Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz chromeyi devre dışı bırakmama rağmen kendiliğinden aktif oluyor otomatik güncellemelerde kapalı neden böyle oluyor acaba android 10 da başladı bu sorun sadece chromede var diğer devre dışı bıraktığım uygulamalarda böyle bi sıkıntı yok mobil veriyi kapatıp...
Arkadaşlar hattımı Turkcell den turktelekoma taşıdım fakat istediğim paketi vermedikleri için şimdide Vodafona geçmeyi düşünüyorum resimdeki tarifeyi düşündüm fakat vodafonda işler öyle bi karışık ki mağazadakiler farklı bişey söylüyor müşteri hizmetlerini arıyorum onlar farklı şeyler söylüyor...
Arkadaşlar 1 hafta önce aldığım note 8 de mobil veri sıkıntısı yaşıyorum şöyleki mesela YouTube de veya Facebookta takılırken sanki mobil veriyi kapatmışım gibi internet gidiyor mobil veriyi kapatıp açınca düzeliyor hattım Turkcell cihazım garantili cihaz sorun ne olabilir acaba telefondan...
Valla hocam bilemiyorum artık ortalık çok fazla farklı söylentiler var fakat ben 1 saat önce gidip vodafone şubesine görüştüm bu yasanın henüz yürürlüğe girmediğini girdikten sonra alınmış olan cihazlar için geçerli olacağını söylediler hatta şimdi de bi cihaz alırsanız hiç bi sıkıntı olmaz dedi...
Hiç bi çıkan yasa geriye dönük işlemez bence zaten henüz yürürlüğe girmemişte ama bazılarıda bu durum 20 temmuzdan sonra alınan cihazları da kapsayacak diyor içimin bir yanı rahat bir yanı tedirgin açıkcası
Yanlış biliyorsunuz hocam bu çıkan yeni yasaya göre temlikli alınmış cihazı hat sahibinin borcu bitene kadar satması kesinlikle yasak diyor maddede google dan bakabilirsiniz
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuanlık sim kart çalışıyor hocam bakalım kapanırsa parça niyetine satarım yada tüketici haklarına giderim sonuçta bunu bana satan adamında suçu var
Devlet onada el atmış hocam klonlanmış imeileri anında tespit edip erişime kapatıyorlar e devlette yazıyor neyse artık başa gelen çekilir görünen o ki cihaz çöp olabilir
Aynen hocam burası türkiye herşey olabilir bende bu yüzden korkuyorum zaten kimisi 20 temmuzdan sonra alınan cihazlarıda kapsayacak diyor herkes farklı konuşuyor kimsenin net bildiği bişey yok henüz btk yı aradım onlarda net bi cevap veremedi
Sim kartı takıp kutuyu açtığım için cihazı geri almıyor adam artık ikinci el oldu diyor bende ne yapacağımı şaşırdım herkes bişeyler söylüyor bu konuda
Arkadaşlar ben dün letgodan bi telefon aldım aldığım şahıs cihazı vodafonedan hat üzerine taksitle almış sonra duydumki yeni yasa çıkmış taksit ödenmezse telefon erişime kapanıyormuş ve sadece o hatta çalışıyormuş moralim çok bozuldu bunu bilmiyordum bi arkadaşım söyledi banada ve hevesim...
Online işlemlerden baktım kapalı görünüyor fakat galiba sorunu buldum hocam ben internetten reklam engelleyici bi dns bulmuştum ve ayarlamıştım acaba ondan olabilirmi diye kapattım dns yi ve şimdilik düzeldi ama anlamadığım şu dns böyle bişeye sebep olabilirmi
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk...