Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Plaka işlemi nedir hocam ? Biraz daha aydınlatır mısınız ? 8. ayın sonunda telefonu kullanmanın başka yolu yok gibi. Yanlış mı anladım
1573385635
Neden satmak istiyorsun ? Ne gibi sorunları var ? Yada hangi sorunlar ile karşılaştınız?
Teşekkür ederim hocam. Mantıklı konuştunuz. Fi
Mantıklı konuştunuz. Ben böyle sorunlar olacağını tahmin etmemiştim. Galiba biraz sıkıntılı. Vazgeçmek en iyisi. Teşekkür ederim hocam
1573384873
Bu konu hakkında bir fikrim yoktu. Verdiğiniz bilgi çok önemli. Sağolun hocam
1573385052
Hocam Istanbul'un göbeğinde bu telefonları satıyorlar. Ayrıca hemen hemen tüm online alışveriş sitelerinde bu cihazlardan(Kayıtsız) satıyorlar. Onlarda sorun olmuyor burda da sorun olmayacağını düşünmüştüm yine de uyarınınız için teşekkür ederim.
Dediginiz gibi 3 ay sonra kapanıyorlar. Ama...
Kusura bakmayın hocam. Acele yazacağım diye yanlış yazmışım.
Klonlanmış telefonlar 4 ay içinde kapanacak diye yasa çıkmıştı. 3 ay falan oldu. Yani alacağım bu kayıtsız telefonu kullanabilir duruma getirmek için neler yapmam lazım. Bide kapanma riskleri var mı ?
Merhaba arkadaşlar. Burda yeniyim bir kusurum var ise affola ve ilk defa xiaomi telefon alacam. 1700 Tl red mi 8 pro alacam. Ama telefon kayıtsız. Alırsam kapanır mi ? Yeni yasa falan çıkmış 4 ay içinde kapanacaklar diye. Sizce almalı mıyım?
Merhaba arkadaşlar. Burda yeniyim bir kusurum var ise affola ve ilk defa xiaomi telefon alacam. 1700 Tl red mi 8 pro alacam. Ama telefon kayıtsız. Alırsam kapanır mi ? Yeni yasa falan çıkmış 4 ay içinde kapanacaklar diye. Sizce almalı mıyım?