Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta belirttiğim gibi telefonu sıfırlayıp herşeyi sıfırdan kurdum. Chrome İngilizce kaldı. Ayarlardabda Türkçe dil seçtim ama değisen bisey olmadı. Play Storede 6.20Mb güncelleme gözüküyor. Güncelle dediğimde indiriyor ama 'yüklüyor' olarak kalıyor. Tekrar aynı güncelleme çıkıyor. Chrome...
Arkadaşlar Mi9 T Pro aldıktan sonra kullandığım Mi 8 SE'yi satmak için fabrika ayarlarına döndürdüm. Eşimin telefonu bozulduğu için geçici süre o kullanıcak. Ama telefon açılınca Fastboot ekranında takılı kalıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Evde şu anda bilgisayarda yok. Bilgisayar olmadan...
Geçen cuma günü Bluetooth kulaklık kampanyasıyla 4300₺'ye 128Gb olanını aldım Mi Store'den. Sık telefon değiştiren birisi değilim o yüzden kafam rahat etsin istedim
Arkadaşlar öncesinde S8+ ile birlikte bu saati kullanıyordum 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Dün itibariyle Mi Storedan Mi9 T Pro aldım. Neredeyse her tuşları kilitlediğim de bağlantı kopuyor. Sanırım arka planda çalışan uygulamaları kapatıyor telefon ondan dolayıda saat bağlantısı kopuyor...
Arkadaşlar 4000₺ gibi bir bütçem var. Genellikle oyun oynamak ve video izlemek için kullanacağım telefonu. İşim genelde beklemek üzerine o yüzden telefonla çok vakit geçiriyorum. Aklımda TR garantili Mi9 T Pro almak vardı. Şu an 64Gb modeli Hepsiburada'da 3900₺ civarı.
Asıl aklımı kurcalayan...
Anladım hocam sağolasın. Peki imei attıktan sonra cihazı kendi romuyla kullanmaya devam edio güncellemeleri cihaz üzerinden alabilirmiyim? Yoksa her güncelleme geldiğinde sıfırdan rom mu kurmak gerekiyor?
Garanti çok umrumda değil hocam. IMEI işleri olsun istemiyorum telefonda gerekirse 2. hattıda takabilmem lazım heralde sadece 1 hat kullanılıyormuş imei atılınca
Garanti için değil hocam. İMEİ ve ROM durumlarıyla uğraşmak istemiyorum. Dediğim gibi memur olduğum için ne olur ne olmaz biraz kendimi garantiye almış gibi düşünüyorum. Baya bir araştırdım Xiaomi'nin garantisi konusunda zaten çok fazla memnun olan yok. Bide şebeke konusunda sorun yaşanyanlar...