Alimln44 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Telefonu kapatınca edl mod

Merhaba 2 gün önce telefonu kapattım akşama açmaya çalışınca açılmadı şarj bile almıyordu. Başta güncelleme yapıldı kapandı sandım. sonra araştırınca edl moda girdiğini anladım. Bugün uzun uğraşlar sonucunda telefonu reboota almayı başardım nvl dosyasını attım açtım baktım telefon güncellenmeden...
  2. A

Yardım Poco m3 imei repair

Arkadaşlar poco m3 aldık fakat herkes olumsuz yorum yapmış güncelleme alınca kapanma sorunu var diyen de var güncelleme almıyor diyende var bu cihaz sorunlumu?
  3. A

Soru İmei kapanmadı

4 ay önce mi9t almıştım yurtdışı cihazı hattımı ilk taktığımdada operatörden sms gelmedi ve 4.ayı geçeli 3 4 gün oluyor ama hala mesaj gelmedi ve telefon kapanmadı acaba unuttularmı
  4. A

Soru Pop up kamera

Nerden kapattınız ben bulamadım
  5. A

Soru Mi 9T Almadan Önce

1-2 hafta içerisinde param denkleşince gaziantepteki ayyıldız iletişimden almayı düşünüyorum. Sanırım bir kaç kişide ordan almıştı.
  6. A

Soru Mi 9T Almadan Önce

Kusura bakmayın okuyorum ama işte biri gelip böyle söyleyince moralim bozuldu. Sistem değişti falan dedi o yüzden aklımda soru kalmasın diye sordum.
  7. A

Soru Mi 9T Almadan Önce

İmei attıktan sonra kaç ayda bir kapanır Kayıtsız almak mantıklımı sizce. Bi tanıdığım bana 2 haftada bir kapanır alma dedi kafam karıştı
  8. A

Yardım Xiaomi Mi 9T Satın Alma

Merhaba arkadaşlar ben mi 9t almak istiyorum sahibindende bazı telefoncular 2.300 lira fiyat çekmişler sıfır telefon için sizce alınır mı?
Üst Alt