alperemiin kullanıcısının son içeriği

1. alperemiin

Çözüldü Kayıtlı cihazlar hakkında

Arkadaşlar malum fiyatlardan dolayı ilk kez kayıtlı cihaz alacağım normal yurt içi cihazlardan ne farkı olur kullanımımda, alırken nelere dikkat etmeliyim, root-boot loader vs bu terimleri devamlı görüyorum konularda hiç birini bilmiyorum:) ve devamlı açılan konularda yaşanan sorunları görüyorum...
  2. alperemiin

Yardım Yurt dışı kayıtlı cihaz nereden alabilirim

Arkadaşlar nubia reg magic ya da Asus rog phone cihaz almayı düşünüyorum pubg oynadığım için iyi fiyat verebilecek yer önerevilir misiniz acaba
  3. alperemiin

Soru IMEI kaydı

Global nasıl varsa bu da aynı şekil olmuyor mu ne fark var
  4. alperemiin

Soru IMEI kaydı

Mi11 kayıtlı satanlar nasıl satıyor peki arkadaşlar IMEI atılmıyor ise son cihazlara?
  5. alperemiin

Yardım Çakma IMEI li telefon alınır mı?

Arkadaşlar rahat şekilde pubg oynayabileceğim bir cihaz istiyorum ama fiyatları biliyorsunuz yurt dışı cihazı alsam ne tür sorunlarla karşılaşırım al diyen kadar alma diyende var birde 5g geldiği zaman sanırım bu cihazlarda kullanamayız 5g li IMEI bulamayacağımız için değil mi ?
  6. alperemiin

Soru Mi9 pubg

Rootlu cihaz değil
  7. alperemiin

Soru Mi9 pubg

Arkadaşlar oyun oynarken genel anlamda bir sorun yok fakat ani reflekslerde veya birden 1-2 adamla karşılaşınca mesela aim i sağa sola oynattığım zaman kasar gibi oluyor anında yapmıyor reflekslerimi bunu çoğu kişi fark etmez belki fakat uzun zamandır oynadığım için çok sıkıntı veriyor bana...
  8. alperemiin

Soru Pubg uc satış

Arkadaşlar uygun fiyata uc satışı yapan bildiğiniz yerler varsa yazarmısınız
  9. alperemiin

Yardım Pubg ani dönüşlerde yavaşlama sorunu

Mobil veri ile denedim aynı fakat FPS düşürmedim FPS düşğrmenin ne gibi faydası olabilir ki birde sonuçta cihazı alma sebebim zaten 60 FPS oynayabilmek
  10. alperemiin

Yardım Pubg ani dönüşlerde yavaşlama sorunu

Arkadaşlar 1 yılı aşkın süredir mi9 kullanıyorum çoğu sezon 4 üzeri kd olur yani kötü oyuncu değilim fakat bu sorunu çözemedim hem parmak ile hemde jiroskop ile sağa sola dönüşlerde ben dönmeme rağmen yarım saniye bir saniye gibi gecikmeli cevap alıyorum cihazdan ben parmağımı çeviriyorum sağa...
  11. alperemiin

Oyun Pubg mobile karşılıklı popülerlik

Arkadaşlar karşılıklı 10-20 k arası popülerlik atmak isteyen olursa atabiliriz id yazarsanız
  12. alperemiin

Yardım Mi 10 t pro Pubg mikrofondan giden sesin boğuk olması

Katılıyorum mi9 a 5000 üstü para verdim ve kesinlikle karşılığını aldığımı düşünmüyorum pil 6 ayda bitti pubg hem jiroskopta hemde normal parmak hassasiyetinde sorun var geç algılıyor gibi oluyor bazen..
  13. alperemiin

Sohbet Malum yollarla alınan cihazlar hakkında

Niçin peki hocam ? Zaten aldığım hiçbir cihazı şu ana kadar garantiye göndermedim temiz kullanıyorum genel olarak o yüzden 5-6 bin vermek istemedim aynı telefona 2-3 bin lira fazla vermiş oluyoruz diye..
  14. alperemiin

Sohbet Malum yollarla alınan cihazlar hakkında

İnsanlar dvamlı beğenmeyip rom değiştiriyor hocam herkes rom arayışında hep o yüzden o da düşündürüyor biraz beni
  15. alperemiin

Soru Mi9t pro PUBG ve dokunmatik ekran hassasiyet problemi

Bunu daha önc denedim ama değişmedi durum sorun şu ve her zaman olan birşey değil bazen parmak ile ya da jiroskop ile sağa sola çevirince ekranı sanki böyle 1 saniye yarım saniye geç o isteği yapıyor gibi oluyor hafif bir kasma gibi de denebilir
Üst Alt