alperozd kullanıcısının son içeriği

1. alperozd

Yardım Xiaomi 13 IMEI gitti

Tekrar başınız sağolsun. Ne zaman müsait olursunuz? Fazlasıyla baş ağrısı oldu benim için, lokasyon da bana biraz uzak. 1726341707 Bootloaderi açamıyorum desem? Mi Community'i kontrol edin vs diyor ama ben hesabımda bootloader yetkisini zaten 7 ay önce almıştım...
  2. alperozd

Vallahi hocam sizden destek alacaktım sizin müsait olmamanız sebebiyle aynı iş hanındaki başka arkadaşlardan destek almak zorunda kaldım. Peki nasıl çözülebilir, yardımcı olabilir misiniz?
  3. alperozd

Selamlar herkese, bugün IMEI tamiri yaptırdım direnç işlemiyle birlikte. Cihazda önceden fake rom yüklüydü onu da global yaptılar. Ancak eve gelip cihazı sıfırladığımda (bootloader kilidi açmaya çalışıyorum ama hata alıyorum) IMEI'nin gittiğini gördüm. İşlemi yapan kişi güncelleme sıfırlama vb...
  4. alperozd

Yardım K40 gaming yazılım hatası

Optimizasyon ile ilgili, arkaplan uygulamasi kapatiliyor. dontkillmyapp.com sitesinden detaylara bakin.
  5. alperozd

Rehber [Android 14] Fermata Auto ile AdroidAuto Ekran Yansıtma

Simdi ne ise yariyor bu?
  6. alperozd

Soru Band 20 olmazsa ne olur?

Paylasmasina paylasirim da onun icin rehber hazirlamam gerek, mevcut cihazi sifirlama gibi bir luksum yok maalesef... Ve son yaptigimdan yillar gecti, su an tekrar etmem gerek islemleri.
  7. alperozd

Yardım Hızlı şarj destekleyen kernel

Önce bataryanın sağlığından emin ol, AccuBattery kurup 1 hafta kullan. bataryan ölü olabilir.
  8. alperozd

çalıştığını biliyorum bu yöntemin, adamlar modem dosyasından kapatıyor zaten bu bantları. biraz kurcalayın bulursunuz. anlatsam soru bitmeyecek.
  9. alperozd

aynen öyle, chipset aynı chipset. mbn editleyip açın işte.
  10. alperozd

Soru Çağrı Kaydı Yapabilen Çevirici ?

Google'in uygulamasi zaten kayıt yapiyor, sorun ses gitmesiyse zaten gizliden alinan ses kaydı suçtur
  11. alperozd

Sohbet IMEI 4 ay geçti ama kapanmadı

oluyor oyle, 1 yil boyunca kapanmayan arkadasim var.
  12. alperozd

Yardım BL kilidi kapalı OS çöken Mi9

%90 modem gitmis. kernel loglarindan sorun bulunur bu durumda.
  13. alperozd

Soru 25k için telefon önerisi

Cihazlae neredeyse ayni, SD 8 gen 3 ile gen2 arasinda daglar kadar fark yok. Paraniz varsa S24 ultra derim, sebebi daha yeni olması sadece ama. Benim gonlum vazgecmez Pixel cihazlardan. IMEI sorunu olmasa gozumu kirpmadan alırdım. chipset ozel oldugu icin imei yontemi yok ne yazik ki, sadece...
  14. alperozd

Soru 25k için telefon önerisi

Samsunglarij SDsi alinir zaten, Exynos cop+les.
  15. alperozd

Yardım Github projesi (apk) derleyebileck kimse var mı?

Apknin neden calismadigini logcattan baktiniz mi, aldiginuz hatalar ne olarak geçiyor? örneğin packagemanager ya da pm ilarak filtreleyince neler çıkıyor
Üst Alt