Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 13T Pro cihazımdan farklı telefonlara WhatsApp üzerinden attığım fotoğrafları karşı taraftaki cihaz kaydedemiyor. Samsung cihaza gönderdim hiç kaydetme butonu yok. Diğer Xiaomi cihazlarda ise otomatik galeriye kaydetme yapmıyor manuel kaydet diyince kaydediyor tek tek kaydetmek...
Arkadaşlar sorunum şu ki Mi Room Ve Global Rom haricinde Ekran resmi eklediğim şebeke Göstergesinde 4.5G yerine 4G+ veya Ayarlardan değiştirerek LTE yazıyor buna bağlı olarak şebekenin zayıf çektiğini hissediyorum. Bu yüzden Eu Rom ve Masik kullanmak istemiyorum. şuan kullandığım rom Mi Room. Eu...
Arkadaşlar note 8 pro cihaza IMEI yazılmış fakat Bootloader kapalı. Dil ingilizce. Bootloader açmaya çalışıyorum cihazdan Add account and device basınca bayağı bir bekletiyor beni. Ardından "could'nt Add error code 10000" yazıyor. Bu cihaz için ne yapabilirim? Türkçe'ye nasıl çevirebilirim.