Alpazo kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru KAYITSIZ REDMI 8 PRO ALSAM kapanır mi ?

Biraz öyle oldu hocam. Arkadaşlar biraz anlatınca :) 1573386126 Anladım hocam. Teşekkür ediyorum
  2. A

Komik adamsın eyvallah :)
  3. A

Hocam plaka işlemlerini kaça yaptırdınız? Yada nereden yapılıyor.
  4. A

Plaka işlemi nedir hocam ? Biraz daha aydınlatır mısınız ? 8. ayın sonunda telefonu kullanmanın başka yolu yok gibi. Yanlış mı anladım 1573385635 Neden satmak istiyorsun ? Ne gibi sorunları var ? Yada hangi sorunlar ile karşılaştınız?
  5. A

Biraz ucuza kaçmak istedim. Anlaşılan dikkatli olmak lazım hocam. Haklısınız
  6. A

Teşekkür ederim hocam. Mantıklı konuştunuz. Fi Mantıklı konuştunuz. Ben böyle sorunlar olacağını tahmin etmemiştim. Galiba biraz sıkıntılı. Vazgeçmek en iyisi. Teşekkür ederim hocam 1573384873 Bu konu hakkında bir fikrim yoktu. Verdiğiniz bilgi çok önemli. Sağolun hocam 1573385052
  7. A

Hocam Istanbul'un göbeğinde bu telefonları satıyorlar. Ayrıca hemen hemen tüm online alışveriş sitelerinde bu cihazlardan(Kayıtsız) satıyorlar. Onlarda sorun olmuyor burda da sorun olmayacağını düşünmüştüm yine de uyarınınız için teşekkür ederim. Dediginiz gibi 3 ay sonra kapanıyorlar. Ama...
  8. A

Kusura bakmayın hocam. Acele yazacağım diye yanlış yazmışım. Klonlanmış telefonlar 4 ay içinde kapanacak diye yasa çıkmıştı. 3 ay falan oldu. Yani alacağım bu kayıtsız telefonu kullanabilir duruma getirmek için neler yapmam lazım. Bide kapanma riskleri var mı ?
  9. A

Redmi 8 Pro yardim beyler

Merhaba arkadaşlar. Burda yeniyim bir kusurum var ise affola ve ilk defa xiaomi telefon alacam. 1700 Tl red mi 8 pro alacam. Ama telefon kayıtsız. Alırsam kapanır mi ? Yeni yasa falan çıkmış 4 ay içinde kapanacaklar diye. Sizce almalı mıyım?
  10. A

Merhaba arkadaşlar. Burda yeniyim bir kusurum var ise affola ve ilk defa xiaomi telefon alacam. 1700 Tl red mi 8 pro alacam. Ama telefon kayıtsız. Alırsam kapanır mi ? Yeni yasa falan çıkmış 4 ay içinde kapanacaklar diye. Sizce almalı mıyım?
Üst Alt