Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Version1.0.9.0.UMAEUXM
Neler Yeni:
Sistem
• Güvenlik yaması Haziran 2024'e güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.
Kamera
• Yeni: Fotoğraflarınızı Ana portre ve Leica portre seçenekleriyle geliştirin
Optimizasyon: Portre modunda yüksek çözünürlüklü görüntüler
• Optimizasyon: Portre...
Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracı, Xiaomi telefonlarının birçok modelinde kullanılan bir araçtır ve özellikle TWRP recovery yüklemek için tasarlanmıştır. Aşağıdaki adımları takip ederek Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracını kullanabilirsiniz:
İlk olarak, Xiaomi Tek Tuş TWRP yükleme aracını...
Not: Eu romlar artık Hybrid olarak yayınlanıyor, Peki bu nedir ne işimize yarar diye soracak olursanız : İndirdiğiniz rom dosyasını ister fastboot üzerinden ister twrp üzerinden kurulum imkanı tanıyor size.
Android 14 ile beraber twrp ler kararlı çalışmadığından hybrid olarak kurulum yapın...
Xiaomi Mi11 Ultra da sıkıntısız her özellik çalısıyor kendim denedim ve çok memnunum diğer hangi modelde çalısıyor bilmiyorum ama deneyip yorum kısmına yazarsanız ekleme yaparım diğer modelleri kullanan arkadaşlarda faydalanır.
Not: Kurulum için root gereklidir.
* Yükleme sırasında doğabilecek...
Dolby Atmos ; izleyiciye, dinleyiciye, oyuncuya 360 derece ses deneyimi sunan bir teknolojidir. Klasik hoparlörlerde olduğu gibi birkaç kanal üzerinden ses vermez. Onlarca hoparlör ya da ses kanalı sayesinde en gerçekçi ses deneyimini sunar.
Dolby Atmos sayesinde izlediğiniz filmdeki seken...
Oneos rom, Eu Romun Temelini baz alarak yapılan içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, haftalık özelleştirilen bir Rom'dur...
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...
[ Mıuı 12.5 OneOs Beta ]
[/SPOILER]
* Yeni güncellemeler geldiğinde konuya...
Mi note 10 ve pro modeli için geliştirilmiş kamera modülü.
+ Klon özelliği
+ Uzun pozlama
+ Süper ay
+ Video modunda ses ayarları
Ve bir çok yenilik içeriyor ve gayet stabil
İndirme linki 24 Kasım Güncellemesi
İndirme Linki 15 Ocak Güncellemesi
25 Mayıs Güncellemesi
İndirmek için...
Selamün aleyküm öncelikle herkese; bugun bir abime yardım amaçlı telefonuna ( mi a2 lite ) root atıcaktık,
cihazın bl kilidini açtım
twrp yükledim ama cihazının içindeki dosyaları göremediğim için format data yapıyım dedim format datadan sonra bir daha twrpde ekran basmadı adam yanımda cihazın...
Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur...
Eu Beta her cuma , Eu stabil ise ortalama 2 ayda bir güncelleme alır.
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...
Merhaba arkadaşlar cihazım Mi note 10 pro android 11 güncellemesini yükledim . Güncellemeden sonra ne yaptıysam TWRP üzerinden magisk i yüklemeyi başaramadım yükledikten sonra sürekli bop. a düşüyor cihaz bir fikri olan varmı ?
https://forum.miuiturkiye.net/konu/yeni-rom-one-yakinda-geliyor.92721/
OneOs internet sitesi
https://one.revtechs.me/en/
* Yeni güncellemeler geldiğinde konuya eklenecek ve güncellenecektir.
* İlk Kurulumu Temiz kurulum önerilmektedir.
* Güncel Twrp ile kurulum yapınız .
*...
Herkese merhabalar.
aylar önce revos un veda mesajını grupla paylaşmıştım ve geçenlerde geliştiricinin mesajını Haber - Mi room gibi RevOs da Bizlere veda ediyor.
bu konuda belirtmiştim.
ve görseller paylaşılmaya başlandı.
geliştirici artık revos ismiyle değil One ismiyle devam edicek...