aliytrklkmz kullanıcısının son içeriği

1. aliytrklkmz

Sohbet Forumun Son Günlerde Çok Sık Çökmesi

Son günlerde ne zaman girmeye çalışsam sitede bir sorun var. Ben mi çok uğursuzumda tam sorun olan anda geliyorum yoksa forumun hostingleri pek sağlam değil mi?
  2. aliytrklkmz

Tema Telefonunuz için duvar kağıtları.

Yanan ateşe bayıldım. Teşekkürler :) Telefonun amoled olmaması ilk defa canımı sıktı :)
  3. aliytrklkmz

Haber Hepsiburada 22 Kasım "Cuma Günü" İndirimleri Başlıyor Bilginize

Birde şu anki hepsiburada fiyatı piyasanın en ucuzu imiş. Gerçekten piyasa çok kötü. Philips HR1836/00 Viva Collection 500 W Katı Meyve Sıkacağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
  4. aliytrklkmz

Soru Akıllı saat önerisi?

daha dün 950tlydi bugün 1000 olmuş :( o yüzden 200 daha koyun demiştim ama maşallah fiyatlar durduğu yerde durmuyor. https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-watch-active-gumus-sm-r500nzsatur-pm-HB00000IDDEW
  5. aliytrklkmz

Soru Akıllı saat önerisi?

Bu akdar çıktıktan sonra bi 200 daha koyun galaxy watch active alın telefonunuzdan daha fazla iş yapsın :)
  6. aliytrklkmz

Duyuru Forum "Doğrulanmış Üye" Mavi Tik ikonu alma

Aynı sorun bende de var :) Bana da vermemiş.
  7. aliytrklkmz

Yardım MIUI 11 güncelleme sonrasındaki hatalar

maalesef geri dönemezsiniz.
  8. aliytrklkmz

Haber Xiaomi’den dört yeni cihaza MIUI 11 güncellemesi

Ufak ufak hatalarla geliyorlar. Umarım bunlar da çözülür biran önce.
  9. aliytrklkmz

Soru Redmi note 7 MIUI 11 güncellemesi gelmedi

SAydıklarınızın hiç birisi bende yok bir sıfırlama yapmayı deneyin bence.
  10. aliytrklkmz

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Zaten test yaptım dediğim yer orası :) 10 kere dokununca geliyor :) Ama maalesef hiç bir tepki vermiyor test.
  11. aliytrklkmz

Sohbet Xiaomi Mi A3 Nasıldır?

onun sebebi kamera değil de ekran :) Ekranı amoled olduğu için çok canlı gösteriyor.
  12. aliytrklkmz

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Ben ne anlatıyorum siz ne diyorsunuz önceden normal çalışıyordu dedim zaten değil mi? 1572796433 Maalesef olmadı
  13. aliytrklkmz

İşte ne kadar yakın olursa olsun görmüyor
  14. aliytrklkmz

evet fakat orada da sensöre el kol kitap ne yaklaştırırsanız yaklaştırın hiç bir şekilde algılayıp tepki vermiyor. Bir kere yaklaştırmadan da kallibre yapılamadığı içni o seçenek hiç aktif olmuyor.
  15. aliytrklkmz

Maalesef aynı değil artık hiç çalışmıyor sensör kontrol uygulamaları da hata veriyor normalde tam kaostmiytodu bunda hiç yokmuş gibi davranıyor
Üst Alt