alperinho34 kullanıcısının son içeriği

1. alperinho34

Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

Yav bu bl yi nasıl acicam tr romu var çok şarj yiyor redmi note 12 pro 5G tr cihaz
  2. alperinho34

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

İndirirken fastboot rom mu indiricez o detayı belirtmemişsin biraz acemiyim de kusura bakma :)
  3. alperinho34

Yardım Redmi note 13 pro+ için kulaklık önerisi

Merhabalar. Redmi note 13 pro plus için Bluetooth kulaklık önerir misiniz 2 3 bin lira bandında en iyisi hangisidir marka fark etmeksizin cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler
  4. alperinho34

Yardım Redmi note 12 pro 5g rom yükleme sorunu

arkadaşlar 1 saat önce bootloader kilidini açıp mi flashla endonezya hyperos romunu yükledim ancak yüklerken clean and locked dedim rom başarıyla yüklendi ama cihaz recovery moduna atıp miui cant installed dedi tekrar atmak istedim mi flash error fastboot error command hatası verdi mi unlock...
  5. alperinho34

Yardım Yurtdışı cihaz imei

Arkadaşlar evde kendim bilgisayardan nasıl imei atabilirim cihaz redmi note 12 pro 5g. Kendim atmak isteme sebebim elimde samsung çift sim tr cihaz var kapanması mümkün değil onun imeilerini atmak istiyorum bilen birisi yol gösterebilir mi
  6. alperinho34

Yardım SMOMIXX hangi rom?

Bootloader kilidini açıp rom değiştirmeni tavsiye ederim bende cihazı ilk aldığımda smomixx rom vardı üretici çıkışlı eng rom olduğunu öğrendim günlük kullanıcı için uygun değilmiş şimdi taiwan rom yüklüyorum tavsiye üzerine şarjının çok iyi gittiğini söylediler bu romun. bakalım.
  7. alperinho34

Yardım Miui 14 Türkiye Rom Şarj sorunu

biraz geç yazıyorum ama tayvan romunda mi dialer ve mi mesajlar varsayılan olarak yükleniyor mu acaba. google telefon berbat da o yüzden sordum 1695737162 evet varmış mesajını gördüm adil beyin teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz
  8. alperinho34

Çok doğru diyosun durduğu yerde şarj yiyor berbat Bi rom
  9. alperinho34

Bi de o romu deneyelim o zaman teşekkürler kardeşim tr rom aşırı şarj yiyor vallahi günde Bi kere şarja takardım şimdi 2 kere takıyorum illallah ettim
  10. alperinho34

Endonezya rom da orijinal mi dialer ve mesajlar da varmış doğrumu acaba
  11. alperinho34

Merhaba herkese. Geçtiğimiz hafta android 12 smomixx yazılımdan bootloader kilidini açıp android 13 tmotrxm yazılımını yükledim fakat şarj çok hızlı eriyor tavsiye edeceğiniz farklı resmi ülke romu var mı hangisinde şarj daha iyi gidiyor cevaplarınızı bekliyorum.
  12. alperinho34

Xiaomi Redmi 12 Pro+ 5G Tecrübelerim ROM ve Root

TR cihazının 4G çektiği yerde benim redmi note 12 pro 5G telefon 3G çekiyor nedendir
  13. alperinho34

MIUI 14 Redmi Note 12 Pro 5G yazılım hakkında

BL kilidi kapalı arkadaşlar nasıl farklı Roma geçerim sorunu hala çözmüş değilim
  14. alperinho34

Henüz IMEI atılmadı kayıtsız şekilde kullanıyorum
  15. alperinho34

Güncelleme alan farklı bi rom kurulamaz mı
Üst Alt