Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 12 pro 5G cihaz aldım. Şarj aleti vermediler. Mi 9SE şarj cihazı ile şarj ettim telefon sanki temassızlık varmış gibi şarj olup bırakmaya başladı. Cihazı aldığım arkadaş telefonu 12 saat kapalı şarj etmen gerekiyor sonra problemin çözülecek dedi. Doğruluk payı varmı cihaz şu an kapalı...
Cihazım mi 9 se. Orjinalinde 3070 mAh pili var. Şu an test sonuçlarında pili 2000 mAh altında çıkıyor. Telefonum hiç tamirat veya fiziksel müdehale görmedi. İlerleyen dönemlerde pil şişip kasaya ekrana anakarta falan zarar verecekse şimdiden önlem alıp değiştireceğim. Cihaza zarar verme riski...
Cihazıma bankalardan oparatörden ve 4 haneli numaralarsan sms gelmiyor. Bu yüzden mobil bankacılık onay kodunu, oparatör giriş kodunu alamıyorum. Hızlı giriş yöntemlerini kullanamıyorum.
Mi 9 SE kullanıcısıyım. Telefonumdan çok memnunum. Aktif olarak bir kaç bankanın mobil uygulamasını kullanıyorum. Bazı bankaların mobil uygulamaları ilk kurulumda cihazınız güvensiz sorumluluk kabul etmiyoruz ona göre kullanın gibi bir uyarı çıkartıyor. Cihazım güvenli mi değil mi nasıl emin...