Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar malum fiyatlardan dolayı ilk kez kayıtlı cihaz alacağım normal yurt içi cihazlardan ne farkı olur kullanımımda, alırken nelere dikkat etmeliyim, root-boot loader vs bu terimleri devamlı görüyorum konularda hiç birini bilmiyorum:) ve devamlı açılan konularda yaşanan sorunları görüyorum...
Arkadaşlar rahat şekilde pubg oynayabileceğim bir cihaz istiyorum ama fiyatları biliyorsunuz yurt dışı cihazı alsam ne tür sorunlarla karşılaşırım al diyen kadar alma diyende var birde 5g geldiği zaman sanırım bu cihazlarda kullanamayız 5g li IMEI bulamayacağımız için değil mi ?
Arkadaşlar oyun oynarken genel anlamda bir sorun yok fakat ani reflekslerde veya birden 1-2 adamla karşılaşınca mesela aim i sağa sola oynattığım zaman kasar gibi oluyor anında yapmıyor reflekslerimi bunu çoğu kişi fark etmez belki fakat uzun zamandır oynadığım için çok sıkıntı veriyor bana...
Arkadaşlar 1 yılı aşkın süredir mi9 kullanıyorum çoğu sezon 4 üzeri kd olur yani kötü oyuncu değilim fakat bu sorunu çözemedim hem parmak ile hemde jiroskop ile sağa sola dönüşlerde ben dönmeme rağmen yarım saniye bir saniye gibi gecikmeli cevap alıyorum cihazdan ben parmağımı çeviriyorum sağa...
Arkadaşlar mi9 kullanıyorum fakat pubg de hassasiyette sorun yaşıyorum o yüzden mi10t mi alsam diyorum mi9 u yurt içi olarak almıştım 5500 gibi bir fiyata fakat bu fiyatı hak etmediğini düşünüyorum bu yüzden malum yollarla bir amiral gemisi almak daha mantıklı geliyor bana yarı fiyatına...
Arkadaşlar jiroskop ayarı yapmak istedim ona girince jiroskop,magnetic sensör ve light sensör ayarlarını beraber yapıyor telefon.jiroskop ve magnetic sensör ayarında pass yapılıyor fakat light sensör pass yapılmıyor fail olarak görünüyor.ss aldım onu da ekliyorum görmeniz için.
Arkadaşlar honor magic watch 2 akıllı saat sahibiyim gelen aramalarda arayan kişinin ismi çoğu zaman saat ekranında çıkmıyor sadece numarası çıkıyor fakat bazende isim görünüyor telefon ayarlarından bulabildiğim bütün izinleri verdim saat uygulaması olan healt uygulamasından fakat hala aynı bu...
Arkadaşlar müzik dinlerken kulaklıktan az ses geliyor kulaklık Apple 6s orjinal kulaklığı cihaz global sürüm hiçbir şeyi ile oynamadım ve herşey güncel durumda hep spofity üzerinden dinledim müzik acaba bununla alakalı olabilir mi ?
Arkadaşlar son günlerde Instagram'da hem wifi hemde mobil veride aşırı yavaşlama var mesaj gelip gitmiyor bazen sayfa yenilenmiyor benden başka bunu yaşayan var mı acaba