alperozd kullanıcısının son içeriği

1. alperozd

Yardım Bootloader unlock

Merhabalar, elimde Mi 13 var ama sanırım fake rom yuklu. Bootloader kilidini kendi hesabimla acamadim. Bu isi ucretli yapabileflcek arkadaslar ozelden fiyat verebilir mi?
  2. alperozd

Rom xiaomi mi 8 için rom önerileri

Evet, gayet harika çalışıyor.
  3. alperozd

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

dönmeyin bence. değeceğini hiç zannetmiyorum. 1572648772 sunuculara fazla yük binmesin diye parça parça veriyorlar.
  4. alperozd

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

kafa tanıma var mı bunda? 1572639230 he tamam Q değilmiş halen P imiş. Q'da sıfat tanıma gidiyor haberiniz olsun.
  5. alperozd

Rom [ROM][OFFICIAL][10.0][Beta][Dipper] Pixel Experience

bu dosya sadece cihazınız enccrypted ise işe yarar, ayrıca recovery indirilmesi gerek özel yapım.
  6. alperozd

Yardım Mi 9T Vowifi Sorunu Hk.

Uçuş modunda alanında çalışmaz, biraz beklemeniz gerek. Cihaz sunucuya sorgu gönderip onaylaması gerekiyor, bu da 5 dakika civarı bir süre alıyor.
  7. alperozd

Yardım Video Kayıt Süresini Uzatma

Gcam ile daha uzun süreli video çekilebilir belki.
  8. alperozd

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Mantık hatasını görmezden gelip cevap veriyorum, bunları yapmadan cihazı kullandığınızı iddia ediyorsanız aşırı derecede yanılıyorsunuz. Sent from my superior Xiaomeme phone using Tapatalk
  9. alperozd

Soru Telefonu şarjda bırakmak

%85 civarında şarjdan çıkarın. 100 olmasın.
  10. alperozd

Yardım twrp den sonra telefon siyah ekranda kaldı acil yardım

Yüklediğiniz eklenti Unity ise tekrar flashlayarak kaldırabilirsiniz.
  11. alperozd

Haber En Doğru Şekilde Batarya Kullanım Rehberi [Doğru Bilinen Yanlışlar]

Güzel yazı. Cihazınızı sağlıklı tutmak için Advanced Charging Controller kullanabilirsiniz. Türkçe çevirisini ben yapıyorum (henüz tamamlamadım), bu uygulama cihazınızın şarjının tam dolmasını ve tam bitmesini engelleyerek ve şarj esnasında ısı kontrolleri yaparak batarya ömrünüzü korur.
  12. alperozd

Yardım MI8 kapanip açılıyor

Açamazsınız tabi, sistem dosyalarını silmişsiniz. Son fastboot romu açın, flash_all_keepdata.bat gibi bir dosya var onu çalıştırın cihaz fastboot modundayken. Verileriniz saklanarak sistem yüklenecek. Uygulamalar silinmiş ama.
  13. alperozd

Rom [9.0][AOSP/CAF] MI 8 Pixel Experience [25.08.19]

Gerek olursa zaten uyaracak. Sent from my superior Xiaomeme phone using Tapatalk
  14. alperozd

Rom [9.0][AOSP/CAF] MI 8 Pixel Experience [25.08.19]

Twrp yükleyin advanced data wipe sonrasında yükleyin romu. Hata verirse yazarsınız. Sent from my superior Xiaomeme phone using Tapatalk
  15. alperozd

Yardım Mi8 QPST Config No Phone/No ESN Problemi

Miui ile deneyin. Sent from my superior Xiaomeme phone using Tapatalk
Üst Alt