Alier411 kullanıcısının son içeriği

1. Alier411

Soru Mi 8 ekran değişimi

Mi 8 cihazımin ekrani kirildi izmirde orjinal ekran nerden bulabilirim ve fiyatı nedir bilen varsa yardimci olabilirmi internette 600 650 tl civari yazıyor ama orjinal olup olmadığı meçhul
  2. Alier411

Rom Miui 12 beta kayitlari basladi

miui 12 beta kayitlari basladi yarin saat 14 te ilk surumleri yayinlanacagi yaziyor cin romu kullananlar guncelleyici uzerinde beta programi secip mi hesabi ile giris yaptiktan sonra wechat uygulamasi uzerinden miui yazip takip edip orada verilen kodu cihazinin modelini sectikten sonra kodu...
  3. Alier411

MIUI 11 Mi 8 11.0.3.0 Android 10

Yeni güncelleme geldi mi 8 için inşallah pil ve yavaşlama sorununu duzeltmislerdir
  4. Alier411

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Mi 8 always on display de sorun var normalde ekranı hemen kilitliyince temanin ekranın parlakligi yuksek bi sure gecinde parlaklık dusuyodu simdi hep dusuk kalıyor gündüz hic gozukmuyor bazende kendi kendine parlaklik yukselip alcaliyor bu sorunu baska yasiyan varmi ?
  5. Alier411

Bana dün oglen 1 gibi geldi mi 8 global stabil
  6. Alier411

Sohbet miui 11

Mi 8 global benim cihazim dun öğlen 1 gibi güncelleme geldi 11.0.6.0 surumu guncelledim sizede gelmis olmasi lazim performans acisindan bi sıkıntı yok ama pil biraz cabuk bitiyor hata vs olmasin diyede guncelledikten sonra sıfırladım cihazi
  7. Alier411

Diğer Mi8 Ailesi Miui 11 Güncelleme Sohbeti

Global betaymis hocam bu kusura bakma beta olduğunu yazmamislar bende normal zannettim global stabil yaziyo cunku
  8. Alier411

Size cihaz uzerinden güncelleme geldigi icin sadece yapilan değişiklikleri yeni gelen ozellikleri yüklüyor güncelleniyor ben komple rom dosyasini verdim elle kendisi kuracak arkadasa bi fark yok yani
  9. Alier411

https://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.PDTMIXM/miui_MI8LiteGlobal_V11.0.5.0.PDTMIXM_7464e6f6d2_9.0.zip Mi 8 lite a geldi hocam global stabil linki indirip cihaz içindeki guncelleyiciden kurun
  10. Alier411

Mi 8 global cihazima oglen 1 gibi geldi güncelleme hiz acisindan miui 10 dan pek bi farki yok ama pili biraz daha cabuk bitiyor net bi sekilde always on display tema seçenekleri guzel olmus ufak tefek hatalar var sorun olusturmuyo NOT: GÜNCELLEME YAPTİKTAN SONRA CİHAZİ RECOVERY MODDAN WİPE...
  11. Alier411

Mi 8 e geldi çok şükür
  12. Alier411

Benimki normal mi 8 bizede gelmedi daha lite modelleriyle alakası yok Xiaomi bu güncelleme konusunda tökezledi karmakarışık bi dagitim yaptı zaten android sisteminde adam akıllı zamanında güncelleme verebilen bi marka yok
  13. Alier411

Verilen tarihe göre bugün son gün birinci parti için mi 8 de bi hareket yok bakalım sözünde durabilecek mi Xiaomi bey
  14. Alier411

Benim bildiğim ilk önce amiral gemisi ve tepe modellere güncelleme verilir sonra orta ve alt sınıfa dağıtılır mi 8 in altındaki bütün cihazlara geldi nerdeyse note 7 mi8 lite redmi 7 vs hatta k20 pro ikinci partideydi oda erkenden aldı bu mi 8 e gelmedi
Üst Alt