alp15eren kullanıcısının son içeriği

1. alp15eren

Uygulama Google Photos ReVanced

O konuda haklısınız hocam. Google fotoğrafların çok büyük bir kısmı üniversite dersleri ile falan alakalı yani özel şeyleri yedeklemiyorum. Mahremiyeti olan fotoğraflar için ente fotoğraflar kullanıyorum.
  2. alp15eren

Uygulama Google Photos ReVanced

Uygulamayı kapattığın zaman hesaptan çıkış yapıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Bir de güvenmeyenlere tavsiye vereyim. Yeni bir google hesabı açıp bütün fotoğrafları ona yükleyin. Ardından google fotoğraflarda aile paylaşımı ayarını açıp ana hesabınıza paylaşım yapın. Yan hesabınız kapansa...
  3. alp15eren

Yardım Banka uygulamaları Root sorunu

Dediğiniz şekilde denedim zaten. Rezygisk, Neozygisk, Zygisknext ve magisk'in kendi zygisk'i ile 4 kere. Magisk'in orijinal sürümü, Magisk Alpha ve Magisk Delta ile de ayrıca bunları yaptım ama bir şey değişmedi. Magisk Delta'da zygiskler hiç düzgün çalışmadı zaten. Direk root'u algıladılar...
  4. alp15eren

İş Bankası, Ziraat, Vakıfbank ve Garanti. Zaten bu 4 bankayı kullanıyorum. Magiskhide sonrası direk root hatası vermesede sıkıntı çıkartıyorlar. İş bankası teknik hata diyor, Ziraat işleminiz şu anda gerçekleştirilememektedir. Vakıfbank ise cihazınız güvenli değil hatasını verdi. Hatta...
  5. alp15eren

Akla gelebilecek her şeyi denedim. Bu forum olsun XDA olsun bir çok farklı konu ve kaynak okudum rehberleri uyguladım ama olmuyor.
  6. alp15eren

Stock Rom hocam. Direkt boot imajlarını magiskle yamalayıp fastboot ile kurmuştum. Bootloader Spoofer ile banka uygulamalarına giriş kısmında aniden uygulama çöküyordu.
  7. alp15eren

Tahminime göre rom ile alakalı başka bir problem olabilir. Cihazın TWRP'si ve Custom Rom'u olmadığı için biraz dikkatli davranıyordum. Bootloop'a girerse uğraşmamak için. Şimdilik bootloader kilidini geri kapattım. Ya bir tane düzgün GSI bulup onda test edeceğim. Ya da bu şekilde bırakacağım.
  8. alp15eren

Bende Android 11 kullanırken sadece basic integrity geçiyordu ona rağmen Banka uygulamaları, Mc Donals, Chatgpt ve NFC temassız ödemeler problem çıkarmıyordu. Android 12'ye yanlışıkla güncelledim ve ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Momo, HMA Application Detector gibi bir kaç uygulamada root...
  9. alp15eren

Ekledim zaten. Ayrıca reddetme listesini zorla seçeneğini açık ve kapalı olarak yaptım
  10. alp15eren

Dediğiniz gibi farklı yolları daha denedim ama işe yaramamıştı. Whatsapp problem çıkarmazken hiç bir banka uygulaması açılmıyor. 3-4 farklı Magisk'de dahil olmak üzere Zygisk sürümleri denedim. Hatta eskiden Pubg New State Magisk yüklü olduğunu tespit ettiği için Magisk'i dondurduğum zaman...
  11. alp15eren

Root algıladığı için hata veriyordu. Şu anda banka uygulamalarına ihtiyacım olduğu için bootloader kilidini kapatıp kurulum yaptım. Bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim ilerleyen günlerde tekrar deneyeceğim.
  12. alp15eren

Cihazım KernelSu ya da Apatch desteklemiyor o yüzden magisk kullanıyorum. Telefonu güncellemeden önce banka uygulamaları falan problem çıkarmıyordu. Android 11'den Android 12'ye güncellendi. Fakat root silindi hatta nasıl olduysa bootloader kilidini kapattı. Sonradan tekrar açıp root attım...
  13. alp15eren

Yardım Android için Goodbyedpi benzeri program

Powertunnel ve dpitunnel işe yaramıyor. Başka bir uygulama ya da magisk modülü var mı?
  14. alp15eren

Soru MTK işlemcili cihazlarda stock rom yedekleme

GM 22 Pro cihazıma servis tarafından Android 11 yükleteceğim. Telefon geldiği zaman nasıl yedek alabilirim. Hani ilerde tekrar Android 12 yanlışıkla güncellersem stock rom kurar gibi aldığım yedeği kurmak istiyorum.
  15. alp15eren

Yardım Volte ve Vowifi bazen açılmıyor.

Cihazım redmi 7 türk telekom kullanıyorum. Volte ve vowifi bazen açılıp bazen hiç açılmıyor. Bir kaç farklı rom denedim fakat hepsinde aynı. Vowifi simgesi gözüktüğü zaman uçak modunda arama yapabiliyorum gözükmediği zaman ise arama yapamıyorum.
Üst Alt