alierdi41 kullanıcısının son içeriği

1. alierdi41

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

evet hocam 1. sayfada kurulum adımları mevcut
  2. alierdi41

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

hocam hiç fake romlu cihaz denk gelmedi bana bunla ilgili bir tecrübem yok bir sıkıntı çıkarsa her şekilde mi flaş ile temiz kurulum yapacaksınız zaten ben olsam direk hbrit şekilde eu romu kurmayı denerdim eğer açılırsa sorun yok. eğerki açılmaz ise mi flaş üzerinden temiz orginal rom kurardım.
  3. alierdi41

hocam bir önceki sürümü android 14 ü temiz kurulum ile deneyebilirsiniz eğer bir sıkıntı çıkarsa mi flaş üzerinden orjinal rom yükleyin rom yüklerken bl kapatmadığınız sürece çözülmeyecek bir sıkıntı olmayacaktır. yaparken bir hata alırsanız yazabilirsiniz
  4. alierdi41

GÜNCELLEME: HYPEROS EU 2 xiaomi.eu_ISHTAR_OS2.0.100.0.VMACNXM İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.
  5. alierdi41

Rehber Xiaomi 13 Ultra Tek Tuş TWRP Yükleme Aracı

Hocam cihazı şuan kullanmıyorum ama söylediğiniz sürüm için sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum
  6. alierdi41

Hocam maalesef android dünyasından ios dünyasına giriş yaptım iş yoğunluğum sebebiyle bir süredir bakamadım foruma akşam konuları güncellerim yeni sürümler mevcutsa zaten beta bitti eu sadece stabil romlara destek sunuyor
  7. alierdi41

HyperOS Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs 1.0.9.0.UMAEUXM EEA (Global) Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

gitmez hocam. cihaz ayarlarından sıfırlama yapmayın
  8. alierdi41

GÜNCELLEME: EU STABİL xiaomi.eu_ISHTAR_OS1.0.12.0.UMACNXM İndirmek için tıklayınız
  9. alierdi41

GÜNCELLEME: 24.7.8 DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ Sistem Optimizasyon - Android 15 sürümlerinden bazı uygulamalar (ör. Saat, Güvenlik) güncellendi Düzeltme - Mi Sans artık web sayfalarına uygulanmıyor İndirmek İçin Tıklayınız.
  10. alierdi41

tn romu 11 ultrada kullanmıştım 13 ultrada hiç denemedim hocam, o yüzden bir fikrim yok kendin deneyimliyip fikirlerini sunarsan memnun olurum :)
  11. alierdi41

HyperOS Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs 1.0.9.0.UMAEUXM EEA (Global) Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Hocam ben hep eea romları mi flaş ile yüklüyorum daha temiz bir kurulum olsun diye 3 4 güne fastboot dosyası çıkar isterseniz o çıktığında sizde öyle yükleyin kafanız rahat olsun eğer gerek yok derseniz de twrp üzerinden format data yaparak bu linkteki dosya üzerinden yükleme yapabilirsiniz eğer...
  12. alierdi41

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-13-ultra-xiaomi-hyperos-1-0-9-0-umaeuxm-eea-global-rom-indirme-baglantilari-ve-kurulum.146308/page-5 konuyu güncelledim link aktif hocam
  13. alierdi41

GÜNCELLEME: Version1.0.9.0.UMAEUXM Neler Yeni: Sistem • Güvenlik yaması haziran 2024'e güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı. • Kamera • Yeni: Fotoğraflarınızı Ana portre ve Leica portre seçenekleriyle geliştirin Optimizasyon: Portre modunda yüksek çözünürlüklü görüntüler •...
Üst Alt