alperen196761 kullanıcısının son içeriği

1. alperen196761

Yardım Jbl Headphones Türkcelestirme

Merabalar herkese daha oncesinde mt managerla ufak capli birkac uygulama turkcelestirdim yalniz baslikta belirttigim uygulama surekli cöküyor hic bir sekilde calistiramadim yeterli duzeyde tecrubem yok bu konuyla ilgilenen arkadaslardan ricam uygulamayi turkcelestirip duzenleyip paylasirsa cok...
  2. alperen196761

Yardım Redmi Note 10s Kablolu Ekran Yansitma

Meraba arkadaslar baslikta belirttigim gibi oyun film vs islemleri yapmak icin type c sarj type c usb ve hdmi cikisli bir aparat aldim yalniz usb cikislari aktif kullananabliyorum hdmi cikisa denemek icin ledi olan anycast kablosuz ekran yansitmayi takiyorum enerji gelip led yaniyor ama ne pcde...
  3. alperen196761

Yardım Global Romlarda Wifi ve Bluetooth Calismiyor

Oncelikle selamlar arkadaslar su bir iki hafta icinde note10s cihazima miui fluid , Helixui , Arcane 2.0 gibi fastboot port rom yukleme girisimim oldu cokta stabil calismadi temalar surekli orjinale donuyordu ve global tabanli port romlarda twrp yukleyince wifi ve bluetooth calismiyor bende...
  4. alperen196761

Soru 15 bin tl lik xiaomi telefon onerisi

Evet arkadaslar 15 bin Tl bandinda performans odakli isinmayan xioami cihazi oneriniz nelerdir degerli deneyimlerinizi yorumlarinizi bekliyorum
  5. alperen196761

Yardım 2.500 3.500 arası telefon onerileri

Evet arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi 2.500 3.500 bandında yurt içi Türkiye garantili cihaz onerirmisiniz
  6. alperen196761

Yardım Magisk Zygisk aktif olmuyor

Herkese selamlar magiski 23.0 dan 24.3 guncelleyip ek kurulumu kurdum yeniden baslattigimda tekrar surekli ek kurulum ekrani geliyor zygisk aktif olmuyor magisk ayarlarinda gozukmuyor degerli hocalarimin yardimlarini bekliyorum
Üst Alt