Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diğer güncellemeyi yaparken yüzde 50 de edl moda girmişti şuanki güncellemede öyle olursa brick olur diye korkuyorum ama yakın zamanda denemeye çalışırım
Yabancı forumlardan gördüğüm kadarıyla çok fazla kişi bu sorunu yaşıyor ve çözüm olarak telefon ana kartında ki koruma parçasını söküyorlar. Resimde ki işaretli yeri koruyan parçayı sıcak hava tabancasıyla ısıtıp çıkarıyorlarmış
Merhaba 2 gün önce telefonu kapattım akşama açmaya çalışınca açılmadı şarj bile almıyordu. Başta güncelleme yapıldı kapandı sandım. sonra araştırınca edl moda girdiğini anladım. Bugün uzun uğraşlar sonucunda telefonu reboota almayı başardım nvl dosyasını attım açtım baktım telefon güncellenmeden...
Arkadaşlar poco m3 aldık fakat herkes olumsuz yorum yapmış güncelleme alınca kapanma sorunu var diyen de var güncelleme almıyor diyende var bu cihaz sorunlumu?
Öğrenciyim reis yazın çalıştığım parayla aldım hemde herkese güvenmiyorum atacağı imeinin kapanma durumundan çekiniyorum açıkçası
Onu 1 ay önce açtım hocam o konuda sıkıntım yok işte imenin kapanmasını bekliyorum kapanırsa forumdan bi bilene yaptırıcam
Bunu bilseydim bu senenin 8.ayına kadar imei atmama gerek kalmazdı
1578685479
Bende biraz araştırdım kendim yapayım diye ama karmaşık geldi aslında yapabilirim fakat dediğin gibi korkuyorum bi yanlışta gider diye.
4 ay önce mi9t almıştım yurtdışı cihazı hattımı ilk taktığımdada operatörden sms gelmedi ve 4.ayı geçeli 3 4 gün oluyor ama hala mesaj gelmedi ve telefon kapanmadı acaba unuttularmı