Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamünaleyküm . Bu akşam telefona miui 12 eu rom kurayım dedim ve recoveryden flaşladım ancak flaşladıktan sonra hata verdi bende sağlıklı olsun diye reboot recovery yapıp tekrar wipe vs. yapıp tekrardan romu kuracaktım ki ancak reboot recovery yaptıktan sonra cihaz açılmadı ve tepki vermiyordu...
2 gün oldu kullanali neden bu romu hiç yüklemişim bu güne kadar bilmiyorum . Hem stabil hem akıcı hemde pil konusunda iyi bir rom . Dengeli bir rom olmuş .
Düzenleme : şuan da 7, saat ekran süresi ve 22 şarjım var resim eklendi.
Arkadaşlar iyi günler . Elimde note 7 ve bi de note 8 var . İkisi ilede video kaydı yapınca mikrofon sesi az alıyor yani kısaca sesi az kaydediyor . Ses kaydedici den ses kaydı alınca sıkıntı yok ama video kaydında sorun var , var mı bu ayarı falan ?
Arkadaşlar iyi günler . telefonu ekim ayında garantisiz olarak sıfır şeklide aldım ve o günden beri kullanıyorum . telefonu aldığımda rusya global 10.3.5 vardı sanırım. bu güne kadar bir sürü custom rom , magisk modulleri ,kernel vs. bir çok şey denedim ancak batarya kısmından tatmin olamadım ...