladı. Önceden pixel experience plus kullanmıştım, gayet akıcıydı ama bug doluydu. Şöyle güzel güzel hem şarj...
  3. A

Yardım Riru ve Zygisk'i Aynı Anda Kullanamıyorum

Hocam, lsposedi kurdum, customiuizere yetki de verdim ama hala uygulamaya girince xposed yuklu degil hatasi veriyor. Yeniden baslatmalari da yaptim
  4. A

Yardım Riru ve Zygisk'i Aynı Anda Kullanamıyorum

Customiuizer kurdum, onun oncesinde daha hic riru ve riru-edxposed kurmamıştım onları kurdum. Ama Zygisk acik olunca riru calismiyor. Shamico modulu indirdim o dq zygisk istiyor. Banka uygulamalari kullanamiyorum, ama customiuizer i de kullanmak istiyorum. Var mi bir cozumu? Redmi Note 7 Miui...
  5. A

Rehber [Root'suz] OK Google Algılamasını Açmak

Cok teşekkürler hocam
  6. A

Yardım Redmi note 7 lavender nedir?

Rom yüklerken lavender diye bir seçenek de çıkıyor, benim telefonum normal redmi note 7. Hangisi oluyor?
  7. A

Yardım Eski Romda Kalan Resimleri Kurtarma Şansım Var Mı?

Redmi note 7 kullanıyorum, orangefox ile pixel experience romun yerine eu rom kurmuştum geçen haftalarda ama ss aldığım bir fotoğrafı bulmam lazım çok önemli. Herhangi bir yolu yok mudur?
  8. A

Yardım Redmi Note 7 Şarj İçin Rom?

Redmi note 7 kullaniyorum. Şuan pixel experience kullaniyorum ama buglar ve yüz tanima çalışmadığı icin rom degistirmek istiyorum. Uzun sarj suresi veren rom oneriniz var mi?
  9. A

Yardım Magisk Root İptal Oluyor

Hocam teşekkürler de nasıl yapacagim hakkında rehber bişey var mi
  10. A

Yardım Güncelleme Sonrası Root Sorunu

hocam çözdünüz mü acaba
  11. A

Yardım Magisk Root İptal Oluyor

Orangefox ile magiski flashlayıp açtığım zaman Root oluyor. Ama bı anda Root kalkıyor. Magisk uygulaması resimdeki gibi oluyor. Nasil cozebilirim bunu?
  12. A

Yardım Poco X3 pro ilk şarj çabuk bitiyor

Tr garantili X3 pro aldım, telefonun geldiği şarjı 2 şer 3er iniyor. Normal mi ilk şarjda bu olay?
  13. A

Yardım Pixel Experience Ekran Süresi Nerede?

Dün pixel experience 12 kurdum ama pil ayarlarında sadece uygulamaların ne kadar pil harcadığını gösteriyor, ekran süresi vs bulamadım, yardımcı olabilecek var mı? Bir de bu romu yükledikten sonra neler yapmamı tavsiye edersiniz, şunu kaldır bunu indir vs. Redmi Note 7
  14. A

Yardım Rom Yüklü Telefon Güncelleme?

Benim şimdi bu versiyon romu internetten bulup linkteki şekilde kuracağım de mi? 1628858978 MIUI 12.5 - Redmi Note 7 - Global Kararlı V12.5.1.0 QFGMIXM İndirme Linkleri linkini buldum recovery romu mu indircem ota mı
  15. A

Yardım Rom Yüklü Telefon Güncelleme?

Gecen haftalarda redmi note 7 global romu yüklemiştim ilk defa, orangeFox recovery ile, şimdi telefon güncelleme var diye çıkiyor karşıma, güncellersem root falan gider mi?
Üst Alt