alovich kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Telefonum Yavaş Şarj Olmaya Başladı

Anladım teşekkürler, normalde hep hızlı şarj oluyor yazıyordu birden yavaşa dönünce dedim bir sıkıntı mı çıktı
  2. A

İphone ve samsung adaptörlerinde 1-2 kere hızlı şarj oluyor olarak gösterdi şuan orjinal kendi adaptörüm dahil hepsinde normal sadece şarj oluyor yazıyor.
  3. A

Telefonumun modeli Mi A2, son zamanlarda şarjın normale kıyasla çok çabuk bittiğini fark ettim. Birde biraz dikkat edince gözüme çarptı kilit ekranında da parantez içinde telefonunuz yavaş şarj olmaktadır yazıyor. Neyden kaynaklı ya da çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?
  4. A

Yardım Telefonun Açılma Ekranı Geliyor ve Kapanıyor Acil

Üstte de dediğim gibi beceremezsem, sıkıntı çıkarsa vs. garanti tabiri caizse gg olacak, hard rest, rom muhabbetleri olan yazılımı değiştirmekle ilgili olduğu için sanırsam. Hiç uğraşmayıp garantiye göndereceğim büyük ihtimalle. 1573234461 Çok teşekkür ederim, zaten bu muhabbetleri...
  5. A

teknik bilgim yok maalesef, yapabileceğim tek şey bu 1573230576 teknik bilgim yok, twrp ne bilmiyorum ve telefondan herhangi bir şey yapılamıyor zaten, bilgisayara bağlamayı da denedim
  6. A

hard reset atmayı düşündüm ama
  7. A

Bu sorun önceden de olmuştu çünkü telefonu şarjı 5 olana kadar kullanmıştım. Dün akşam whatsapp'da donmalar, minik kasmalar hisseder gibi olunca telefonu aç kapa yapayım dedim ama o kapanış o kapanış. Önceden olduğunda şarjda bırakmıştım ve açılmıştı. Dün de gece yarısı civarları telefonu şarjda...
  8. A

Yardım Nerden Dönüştürücü Almalıyım?

Ürün orjinal mi ve 3-5 kullanımda bozulursa vs. değişim yapılıyor mu? Bende zaten xiaomi mağazasından aldığım için her zaman kullandığımı, o yüzden xiaomi internet sayfasını düşünmedim.
  9. A

Yardım Nerden Dönüştürücü Almalıyım?

Kullandığım dönüştürücü bozulunca Türkiye Xiaomi mağzasından 20-25 TL civarı dönüştürücü aldım. 4-5 ay değiştire değiştire anca dayandım. (max 1 ay gidiyordu) İnternetten alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız dönüştürücüler varsa önerir misiniz? Aliexpress den almayı düşünüyorum.
  10. A

Yardım Mi A2 Orjinal Olmayan Kulaklık Dönüştürücü

Kulaklık dönüştürücümü kaybettiğim için dışardan 20-25 TL'ye aldığım bir dönüştürücüyü kullanıyorum. Ne olursa olsun telefonun orjinal olmayan bir parçası olduğu için telefona herhangi bir zararı olur mu?
  11. A

Çözüldü Mİ A2 Şarjı Çabuk Bitmeye Başladı

Önceden telefonda dışarda maksimum oyun oynuyordum, dizi izlemeye son zamanlarda başladım çok çok büyük ihtimalle ondan. Ama ben sadece telefonumun şarjı bitiyor diye düşündüğüm için netflix aklıma gelmedi, teşekkürler. :)
  12. A

Çözüldü Mİ A2 Şarjı Çabuk Bitmeye Başladı

Gün içinde telefonda herkesin yaptığı gibi klasik oyun, sosyal medya, müzik gibi şeyleri yapıyorum zaten, sadece son zamanlarda göze çarpar bir şekilde şarjımın daha çabuk bittiğini fark ettim. 5-10 dakika önce telefonu elime almıştım şarj kırkken şu an bile bakınca otuz altı olmuş. telefonda...
  13. A

Soru Mi A2 Özellikleri

Yok olmuyor 1548628837 Anladım teşekkürler
  14. A

Soru Mi A2 Özellikleri

Hangi simge normal ortada olan mı? Eğer oysa olmuyor, önceden o oluyordu
Üst Alt