phase 2 gelecek hafta içi başlar bence.Redmi 5 plus icin ne zaman baslayacakti
Aida 64 verisine göre mA cinsinden %10 tasarruf ediyorum.Ya niye bu kadar atıp tutuluyor anlamıyorum. Neymiş MIUI 11'de şarj MIUI 10'a göre çok daha az gidiyormuş.
Arkadaşım! Saçma sapan uygulamalar, başlatıcılar, temalar kullanırsan telefonun şarjı iyi gitmez tabi.
Arkadaşım! Bir işletim sistemi, güncelleme veya kurulumundan sonra yaklaşık 2-3 şarj ve 3-4 gün kullanımdan sonra stabil hale gelir. Adam sabah MIUI 11'e güncelliyor. Akşamına veya ertesi güne şarj çok kötü sakın geçmeyin diye buraya yazıyor.
Delinin biri kuyuya taşı atıyor. Sonra çıkar çıkarabilirsen. Yani takmayın bu yorumları. Redmi Note 7'yi MIUI 11 ile 4 gün oldu kullanıyorum. Şarj MIUI 10 ile birebir aynı gidiyor. Aynı kullanım alışkanlıklarımla devam ediyorum ve 45 ila 48 saat arasında gidiyor.
MiUi 11 geldi, kurdum, hm güzelmiş diyip BL açtım. Daha memnunum.Allah kahretsin bu Xiaomi'yi. Ulan her şeyiniz çok mükemmel sanki, bir güncellemeniz eksik. Yahu 50 yöntem denedim sabahtan beri şu beta kontrolünü bypass etmek için. Bana mısın demiyor. Xiaomi ADB kurdum sideload'la yüklemeye çalıştım yok yok yok. Yazılımları bi halta benzemez, şu koydukları kontrollere bakın ya. Delirmemek elde değil. Bootloader'ı açmak istemiyorum ama en sonunda açtıracaklar.
Tüm telefonlara geliyor da ilk gelmesi beklenen mi 8 lite a bi türlü gelmedi![]()
Telefonun region (bölge) adresi Türkiye.Aida 64 verisine göre mA cinsinden %10 tasarruf ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MiUi 11 geldi, kurdum, hm güzelmiş diyip BL açtım. Daha memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam öyle olmuyor maalesef bir ihtimal güncelleme alan mi hesabını girerek yapılabilir bu da güvenli bir durum değil.Mi8 lite global stable OTA dan gelen varsa romu internete yükleyip paylaşabilir mi?
Şunu bir deneyin umarım olur.Mi 9 se global kararlı geldi mi?benim sürüm buResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.gelen giden yok