alp15eren kullanıcısının son içeriği

1. alp15eren

Yardım Android için Goodbyedpi benzeri program

Powertunnel ve dpitunnel işe yaramıyor. Başka bir uygulama ya da magisk modülü var mı?
  2. alp15eren

Soru MTK işlemcili cihazlarda stock rom yedekleme

GM 22 Pro cihazıma servis tarafından Android 11 yükleteceğim. Telefon geldiği zaman nasıl yedek alabilirim. Hani ilerde tekrar Android 12 yanlışıkla güncellersem stock rom kurar gibi aldığım yedeği kurmak istiyorum.
  3. alp15eren

Yardım Volte ve Vowifi bazen açılmıyor.

Cihazım redmi 7 türk telekom kullanıyorum. Volte ve vowifi bazen açılıp bazen hiç açılmıyor. Bir kaç farklı rom denedim fakat hepsinde aynı. Vowifi simgesi gözüktüğü zaman uçak modunda arama yapabiliyorum gözükmediği zaman ise arama yapamıyorum.
  4. alp15eren

Soru Pubg New State LSPosed

LSPosed den HideMyAppList isimli modulü kurdum. Ordan Pubg New State yi seçip gerekli ayarları yaptıktan sonra cihazımda magisk yüklüyken girebiliyorum. Sizce bu programı kullanmak bana oyunda ban yedirir mi?
  5. alp15eren

Yardım Mi Hesabı

Elimde bootloader kilidi açık bir telefon var. Ben bu telefonu yakın zamanda 2.el olarak satmayı düşünüyorum. Fakat şöyle bir sorun var. Ben telefona miui rom kursam sürekli benim mi hesabımı girmemi istiyor. Bunu nasıl engelleyebilirim.
  6. alp15eren

Soru Ekran HZ arttirma

Redmi 7 cihazinin ekranini 75hz yaparsam bi sorun olurmu?
  7. alp15eren

Yardım Vodafone Şarj Problemi

Ben vodafone hattı kullanıyorum ve hangi telefona takarsam takayım şarjda ciddi bi düşüş yaşıyorum. Özelliklede mobil veriyi kullanırken. Toplam 4 cihazda denedim 4 ündede aynı sıkıntı çıktı. Sizce vodafone çekmediği için olabilirmi? (Bu telefonlara türk telekom veya türkcell hattı taktığım...
  8. alp15eren

Sohbet Zula Mobil

Bu sabah açık beta süreci başladı. Redmi 7 cihazımda düşükte ve ortada sabit 60fps oynama rağmen yüksek veya çok yükseğe aldığımda anında 30fps ye düşüyor. Sizce telefonum yüksekte oynamaya yetmiyormu yoksa oyunun sıkıntısımı?
  9. alp15eren

Rom [Rom][Unoffical][9.0.0][onc] LineageOS 16.0

Cihazımda bi süredir kullanıyorum. Miui romlara göre daha stabil ve şarjı daha iyi gidiyor. Eğer aosp rom arayan varsa kesinlikle bu romu tavsiye ederim. (Redmi 7 3/32 versiyonunda kullanıyorum.) Neler Çalışıyor : Boots RIL (Aramalar,SMS,Veri) Parmak İzi Wi-Fi Bluetooth IR camera Kamera Video...
  10. alp15eren

Soru AospExtended Rom V7.0 Alpha Kernel Önerisi

Redmi 7 3/32 cihazıma AospExtended Rom V7.0 Android 10 olan romu kurdum. Bu roma uygun bi kernel önerisi olucak varmı? Genom veya zeus kernel kullanırsam sorun olurmu? Rom hakkında soru soranlar ise şuanda memnunum kullandığım diğer romlardan daha stabil ve hızlı çalışıyor.
  11. alp15eren

Mod Minecraft Earth Cihazınız bu sürümle uyumlu değil!

Google playde Minecraft Earth erken erişime açıldı fakat birçok cihaz iyi olmasına rağmen başlıktaki hatayla karşılaştı. Bunu çözmek için cihazınız rootlu olması lazım. ARCore/Playground Patcher modülünü magisk manager ile kurarsanız bu sorun çözülücektir. Kendi cihazımda denedim ve işe...
  12. alp15eren

Soru Redmi 7 Rom

Redmi 7 cihazımda xiaomi.eu v11.0.1.0 romunu kullanıyorum. Romdan genel olarak aşırı memnunum fakat şarjı gün geçtikçe dahada hızlı bitmeye başladı. Telefonu sıfırladım ama yine faydası olmadı. Miuimix v10.3.5.0 sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Sizce miuimix e geçmeme değermi?
  13. alp15eren

Recovery OrangeFox'mu ? TWRP'mi?

Redmi 7 de kullandigim twrpde suanlik bi sorun gormedim. Orangefoxuda kullanmak istedim fakat telefonuma uyumlusunu bulamadim.
  14. alp15eren

Yardım Mi 9T Pro Unlock Yapamıyorum

Telefonu fastboot moduna aldıktan sonra. Mi unlock programını kurduğun dosyaya gelip shift + sağ tık yapıp powershell pencerisini burdan açın diyin. Daha sonra fastboot devices yazın. Eğer cihazınız gözükmüyorsa driverler yüklü değildir veya kabloyla alakalı bi durumdur.
  15. alp15eren

Soru Huawei tablete MIUI custom rom yüklenir mi?

Tam modelini söylersen belki uygun rom bulabiliriz.
Üst Alt