Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 8 cihazımin ekrani kirildi izmirde orjinal ekran nerden bulabilirim ve fiyatı nedir bilen varsa yardimci olabilirmi internette 600 650 tl civari yazıyor ama orjinal olup olmadığı meçhul
miui 12 beta kayitlari basladi yarin saat 14 te ilk surumleri yayinlanacagi yaziyor cin romu kullananlar guncelleyici uzerinde beta programi secip mi hesabi ile giris yaptiktan sonra wechat uygulamasi uzerinden miui yazip takip edip orada verilen kodu cihazinin modelini sectikten sonra kodu...
Mi 8 always on display de sorun var normalde ekranı hemen kilitliyince temanin ekranın parlakligi yuksek bi sure gecinde parlaklık dusuyodu simdi hep dusuk kalıyor gündüz hic gozukmuyor bazende kendi kendine parlaklik yukselip alcaliyor bu sorunu baska yasiyan varmi ?
Mi 8 global benim cihazim dun öğlen 1 gibi güncelleme geldi 11.0.6.0 surumu guncelledim sizede gelmis olmasi lazim performans acisindan bi sıkıntı yok ama pil biraz cabuk bitiyor hata vs olmasin diyede guncelledikten sonra sıfırladım cihazi
Size cihaz uzerinden güncelleme geldigi icin sadece yapilan değişiklikleri yeni gelen ozellikleri yüklüyor güncelleniyor ben komple rom dosyasini verdim elle kendisi kuracak arkadasa bi fark yok yani
https://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.PDTMIXM/miui_MI8LiteGlobal_V11.0.5.0.PDTMIXM_7464e6f6d2_9.0.zip
Mi 8 lite a geldi hocam global stabil linki indirip cihaz içindeki guncelleyiciden kurun
Mi 8 global cihazima oglen 1 gibi geldi güncelleme hiz acisindan miui 10 dan pek bi farki yok ama pili biraz daha cabuk bitiyor net bi sekilde always on display tema seçenekleri guzel olmus ufak tefek hatalar var sorun olusturmuyo
NOT: GÜNCELLEME YAPTİKTAN SONRA CİHAZİ RECOVERY MODDAN WİPE...
Benimki normal mi 8 bizede gelmedi daha lite modelleriyle alakası yok Xiaomi bu güncelleme konusunda tökezledi karmakarışık bi dagitim yaptı zaten android sisteminde adam akıllı zamanında güncelleme verebilen bi marka yok
Benim bildiğim ilk önce amiral gemisi ve tepe modellere güncelleme verilir sonra orta ve alt sınıfa dağıtılır mi 8 in altındaki bütün cihazlara geldi nerdeyse note 7 mi8 lite redmi 7 vs hatta k20 pro ikinci partideydi oda erkenden aldı bu mi 8 e gelmedi