Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran değişimine 650 lira istediler bir müddet sonra,yine aynı ithalatçı garantiden (sadece ekran). Ben de kendim yaptırdım 280 lira full kasa+ekran değişimi olarak.
KVK garantisi 5 para etmez direk garantisiz veya Çin'den fabrika garantisi verenler var onlardan al 2 ekran tamiri parası çıkar...
:D şimdi bir girdim de bir dünya boş boş konuyla alakasız konuşmuşsun;
1.Cihazı kartal kvk'ya gönderdim oradan bakırköy'e gitmiş oradan da "miuialatçı Firma garantisine" gitmiş.
2.Hala birilerini savunma peşindesiniz,ben burda garanti eleştiriyorum garanti ile alakalı hiçbirşey yazmıyorsun boş...
Birader gelmişsin ben mumnunum vs diyorsun,sonra da garanti ile işim olmadı diyorsun biz burada zaten cepport ürün sattı orijinal değil veya kaçak demiyoruz,cepport'un kvk garantisi sadece sorgulamadan ibaret bunu Söylüyorum,ayrıca Tüketici Haklarının buna yapacağı birşey yok zaten,sen konuyu...
Eğer telefon alacaksanız Çin'den getirten arkadaşlardan alın veya kendiniz getirtin arada bir ekran tamiri parasının neredeyse iki katı kadar fark var bozulursa cebinizden yaptırırsınız servis anlamsız.
1539973001
Lütfen savunmayın bari telefonların garantisinin düzmece ithalatçı garantisinden...
Daha önce ki belirttiğim konuda ki gibi kvk telefonu açmıyor bile Mi yüksek seviye onarım merkezi denilen yere yolluyor ki bu da İthalatçı Firma sonunda bugün fiyat çıkarmışlar kvk beni aradı ve fiyatın 605₺ olduğunu söyledi onarım yapılacak parçalar nedir diye soruyorum bize firma tarafından...
Evet saat 15:15 oldu fakat ne GittiGidiyor üzerinden yazdığım mesaja cevap verdiler ne de serviste ki telefonum hakkında bilgi verdiler.
1539260137
Kvk teknik servise çok telefon yolladım Max 1 hafta da yapıyorlardı veya haber veriyorlardı fakat cepport 'un kvk garantisini de müşteri desteğini...
Birde bu var işte kvk yı bugün aradığımda ise durumun böyle olmadığını garantisinin devam edeceğini söyledi(iyi bari kargomu "ithalatçı mi yüksek seviye onarım merkezi'ne iletecekleri için sevindim)
Cepport ise bana bu bilgiyi veremedi neden bilmiyorum?
1539183188
"İyi de" Market bölümünüzde...
Kendilerine daha önce birşey sorduğumda kendilerinin teknik servise karışamadıklarını söylemişlerdi.
1539182026
Kvk bana;cihaz kartal kvk da değil farklı şubeye gönderdik demedi,ithalatçı firmanın yüksek seviye onarım merkezi'ne gönderildi dedi ve emin olmak için birkez daha sordum ithalatçı...
Bize ders oldu başka arkadaşlar yanmasın.
Diğer - Cepporttan telefon almayın aldırmayın!
Merhaba GittiGidiyor üzerinden cepporttan aldığım redmi 5 plus telefonumu ekran değişimi için kartal kvk ya yolladım 3 Ekim 2018 de teslim aldılar ve üzerinden 1 hafta geçti fakat bir bildirim...