Alimln44 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Telefonu kapatınca edl mod

Diğer güncellemeyi yaparken yüzde 50 de edl moda girmişti şuanki güncellemede öyle olursa brick olur diye korkuyorum ama yakın zamanda denemeye çalışırım
  2. A

Hocam 12.5 güncellemesi var ama güncellemedim o da aynı olurmu
  3. A

Yabancı forumlardan gördüğüm kadarıyla çok fazla kişi bu sorunu yaşıyor ve çözüm olarak telefon ana kartında ki koruma parçasını söküyorlar. Resimde ki işaretli yeri koruyan parçayı sıcak hava tabancasıyla ısıtıp çıkarıyorlarmış
  4. A

Merhaba 2 gün önce telefonu kapattım akşama açmaya çalışınca açılmadı şarj bile almıyordu. Başta güncelleme yapıldı kapandı sandım. sonra araştırınca edl moda girdiğini anladım. Bugün uzun uğraşlar sonucunda telefonu reboota almayı başardım nvl dosyasını attım açtım baktım telefon güncellenmeden...
  5. A

Rehber Güncelleme Sonrası Açılmayan - NV Data Is Corrupted Hatası Veren Redmi 9T ve Poco M3 Çözümü

Hocam sorunu bulabildinizmi bendede aynı sorun var
  6. A

Yardım Poco m3 imei repair

Abi ciddimisin ya bugün almıştık dayıma
  7. A

Yardım Poco m3 imei repair

Arkadaşlar poco m3 aldık fakat herkes olumsuz yorum yapmış güncelleme alınca kapanma sorunu var diyen de var güncelleme almıyor diyende var bu cihaz sorunlumu?
  8. A

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Evet açık. Çin romuna geçmem mi lazım eğer öyleyse kalsın çünkü telefonun sıfırlanmasını istemiyorum
  9. A

Yardım Mi9T Ahizeden Ses Çok Az Geliyor

Bu sorun bendede var toz girdiği için sanıyodum hocam bide 4k video çekerken ilk saniyelerde video donma yapıyomu
  10. A

Soru İmei kapanmadı

Öğrenciyim reis yazın çalıştığım parayla aldım hemde herkese güvenmiyorum atacağı imeinin kapanma durumundan çekiniyorum açıkçası Onu 1 ay önce açtım hocam o konuda sıkıntım yok işte imenin kapanmasını bekliyorum kapanırsa forumdan bi bilene yaptırıcam
  11. A

Soru İmei kapanmadı

Bunu bilseydim bu senenin 8.ayına kadar imei atmama gerek kalmazdı 1578685479 Bende biraz araştırdım kendim yapayım diye ama karmaşık geldi aslında yapabilirim fakat dediğin gibi korkuyorum bi yanlışta gider diye.
  12. A

Soru İmei kapanmadı

Hadi ya ben 120 gün dolunca 2.sime takmıştım keşke takmasaydım :| Peki imei kapanınca kime yaptırdınız ve hiç kapanma oldumu
  13. A

Soru İmei kapanmadı

4 ay önce mi9t almıştım yurtdışı cihazı hattımı ilk taktığımdada operatörden sms gelmedi ve 4.ayı geçeli 3 4 gün oluyor ama hala mesaj gelmedi ve telefon kapanmadı acaba unuttularmı
  14. A

Soru Pop up kamera

Nerden kapattınız ben bulamadım
Üst Alt