Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merabalar herkese daha oncesinde mt managerla ufak capli birkac uygulama turkcelestirdim yalniz baslikta belirttigim uygulama surekli cöküyor hic bir sekilde calistiramadim yeterli duzeyde tecrubem yok bu konuyla ilgilenen arkadaslardan ricam uygulamayi turkcelestirip duzenleyip paylasirsa cok...
Meraba arkadaslar baslikta belirttigim gibi oyun film vs islemleri yapmak icin type c sarj type c usb ve hdmi cikisli bir aparat aldim yalniz usb cikislari aktif kullananabliyorum hdmi cikisa denemek icin ledi olan anycast kablosuz ekran yansitmayi takiyorum enerji gelip led yaniyor ama ne pcde...
Oncelikle selamlar arkadaslar su bir iki hafta icinde note10s cihazima miui fluid , Helixui , Arcane 2.0 gibi fastboot port rom yukleme girisimim oldu cokta stabil calismadi temalar surekli orjinale donuyordu ve global tabanli port romlarda twrp yukleyince wifi ve bluetooth calismiyor bende...
Herkese selamlar magiski 23.0 dan 24.3 guncelleyip ek kurulumu kurdum yeniden baslattigimda tekrar surekli ek kurulum ekrani geliyor zygisk aktif olmuyor magisk ayarlarinda gozukmuyor degerli hocalarimin yardimlarini bekliyorum