alperdutkin kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Xiaomi mi 5 kulaklık tavsiyesi

öneriler için tesekkurler. peki xiaomı dısında bir marka alamaz mıyız mikrofonlu kulaklıkta
  2. A

Yardım Xiaomi mi 5 kulaklık tavsiyesi

Öncelikle selamlar Belki de tek eleştirilebilecek yanı olan kulaklık eksikliği olan telefonda herhangi bir markanın mikrofonlu kulaklığını kullanabilir miyiz? Öneriniz nedir...Tesekkur ederim
  3. A

Haber Mi5 SAR Değeri

sayın cantara hocam zaman ayırıp ayrıntılı cevap verdiğiniz için cok tesekkur ederim...kafamdaki tüm soruları bir mesajla çözdünüz...
  4. A

Haber Mi5 SAR Değeri

sorucaksın değil soracaksın...sormicagini değil sormayacağını...0.36 olarak okudugum yerler de vardı...ben sana ve sen gibilere sormuyorum arkadas..önce saygı bu son mesajımdır...xiaomi alırsam da bu forum da soru sormayacağım ilk kişisin.)
  5. A

Haber Mi5 SAR Değeri

dispanserZ sen başka bir boyuttasın...neden mi5'i kötüleyeyim ben.ne gibi bir amacım olabilir?elimdeki telefon nokia lumia 720 gibi bir şey.)fiyat performansa önem verdiğim için ilgimi çekti. ben sar değerleri hakkındaki bilgilendirmelerin yanlış oldugunu duymak için geldim buraya ama ilginç...
  6. A

Haber Mi5 SAR Değeri

dispanser Z sar değerinin yüksek olmasının zararları aşağıda listelenmiş...onun dışında kanser gibi hassas bir konu hakkında sürekli şaka yapma çabası içerisinde olman utanç verici...öz kardeşi bu hastalığa yakalanmış ve şükür ki kurtulmuş biriyim..ancak herkes bu kadar şanslı değil...özetle ve...
  7. A

Haber Mi5 SAR Değeri

chatin_62 size ayrıntılı cevaplarınız için tesekkur ederim ama yine de ince ince yazdıklarınızı göndermelerinizi anladım merak etmeyin...ben yanlış yere gelmişim bilgi almak için...dispanserZ sana ücretli teknik destek verme yolunda sana başarılar dilerim...bu kadar hiddetlenmenin nedeni budur...
  8. A

Haber Mi5 SAR Değeri

sözlüklerde dahi mi5'in sar degeri konusuluyorken kafamın karısması dogal değil mi sizce? olması gereken resmi site olarak bu tip çekinceleri olan kişileri aydınlatmak değil midir?tavrınızı, uslubunuzu doğru buluyorsanız diyecek bir şeyim yok...sözüm sadece sizin için değildir...ben kalkıp mi5...
  9. A

Haber Mi5 SAR Değeri

tesekkurler nazik cevabınız için...
  10. A

Haber Mi5 SAR Değeri

dispanserZ nasıl bir arkadaşsın çözemedim...xiaomi mi5 almayı düşünüyorum bu nedenle geldim burada sordum...yazdıgım da "mi 5 inanılmaz radyasyon yayıyor sakın almayın! değildi...bu sitenin kullanıcılarına danısmak istedim forumun amacı da bu değil midir? ortada bir gercek varsa da neden saklama...
  11. A

Haber Mi5 SAR Değeri

nasıl bir ortam burası arkadas konuyu kapatın, kabak tadı verdi falan...seni ilgilendirmiyorsa cevap vermezsin olur biter...kraldan çok kralcı olma konusunda da belli ki deyimi bilmiyorsunuz...ben okuduklarımı geldim sordum bu kadar basit...xiaomi de bu konuda resmi bir açıklama yapmıyorsa da...
  12. A

Sar değeri hakkında

gercekten anlayamıyorum...bazı web sitelerinden neden 1'den fazla veriliyor o halde sar degeri...hangisine inanacağız ki...
  13. A

Haber Mi5 SAR Değeri

ben sigara içmiyorum dert edebilir miyim...xaomi'den bu konuda aydınlatıcı bir açıklama yapılmadıysa durum ciddidir...
  14. A

Sar değeri hakkında

Öncelikle selamlar...Tam xaomi mi5 almaya karar vermişken sar değeri konusunda öğrendiklerim vazgeçmeme neden oldu ancak son zamanlarda farklı kaynaklarda çelişkili bilgiler öğrenmeye başladım...Karşılaştırma sitelerinde ise mi5'in sar değeri bilgisi yok...Okudugum kadarıyla baş 0.70 ve 1.40...
Üst Alt