Alier411 kullanıcısının son içeriği

1. Alier411

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) MIUI 12.5 Enhanced Edition Türkiye Kararlı V12.5.2.0.RJZTRXM İndirme Bağlantıları

Lanet güncelleme hele şükür geldi 😂 güncelledim bl kilidinide acmaya gerek kalmadi cem hocam tavsiye ve yardimlarin icin sagol
  2. Alier411

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) MIUI 12.5 Enhanced Edition Türkiye Kararlı V12.5.2.0.RJZTRXM İndirme Bağlantıları

😂🤣Xiaomi flash tools v2 ile denedim olmadi 98 saat kalmis kilidin suresine benim cihazda bi sıkıntı var galiba kilidi actiktan sonrada fastboot ile rom yuklerkende hata verecek diye korkuyom 😅
  3. Alier411

MIUI 12.5 MIU 12.5.2 Güncelleme Sonrası Telefon Açılma Sorunu

12.0.5.0 redmi note 9 pro cihazimda o sorunu yaşıyorum cok nadirende olsa cozumu varmı bilmiyorum yazilimsal olduğu kesin
  4. Alier411

Mi flash tool v2 ve mi flash pro programindada bu stabil rom yuklenemez hatasi veriyor hatta program kendisi indirilebilir romlari siraliyo turkiye romunda 12.5.2.0 yok son surum 12.0.5.0 gozukuyor anlamadim ben bu isi eski mi note 3 ve mi 8 cihazlarimdada bu islemleri yaptim boyle biseyle...
  5. Alier411

Onuda denedim hocam 12.0.1.0 android 11 geliyo suan kullandigim surumden sonra ondada ayni hatayi veriyo pc uzerinden programla deniyorum bu stabil rom yuklenemez diyor bl kilidi için 168 saat verdi bekliyorum
  6. Alier411

Yardım Note 9 Pro Güncelleme Sorunu

Ayni sorun bendede var kardesim ne yaptiysam güncelleme dogrulanamiyor hatasi veriyor bende hb dan aldim 12.0.5.0 surumu yuklu bootloader kilidini acip yukleyecegim
  7. Alier411

Güncelleme gelmedi hangi siteden indirirsem indireyim güncelleme dogrulanamiyor hatasi veriyor garantili cihazin kilidini actiracaklar illa bana bi tek bendemi böyle oldu anlamadim 12.0.5.0 dan sonra hicbir güncelleme gelmedi ellede yuklenmiyor
  8. Alier411

Benim attigim resmi sayfadan 3 gun once indirdim ama kaldirilmis diyorum güncelleme dogrulamiyor diyosa buda geri cekildine isarettir yazdiklarimi dogru okusaydiniz anlardiniz daha fazla uzatmiyalim bence madem 49 yasindasiniz yasca kucuk olduğum icin siz haklisiniz
  9. Alier411

Burasi resmi site degil dikkat ediniz İnsanlarida yanlis bildiklerinizle bilgilendirmeye calismayin bence orasi resmi site degil sitenin en alt kismini okuyunuz xiaomi inc ve miui ekibile resmi baglantili degildir yaziyor resmi rom sayflari asagida attiklarim
  10. Alier411

Tr rom nerde var kardesim göster miui download community dede yok telegram miui updates sayfasindada yok
  11. Alier411

note 9 pro 12.5.2.0 suanlık geri çekilmiş gibi görünüyor telegramda mıuı update sayfasındanda 12.5.2.0 sürümünü indirmiştim linki kaldırılmış şuan link yok
  12. Alier411

hocam güncelleme geri çekilmiş olabilir dediğim gibi xiaominin kendi rom indirme sitesinde bile note9 pro tr rom yok beklicez mecburen
  13. Alier411

O tarz farkli gelistiricilerin yayinladigi programlara guvenmiyorum rom yuklerken hata verse bl de acik degil cihaz çöp olacak forumda bir sürü brickli cihaz var duzeltecem diye ugrasip duruyor sonra en iyisi beklemek bir güncelleme için cihazi brick yapmanın anlami yok yinede tavsiye için...
Üst Alt