alehandro15 kullanıcısının son içeriği

1. A

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Herkese hayırlı bayramlar
  2. A

Rehber Videosu Olmayan Açılış Animasyonuna Video Oluşturma Programı

Telefonu açarken ekranda oluşan animasyonu değiştirmeye yarıyor root istemez.
  3. A

Mod Kullandığınız Magisk modülleri neler?

Vanced kurmak için herkes normal youtube kaldır demiş ama bir ben mi hem normal youtube hem vanced kullanabiliyorum merak ettim?
  4. A

Yardım Nasıl kaliteli müzik dinlerim?

flac formatını araştır flac müzik indirebileceğin siteleri ara seste en az kayıp flac türlerinde oluyor e tabi boyutu biraz daha büyük oluyor.
  5. A

Sohbet Hanginiz Benim Kadar Titiz :)

Attığınız fotoğrafta bile parmak izleri var pek hasta sayılmazsınız bence :)
  6. A

Yardım twp ye geçmiyor fastboota geçiyor

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-8-se-twrp-3-3-0-0423-tek-tus-yukleme-araci.45388/ Bu konu sorununu çözecektir.
  7. A

Yardım Mi8SE Miui 11.1 Sensörler çalışmıyor

Dostum sorun bende mi anlamıyorum ki persist seçeneğini seçeceksin dediğim halde systemi seçmişsin...
  8. A

Dostum rarı telefon hafızana çıkart ve telefonunu twrp moduna al twrpden persist.img dosyasına tıklayacaksın ve karşına seçenekler çıkacak o seçeneklerden persist olanı seçip alttan swipe to confirm flash yaptıktan sonra telefonu reboot system yapacaksın
  9. A

Çözüldü Rom Nasıl Kurulur?

MIUI 10 da kullandığım root derken? Magisk uygulamasını kast ediyorsanız elbette kullanabilirsiniz,attığım konudakileri eksiksiz yaparsanız sorun olmaz.
  10. A

https://forum.miuiturkiye.net/konu/20-1-magisk-modul-yukleme-araci-nedir-nasil-modul-yuklenir-kurulumu-nasil-yapilir.57818/
  11. A

Yardım Mi 8 Se Çin Romu

Hocam mi flash toolda sağ alttaki seçeneklerden clean all and lock mu seçiliydi?
  12. A

Sohbet Kablolu Kulaklık Type C

Bluetooth kulaklık da düşünebilirsin
  13. A

Cihazı twrpde iken bilgisayara bağladığınızda karşınıza gelen depolama yerine sürüklemen yeterli
  14. A

Fark etmez hocam tek kriter cihazınızın mi 8 se olması lazım
Üst Alt