Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam hiç fake romlu cihaz denk gelmedi bana bunla ilgili bir tecrübem yok bir sıkıntı çıkarsa her şekilde mi flaş ile temiz kurulum yapacaksınız zaten ben olsam direk hbrit şekilde eu romu kurmayı denerdim eğer açılırsa sorun yok. eğerki açılmaz ise mi flaş üzerinden temiz orginal rom kurardım.
hocam bir önceki sürümü android 14 ü temiz kurulum ile deneyebilirsiniz eğer bir sıkıntı çıkarsa mi flaş üzerinden orjinal rom yükleyin rom yüklerken bl kapatmadığınız sürece çözülmeyecek bir sıkıntı olmayacaktır. yaparken bir hata alırsanız yazabilirsiniz
Hocam maalesef android dünyasından ios dünyasına giriş yaptım iş yoğunluğum sebebiyle bir süredir bakamadım foruma akşam konuları güncellerim yeni sürümler mevcutsa zaten beta bitti eu sadece stabil romlara destek sunuyor
GÜNCELLEME: 24.7.8
DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ
Sistem Optimizasyon - Android 15 sürümlerinden bazı uygulamalar (ör. Saat, Güvenlik) güncellendi
Düzeltme - Mi Sans artık web sayfalarına uygulanmıyor
İndirmek İçin Tıklayınız.
Hocam ben hep eea romları mi flaş ile yüklüyorum daha temiz bir kurulum olsun diye 3 4 güne fastboot dosyası çıkar isterseniz o çıktığında sizde öyle yükleyin kafanız rahat olsun eğer gerek yok derseniz de twrp üzerinden format data yaparak bu linkteki dosya üzerinden yükleme yapabilirsiniz eğer...
https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-13-ultra-xiaomi-hyperos-1-0-9-0-umaeuxm-eea-global-rom-indirme-baglantilari-ve-kurulum.146308/page-5
konuyu güncelledim link aktif hocam
GÜNCELLEME: Version1.0.9.0.UMAEUXM
Neler Yeni:
Sistem
• Güvenlik yaması haziran 2024'e güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.
• Kamera
• Yeni: Fotoğraflarınızı Ana portre ve Leica portre seçenekleriyle geliştirin
Optimizasyon: Portre modunda yüksek çözünürlüklü görüntüler
•...