Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone ve samsung adaptörlerinde 1-2 kere hızlı şarj oluyor olarak gösterdi şuan orjinal kendi adaptörüm dahil hepsinde normal sadece şarj oluyor yazıyor.
Telefonumun modeli Mi A2, son zamanlarda şarjın normale kıyasla çok çabuk bittiğini fark ettim. Birde biraz dikkat edince gözüme çarptı kilit ekranında da parantez içinde telefonunuz yavaş şarj olmaktadır yazıyor. Neyden kaynaklı ya da çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?
Üstte de dediğim gibi beceremezsem, sıkıntı çıkarsa vs. garanti tabiri caizse gg olacak, hard rest, rom muhabbetleri olan yazılımı değiştirmekle ilgili olduğu için sanırsam. Hiç uğraşmayıp garantiye göndereceğim büyük ihtimalle.
1573234461
Çok teşekkür ederim, zaten bu muhabbetleri...
teknik bilgim yok maalesef, yapabileceğim tek şey bu
1573230576
teknik bilgim yok, twrp ne bilmiyorum ve telefondan herhangi bir şey yapılamıyor zaten, bilgisayara bağlamayı da denedim
Bu sorun önceden de olmuştu çünkü telefonu şarjı 5 olana kadar kullanmıştım. Dün akşam whatsapp'da donmalar, minik kasmalar hisseder gibi olunca telefonu aç kapa yapayım dedim ama o kapanış o kapanış. Önceden olduğunda şarjda bırakmıştım ve açılmıştı. Dün de gece yarısı civarları telefonu şarjda...
Ürün orjinal mi ve 3-5 kullanımda bozulursa vs. değişim yapılıyor mu? Bende zaten xiaomi mağazasından aldığım için her zaman kullandığımı, o yüzden xiaomi internet sayfasını düşünmedim.
Kullandığım dönüştürücü bozulunca Türkiye Xiaomi mağzasından 20-25 TL civarı dönüştürücü aldım. 4-5 ay değiştire değiştire anca dayandım. (max 1 ay gidiyordu) İnternetten alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız dönüştürücüler varsa önerir misiniz? Aliexpress den almayı düşünüyorum.
Kulaklık dönüştürücümü kaybettiğim için dışardan 20-25 TL'ye aldığım bir dönüştürücüyü kullanıyorum. Ne olursa olsun telefonun orjinal olmayan bir parçası olduğu için telefona herhangi bir zararı olur mu?
Önceden telefonda dışarda maksimum oyun oynuyordum, dizi izlemeye son zamanlarda başladım çok çok büyük ihtimalle ondan. Ama ben sadece telefonumun şarjı bitiyor diye düşündüğüm için netflix aklıma gelmedi, teşekkürler. :)
Gün içinde telefonda herkesin yaptığı gibi klasik oyun, sosyal medya, müzik gibi şeyleri yapıyorum zaten, sadece son zamanlarda göze çarpar bir şekilde şarjımın daha çabuk bittiğini fark ettim. 5-10 dakika önce telefonu elime almıştım şarj kırkken şu an bile bakınca otuz altı olmuş. telefonda...